Miril napisał(a):SENIOR napisał(a):Lednice napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):nie mozna mierzyć wszystkich swoimi kategoriami, jak ja Ci powiem że spokojnie mieścimy się w 3k w trójkę dorosłych i dwójkę dzieci to ze stołka spadnieszBodzioch Marek napisał(a):apartamenty 250E (ok 1000zł)Bodzioch Marek napisał(a):czerwiec lub wrzesień, ok 10 dni w pełni wyposażonym apartamencie z kuchnią łazienką i kuchnią i wifi ( fakt, mamy malutki rabat z powodu bycia tam już ponad 10 x, ale to kwota nieznaczna ). Podgora.
250 euro / 10 dni / 5 osób = 5 euro na 1 osobę na 1 noc
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku życzę
masz racje , ten koleś ściemnia albo ma 14 lat i ktoś mu dał komputer.
Witam. Nie czytałem tematu od początku ale mimo to staję po stronie kolegi Marka (w kwesti kosztów ). Jeżdzimy na campingi w ostatnim tyg. sierpnia lub na przełomie z wrześniem. Ostatni pobyt 871 zł-kemping Vestar(Rovinij) , paliwo ok.1000(zrobiliśmy ok.2,5 tys.km), winiety niecałe 200(piszę 200 chociaż wyszło mniej gdyż tygodniową winetę słoweńską żle zaznaczyli i jedna starczyla na powrót). W tych 200 niech będzie opłata za autostradę w Chorwacji. Wyżywienie ok. 600. Gaz i prąd w cenie kempingu. Wychodzi 2700 za tydzień dla 6 osób(najmłodsza 14 lat). Wiem że kolega Marek pisał o apartamencie ale nas jeżdzi więcej i liczą wszystkich równo. Pozdrawiam
SOOOOORY , Od kiedy w Chorwacji autostrada kosztuje 200? W DWIE STRONY ?Może masz namiar na inną trasę?pozdr