Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji
napisał(a) marekb » 30.12.2013 12:38
Lednice napisał(a):Wszystko ładnie, ale twoje wyjaśnienia, że nie wliczyłeś kosztów jedzenia i picia do kosztów wczasów
padły dopiero PO tym, jak się popisałeś swoją zaradnością, padły PO moich dodatkowych pytaniach
Wlicza się do kosztów urlopu noclegi, jedzenie, picie, dojazd, inaczej takie wyliczenia są o kant d... utłuc
Jak napisałem powyżej, ty odliczyłeś jedzenie i picie, inny odliczy benzynę, itp.To jest manipulowanie
A to jak to potem się komuś ułoży w budżecie domowym, to jest inna bajka.
To nie jest wątek dochody i wydatki cromaniaków, tylko o samym koszcie pobytu w Chorwacji
bo wliczanie żarcia które się i tak je bo inaczej by się zdechło z głodu jest fałszowaniem kosztów. To ma być rada dla potencjalnych urlopowiczów?? że jak pojedzie na urlop to straci 5k...?? Liczysz jak Ci co wygrywają w ruletkę, tylko w drugą stronę: Taki wygra 5k a nie liczy że wtopił wcześniej 10... Pomyśl już nie matematycznie lecz logicznie bo trwanie w tym co piszesz jest błędne i nie mydl juz benzyną bo nie w tym rzecz.
Odpisz mi proszę na moje proste pytanie: Czy gdy jedziesz do Cro to w PL zostaje Twój klon, który pustoszy Ci lodówkę, idzie na piwo w weekend, zaglądnie do kina ??
WLICZAĆ JEDZENIE MOŻE SOBIE TYLKO TEN, KTÓRY NIE JEST W PL NA SWOIM UTRZYMANIU!!! i niech mi ktoś udowodni że jest inaczej, tylko niech ktoś to logicznie udowodni bo inaczej -jak piszesz - o kant d...py...
dobrze, to może inaczej:
zakładamy że ktoś się zastanawia czy go stać na urlop w CRo czy nie...?? Zadaje tutaj pytanie i okazuje się że jak nie ma odłożonych ekstra minimum 5k to nie ma co myśleć o wyjeździe. tymczasem wydaje on nie 5k lecz o wspomniane 1500zł ( BO NIE WYDAŁ DRUGI RAZ W DOMU BO GO TAM NIE BYŁO!!! ). Kilkukrotnie Ci co ostrzegali, że taniej się nie da pisali iż to wątek dla tych co nie wiedzą czy ich stać, że ktoś tam do kogoś miał pretensje bo się nie zmieślili w kwocie... PROŚCIEJ JUŻ NIE POTRAFIĘ...pass.
Ostatnio edytowano 30.12.2013 12:47 przez
marekb, łącznie edytowano 1 raz