Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.12.2013 15:25

Bodzioch Marek napisał(a):apartamenty 250E (ok 1000zł)

250 - pojechało 5 osób ( twoje słowa ) na 10 dni ( twoje słowa ) - mamy 5 euro na 1 osobę za 1 noc

:D

Panie Marku, zaplątałeś się w swoich ściemach :roll:

Szkoda tylko, że na ten bajer mogą się niektórzy ludzie nabrać 8)

Tak jak moja znajoma, która kiedyś uwierzyła w podobne bzdury twojemu klonowi.
Niektórym wystarczy rzucić hasło wczasy w Chorwacji dla całej rodziny za 3000 i już dostają małpiego rozumu :lol:
I pretensje mają nie do ściemniaczy, tylko do tych, którzy ostrzegają. Znajoma powiedziała do mnie najpierw:
bo ty nie potrafisz zorganizować sobie urlopu tak tanio :!:
Dopiero potem zaczęła kontaktować i zrozumiała, że ktoś ją zrobił w...
Jak taka osoba pojedzie zbajerowana super niską ceną, to przebudzenie nastąpi na miejscu, w Chorwacji. 8)
I potem czyta się narzekania na forum na drożyznę nad Jadranem, na ceny, które zabijają :wink:

Wesołej Zabawy Sylwestrowej życzę
Ostatnio edytowano 31.12.2013 15:40 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 31.12.2013 15:36

Fatamorgana napisał(a):Marek..."czarny PR" to Ty sobie już sam dawno tu zrobiłeś....
Między innymi głupim tłumaczeniem się, że Ty- zawodowy fotograf- nie wiesz co to znaczy nieautoryzowana reklama na portalu prywatnym w którym obowiązuje zakaz reklam bez zgody właściciela...
Druga sprawa:
Dla mnie rewelacją był tekst z tych Twoich warsztatów jakie robiłeś z kolegą, że: "2 lata nauki w 2 dni (uczestnicy opanują?!)"...
8O 8O 8O 8O
Noż qu..a, tego nawet Einstein by nie wymyślił!!!

Ty masz ludzi za geniuszy czy za naiwnych frajerów???
Implantujecie uczestnikom chipy z pojemną pamięcią dodatkową??? 8O :lol:

To samo tyczy się tych Twoich wyliczanek.

Człowieku-jak można z takim uporem podawać do wzoru swój model wakacji???
Ty myślisz, że co? Inni mają urlopy wtedy co Ty, jeżdżą ciągle do "swoich" gospodarzy jak Ty, jadą tym samym autem co Ty i wydają na te same przyjemności co Ty i mają taki sam tok myślenia co Ty?

Weź i idź lepiej żonie pomóż te piękne albumy robić- z tego będzie większy pożytek niż z mówienia ludziom jak liczyć kasę na wakacje- to tutaj każdy wie a nowi mają tyle rozumu, żeby przeczytać porady doświadczonych i doczytać o budżecie jaki jest w relacjach podawany.

Nie szkoda Ci czasu na walkę o te "wartości netto/brutto"?
Byś już lepiej jakieś foty ładne porobił.
o chyba pamiętam konflikt z tobą sprzed lat, fakt niektórzy i w 5 lat się nie nauczą tego czego inni mogą mieć na tacy w dwa dni. Tutaj nie można było skrytykować twoich zdjęć bo była od razu kontra, teraz próbujesz coś w rewanżu ukleić...
Co do maili i telefonów z prośba o płatną reklamę to było ich kilka i zlanych przed admina, czy właściciela kilkukrotnie
Owszem, mam swoje zdanie i nie poklepuję po ramieniu każdego, jeśli mam inne zdanie i jestem szczery i przez to nielubiany w necie przez niektórych, którym powiem coś czego nie oczekują.
Teraz mi wytłumacz o jaki model chodzi...?? podałem jak jeżdżę i czy ja komuś tak nakazuję ?? czy ja napisałem, że kto płaci więcej to frajer?? Owszem, ale tylko osobom, które kilkukrotnie negowały i wręcz nabijały się z tego jak i za ile urlop spędzam... Daj sobie więc na wstrzymanie.

Ile to już lat robisz te zdjęcia...?? i dalej to samo...
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 31.12.2013 15:38

Lednice napisał(a):

250 - pojechało 5 osób ( twoje słowa ) na 10 dni ( twoje słowa ) - mamy 5 euro na 1 osobę za 1 noc

:D
q%$$* czytaj jeszcze raz... jeśli ktoś nie potrafi znaleźć prostego posta z poprzedniej czy z dwóch stron wcześniej to co można więcej oczekiwać...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.12.2013 15:51

Bodzioch Marek napisał(a):nie mozna mierzyć wszystkich swoimi kategoriami, jak ja Ci powiem że spokojnie mieścimy się w 3k w trójkę dorosłych i dwójkę dzieci to ze stołka spadniesz

Bodzioch Marek napisał(a):czerwiec lub wrzesień, ok 10 dni w pełni wyposażonym apartamencie z kuchnią łazienką i kuchnią i wifi ( fakt, mamy malutki rabat z powodu bycia tam już ponad 10 x, ale to kwota nieznaczna ). Podgora.

250 euro / 10 dni / 5 osób = 5 euro na 1 osobę na 1 noc :!: :P

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku życzę :!: :wink:
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 31.12.2013 16:03

Lednice napisał(a):
Bodzioch Marek napisał(a):nie mozna mierzyć wszystkich swoimi kategoriami, jak ja Ci powiem że spokojnie mieścimy się w 3k w trójkę dorosłych i dwójkę dzieci to ze stołka spadniesz

Bodzioch Marek napisał(a):czerwiec lub wrzesień, ok 10 dni w pełni wyposażonym apartamencie z kuchnią łazienką i kuchnią i wifi ( fakt, mamy malutki rabat z powodu bycia tam już ponad 10 x, ale to kwota nieznaczna ). Podgora.

szukaj dalej, zostało dokładnie opisane i jak zauważyłem inni potrafili, nie będę ci ułatwiał, dla mnie możesz dzielić na 8 doliczając do tego psa kota i żółwia :mrgreen: baw się dobrze :)
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 31.12.2013 16:37

Fatamorgana napisał(a):Dla mnie rewelacją był tekst z tych Twoich warsztatów jakie robiłeś z kolegą, że: "2 lata nauki w 2 dni (uczestnicy opanują?!)"...
8O 8O 8O 8O
Noż qu..a, tego nawet Einstein by nie wymyślił!!!

poza tym nie dwa dni, a trzy i trzy lata, a tak w ogóle to nie rozumiem...?? skoro odbyło się 12 edycji po 10 osób (komplet ) w każdej i tylko w dwóch był niekomplet (7 i 9 osób ) to chyba miały powodzenie, poza tym ludzie byli bardzo zadowoleni z przekazanej wiedzy, sposobu prowadzenia itd. mimo niemałej kwoty. Wystarczy poszukać opinii w necie. (do adminów: nie jest to reklama bo już kursów nie prowadzimy :) )
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.12.2013 17:08

Bodzioch Marek napisał(a):...
Co do cen w pobliżu sezonu, a jeszcze przed lub po to byś się zdziwił jak można targować i nie tylko dlatego że po raz któryś (pierwszy raz mieliśmy cenę 10E/os i tylko dlatego że w pełni sezonu, drugi na początku czerwca nieprzyzwoicie niską, choć były osoby które również mówiły że nie możliwe jest poniżej 10E/os - wręcz kwitowali uśmiechem i przytykami że apartament pod balkonem w Starej Podgorze ;) ). Teraz u naszych gospodarzy w środku sezonu również ceny dochodzą do 20E/os. ...
Kwitując: tutejsze ostatnie wypowiedzi dziewczyn były bardzo trafne

Nie zaprzeczyłem cenom poniżej 10 euro na początku czerwca, Ty dodałeś ceny rzędu 20 euro w środku sezonu, ostatnie wypowiedzi dziewczyn co do wyliczanek kosztów trafne, więc......chyba wyczerpaliśmy temat... :lol: :lol:
Udanych wakacji 2014 :!:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.12.2013 17:16

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.01.2014 10:24

Lednice napisał(a):

masz racje , ten koleś ściemnia albo ma 14 lat i ktoś mu dał komputer.
piotr68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr68 » 01.01.2014 11:06

Jeżeli chodzi o czytanie ze zrozumieniem, nie bez powodu Polacy zajmują 16 miejsce w Europie
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 01.01.2014 11:44

SENIOR napisał(a):
Lednice napisał(a):

masz racje , ten koleś ściemnia albo ma 14 lat i ktoś mu dał komputer.

ale jeszcze tu pisał:
Bodzioch Marek napisał(a):3 osoby dorosłe, dwójka dzieci za friko... utargujesz za poniżej 10E/ os ( od połowy do 25 czerwca)zwłaszcza jeśli jedziesz do tych gospodarzy już któryś raz. 250E za noclegi

oczywiście mnie to nie przekonuje, wychodzi 35zł za nockę i dzieci za free :roll:
a niech pisze sobie co chce, i tak mam swoje doświadczenia, również z pierwszego razu;
a nowi? cóż myślę, że do lata przybędzie z kilkanaście stron wątku, więc raczej nikt nie cofnie się do tych rewelacji
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.01.2014 12:34

Skoro dzieci mają tam pobyt za darmo, to trzeba przywieźć dzieci do apartmanu i je zostawić pod opieką właścicieli.
Nic się za ich pobyt nie zapłaci :wink:

Życzę powodzenia :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 01.01.2014 13:53

Lednice napisał(a):Skoro dzieci mają tam pobyt za darmo, to trzeba przywieźć dzieci do apartmanu i je zostawić pod opieką właścicieli.
Nic się za ich pobyt nie zapłaci :wink:

Życzę powodzenia :D

I jeszcze będzie in plus, bo w Polsce nie jedzą w tym czasie. Czyli można nawet zarobić.
Bartez7
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartez7 » 04.01.2014 01:16

slawekradosz napisał(a):Mi w tym roku wyszło za 9 noclegów (2 dorosłe + 10-latek) 4500 zł z dojazdem, ale byliśmy w 8 osób na dwa auta - nie wiem ile wydał szwagier, ale ich była 5-tka. W większości przypadków gdzie się tylko dało to płaciłem kartą. Mieszkaliśmy w tym żółtym budynku powyżej.

https://maps.google.pl/maps?q=Slatine,+ ... 6,,0,-1.61

Slawekradosz czy możesz polecić to miejsce? Zadowoleni byliście z warunków?
Może ktoś jeszcze tutaj mieszkał to proszę o wiadomość. Może być prywatna adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Agee79
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agee79 » 04.01.2014 10:55

Bartez7 napisał(a):
slawekradosz napisał(a):Mi w tym roku wyszło za 9 noclegów (2 dorosłe + 10-latek) 4500 zł z dojazdem, ale byliśmy w 8 osób na dwa auta - nie wiem ile wydał szwagier, ale ich była 5-tka. W większości przypadków gdzie się tylko dało to płaciłem kartą. Mieszkaliśmy w tym żółtym budynku powyżej.

https://maps.google.pl/maps?q=Slatine,+ ... 6,,0,-1.61

Slawekradosz czy możesz polecić to miejsce? Zadowoleni byliście z warunków?
Może ktoś jeszcze tutaj mieszkał to proszę o wiadomość. Może być prywatna adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

też czekam na opinie :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 284
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone