rodaivuk napisał(a):Z braku argumentów zaczynają się teksty o jakimś TWA... Czyli koniec rozmowy
Konkluzja: Chcesz jechać w 5 osób na 10 dni, weź 3 tysiące złotych
Powodzenia.
Nara
rodaivuk napisał(a):Zdjęcia to może robisz i dobre, nie wiem, nie znam sie Trzeba by połowę zapytać badylarzy ale teorię to jak na ten watek to wysnułeś słabą
Ja wydaje na urlop ok 7 tysięcy na dwie osoby na dwa tygodnie. Pobyt w dwóch miejscach, część kontynentalna i nadmorska. W tym mam apartman, przejazd, opłaty drogowe, paliwo i życie na miejscu, zwiedzanie. Pierwszy tydzień to praktycznie samo zwiedzanie. Trochę swojego jedzenia śniadaniowego.
Bodzioch Marek napisał(a):7 k. Fiu fiu... tylko pozazdrościć. .. coby sąsiedzi poowiedzieli gdybyś podał kwotę polowe mniejsza
rodaivuk napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):7 k. Fiu fiu... tylko pozazdrościć. .. coby sąsiedzi poowiedzieli gdybyś podał kwotę polowe mniejsza
Chciałeś błysnąć? Nie wyszło, podobnie jak z kwotami podanymi przez ciebie. Sąsiedzi nie jeżdżą do Cro i nie czytają forum.
Bodzioch Marek napisał(a):rodaivuk napisał(a):Zdjęcia to może robisz i dobre, nie wiem, nie znam sie Trzeba by połowę zapytać badylarzy ale teorię to jak na ten watek to wysnułeś słabą
Ja wydaje na urlop ok 7 tysięcy na dwie osoby na dwa tygodnie. Pobyt w dwóch miejscach, część kontynentalna i nadmorska. W tym mam apartman, przejazd, opłaty drogowe, paliwo i życie na miejscu, zwiedzanie. Pierwszy tydzień to praktycznie samo zwiedzanie. Trochę swojego jedzenia śniadaniowego.
7 k. Fiu fiu... tylko pozazdrościć. .. coby sąsiedzi poowiedzieli gdybyś podał kwotę polowe mniejsza
Bodzioch Marek napisał(a):rodaivuk napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):7 k. Fiu fiu... tylko pozazdrościć. .. coby sąsiedzi poowiedzieli gdybyś podał kwotę polowe mniejsza
Chciałeś błysnąć? Nie wyszło, podobnie jak z kwotami podanymi przez ciebie. Sąsiedzi nie jeżdżą do Cro i nie czytają forum.
o szlag... jakaż moja porażka ale za to jaki prestiż na forum
no nie idzie mi straaasznie no i temu mnie "grzeje". Dobrze że chociaż żonie świetnie idzie, piękne albumy robi, wystarczy na FB pooglądać na fanpage albumy bodzioch - to nie reklama tylko żeby niektórym gul skoczył niestety nie mojealias21 napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):rodaivuk napisał(a):Zdjęcia to może robisz i dobre, nie wiem, nie znam sie Trzeba by połowę zapytać badylarzy ale teorię to jak na ten watek to wysnułeś słabą
7 k. Fiu fiu... tylko pozazdrościć. .. coby sąsiedzi poowiedzieli gdybyś podał kwotę polowe mniejsza
Szczerze myślę że Ty masz jakiś "film"....Wnioskuję po Twoim komentarzu że chyba Ci za bardzo "byznes" nie idzie i stąd Twoje rozgoryczenie....
Strasznie Cię"grzeje" te siedem koła....A nie powinno w sumie..To realne wydatki..i tak zaniżone...
Bodzioch Marek napisał(a):Dobrze że chociaż żonie świetnie idzie, piękne albumy robi, wystarczy na FB pooglądać na fanpage albumy bodzioch - to nie reklama tylko żeby niektórym gul skoczył niestety nie moje
Co niektórym też pewnie gul skoczył, że można za 3k się świetnie bawić
chopie czytaj ze zrozumieniem! chodziło mnie o wyliczenie ile netto kosztuje urlop w Chorwacji... Kumpel sobie moto kupił przed wyjazdem do CRO za 25k głównym powodem był właśnie ten i jeszcze wyjazd i jeszcze jedna trasa po Europie... czy miał sobie wpisać w koszty ten motocykl ? Czy w ten wyjazd czy po połowie ?? Widzisz kiedyś moi rodzice jeździli m.in. do Jugosławii na handel, wiadomo przywozili z takiego miesięcznego wyjazdu więcej kasy niż zainwestowali, czy oni też mieli powiedzieć że ich urlop kosztował xx i byli w plecy ...?? Skoro ktoś pyta ile to kosztuje to interesuje go (i nie szasta kasą na lewo i prawo lub jest na pograniczu: stać mnie lub nie ) ile faktycznie "straci" ile realnie będzie miał na koncie mniej po tym wyjeździe więc najczęściej są to ludzie którzy nie s...ją kasą, a bardzo by chcieli... Proste ???MRK napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):rodaivuk napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):7 k. Fiu fiu... tylko pozazdrościć. .. coby sąsiedzi poowiedzieli gdybyś podał kwotę polowe mniejsza
o szlag... jakaż moja porażka ale za to jaki prestiż na forum
No i zobacz, jaki z Ciebie typ. Chciałeś wyliczeń, dostałeś, a potem rzucasz idiotyczne teksty.
Dwa lata temu wydałem jakieś 5500 bodajże na 10 dni (2 osoby), rok temu ekipa było nas 7 osób, wiec koszty niższe, a w tym roku jakieś 6500 na dwie osoby na dwa tygodnie... Masz jakiś ladny epitet w moim kierunku?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko