Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Alias21
Cromaniak
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 30.12.2013 18:18

Jednym słowem to motopompiarz...:)
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 30.12.2013 18:21

rodaivuk napisał(a):Z braku argumentów zaczynają się teksty o jakimś TWA... Czyli koniec rozmowy :)
Konkluzja: Chcesz jechać w 5 osób na 10 dni, weź 3 tysiące złotych :)
Powodzenia.
Nara :)

brak konkretnego wyliczenia z Waszej, Twojej strony o którą prosiłem dawno skonczyło konstruktywną rozmowę, zaczęły się przepychanki... a ty dalej wciskasz nie moje słowa... podobnie jak pan Tadek :P jest radość :D
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 30.12.2013 18:27

alias21 napisał(a):
Momy skarpety... :mrgreen:
bardzo wątpię, prędzej onuce, no ale.. .miedź jest :mrgreen:
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 30.12.2013 18:29

Zdjęcia to może robisz i dobre, nie wiem, nie znam sie :) Trzeba by zapytać badylarzy ale teorię to jak na ten watek to wysnułeś słabą :)
Ja wydaje na urlop ok 7 tysięcy na dwie osoby na dwa tygodnie. Pobyt w dwóch miejscach, część kontynentalna i nadmorska. W tym mam apartman (40-50 euro dziennie), przejazd, opłaty drogowe, paliwo i życie na miejscu, zwiedzanie. Pierwszy tydzień to praktycznie samo zwiedzanie. Trochę swojego jedzenia śniadaniowego. Częste wizyty w konobach. Trasa to ok 3500 km. Spalanie auta to ok 8 litrów benzyny na 100km.
Ostatnio edytowano 30.12.2013 18:36 przez rodaivuk, łącznie edytowano 1 raz
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 30.12.2013 18:35

rodaivuk napisał(a):Zdjęcia to może robisz i dobre, nie wiem, nie znam sie :) Trzeba by połowę zapytać badylarzy ale teorię to jak na ten watek to wysnułeś słabą :)
Ja wydaje na urlop ok 7 tysięcy na dwie osoby na dwa tygodnie. Pobyt w dwóch miejscach, część kontynentalna i nadmorska. W tym mam apartman, przejazd, opłaty drogowe, paliwo i życie na miejscu, zwiedzanie. Pierwszy tydzień to praktycznie samo zwiedzanie. Trochę swojego jedzenia śniadaniowego.

7 k. Fiu fiu... tylko pozazdrościć. .. coby sąsiedzi poowiedzieli gdybyś podał kwotę polowe mniejsza :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 30.12.2013 18:37

Vel Bocian jak zwykle musi swoje 5 zł więcej dodać. Taka Marek jego chytra natura :)
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 30.12.2013 18:38

Bodzioch Marek napisał(a):7 k. Fiu fiu... tylko pozazdrościć. .. coby sąsiedzi poowiedzieli gdybyś podał kwotę polowe mniejsza :D

Chciałeś błysnąć? Nie wyszło, podobnie jak z kwotami podanymi przez ciebie. Sąsiedzi nie jeżdżą do Cro i nie czytają forum.
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 30.12.2013 18:42

rodaivuk napisał(a):
Bodzioch Marek napisał(a):7 k. Fiu fiu... tylko pozazdrościć. .. coby sąsiedzi poowiedzieli gdybyś podał kwotę polowe mniejsza :D

Chciałeś błysnąć? Nie wyszło, podobnie jak z kwotami podanymi przez ciebie. Sąsiedzi nie jeżdżą do Cro i nie czytają forum.

o szlag... jakaż moja porażka :cry: :mrgreen: ale za to jaki prestiż na forum :wink: :papa:
Alias21
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alias21 » 30.12.2013 18:45

Bodzioch Marek napisał(a):
rodaivuk napisał(a):Zdjęcia to może robisz i dobre, nie wiem, nie znam sie :) Trzeba by połowę zapytać badylarzy ale teorię to jak na ten watek to wysnułeś słabą :)
Ja wydaje na urlop ok 7 tysięcy na dwie osoby na dwa tygodnie. Pobyt w dwóch miejscach, część kontynentalna i nadmorska. W tym mam apartman, przejazd, opłaty drogowe, paliwo i życie na miejscu, zwiedzanie. Pierwszy tydzień to praktycznie samo zwiedzanie. Trochę swojego jedzenia śniadaniowego.

7 k. Fiu fiu... tylko pozazdrościć. .. coby sąsiedzi poowiedzieli gdybyś podał kwotę polowe mniejsza :D

Szczerze myślę że Ty masz jakiś "film"....Wnioskuję po Twoim komentarzu że chyba Ci za bardzo "byznes" nie idzie i stąd Twoje rozgoryczenie....
Strasznie Cię"grzeje" te siedem koła....A nie powinno w sumie..To realne wydatki..i tak zaniżone...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 30.12.2013 18:48

Jak mu nie idzie to niech sprzeda motocykl.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 30.12.2013 18:53

rodaivuk napisał(a):

o szlag... jakaż moja porażka :cry: :mrgreen: ale za to jaki prestiż na forum :wink: :papa:

No i zobacz, jaki z Ciebie typ. Chciałeś wyliczeń, dostałeś, a potem rzucasz idiotyczne teksty.

Dwa lata temu wydałem jakieś 5500 bodajże na 10 dni (2 osoby), rok temu ekipa było nas 7 osób, wiec koszty niższe, a w tym roku jakieś 6500 na dwie osoby na dwa tygodnie... Masz jakiś ladny epitet w moim kierunku?
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 30.12.2013 19:02

alias21 napisał(a):

Szczerze myślę że Ty masz jakiś "film"....Wnioskuję po Twoim komentarzu że chyba Ci za bardzo "byznes" nie idzie i stąd Twoje rozgoryczenie....
Strasznie Cię"grzeje" te siedem koła....A nie powinno w sumie..To realne wydatki..i tak zaniżone...
no nie idzie mi straaasznie :cry: no i temu mnie "grzeje". Dobrze że chociaż żonie świetnie idzie, piękne albumy robi, wystarczy na FB pooglądać na fanpage albumy bodzioch - to nie reklama tylko żeby niektórym gul skoczył ;) niestety nie moje :P

Co niektórym też pewnie gul skoczył, że można za 3k się świetnie bawić :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 30.12.2013 19:09

Bodzioch Marek napisał(a):Dobrze że chociaż żonie świetnie idzie, piękne albumy robi, wystarczy na FB pooglądać na fanpage albumy bodzioch - to nie reklama tylko żeby niektórym gul skoczył ;) niestety nie moje :P
Co niektórym też pewnie gul skoczył, że można za 3k się świetnie bawić :)

Do teraz wytrzymałem ale dalej już nie. Podziwiam wyrafinowany dobór argumentów w "dyskusji" ...............
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 30.12.2013 19:11

Nie ma co ciągnąc tego farmazonu bo tylko to Ryśkowi pracy przysporzyz wycinaniem OT. Gość uderza już w zupełnie smętne tony, teraz dla zasady będzie trzymał się swego i nie popuści choćby mu dowód na piśmie przedstawić.
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 30.12.2013 19:16

MRK napisał(a):
rodaivuk napisał(a):

No i zobacz, jaki z Ciebie typ. Chciałeś wyliczeń, dostałeś, a potem rzucasz idiotyczne teksty.

Dwa lata temu wydałem jakieś 5500 bodajże na 10 dni (2 osoby), rok temu ekipa było nas 7 osób, wiec koszty niższe, a w tym roku jakieś 6500 na dwie osoby na dwa tygodnie... Masz jakiś ladny epitet w moim kierunku?
chopie czytaj ze zrozumieniem! chodziło mnie o wyliczenie ile netto kosztuje urlop w Chorwacji... Kumpel sobie moto kupił przed wyjazdem do CRO za 25k głównym powodem był właśnie ten i jeszcze wyjazd i jeszcze jedna trasa po Europie... czy miał sobie wpisać w koszty ten motocykl ? Czy w ten wyjazd czy po połowie ?? Widzisz kiedyś moi rodzice jeździli m.in. do Jugosławii na handel, wiadomo przywozili z takiego miesięcznego wyjazdu więcej kasy niż zainwestowali, czy oni też mieli powiedzieć że ich urlop kosztował xx i byli w plecy ...?? Skoro ktoś pyta ile to kosztuje to interesuje go (i nie szasta kasą na lewo i prawo lub jest na pograniczu: stać mnie lub nie ) ile faktycznie "straci" ile realnie będzie miał na koncie mniej po tym wyjeździe więc najczęściej są to ludzie którzy nie s...ją kasą, a bardzo by chcieli... Proste ???

o takie wyliczenie mnie chodziło a nie o to że za paliwo tyle, za apartament tyle... Koszt realny urlopu wylicz...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 279
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone