Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.07.2013 18:31

Zakwasy i kwas mlekowy to stara bajka. Ale nie ma co rozwalac wątku. Załóż chłopie (choc takowy już był) wątek o sporcie albo suplementach czy diecie i tam pisz te dyrdymały :) Jak kiedyś 25 lat temu chodziłem na siłownie to też jako młody łykałem wszystko jak pelikan, każdy farmazon o kreatynie, l-karnitynie i innych pierdołach :) A jak Filona zobaczyłem na treningu to spać nie mogłem :lol:
A potem sie okazało, że oprócz siłki trzeba mieć coś jeszcze :lol: :lol:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 17.07.2013 18:31

Niedzwiad napisał(a):Zakwasy to się godzinę po treningu utrzymują.

a pieprzy głupoty, coś tam usłyszał ale nie wie do końca co?![/quote]

Że niby kto pieprzy? Że ja? Skoro zarejestrowałem ten lek w Polsce to co Ty mi tu piszesz? hehehhe... poczytaj sobie HPLy kwasu albo badania ze ślepą próbą tak jak Cię Prosiłem. Bo to Ty pieprzysz a pojęcia nawet nie masz. Więc po co się wcinasz jak nie wiesz o czym gadam? Wiesz o czym w ogóle piszesz? Czy tylko tak sobie klikasz byle kliknąć??[/quote]
Do mnie piszesz?
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.07.2013 18:39

Bocian napisał(a):Zakwasy i kwas mlekowy to stara bajka. Ale nie ma co rozwalac wątku. Załóż chłopie (choc takowy już był) wątek o sporcie albo suplementach czy diecie i tam pisz te dyrdymały :) Jak kiedyś 25 lat temu chodziłem na siłownie to też jako młody łykałem wszystko jak pelikan, każdy farmazon o kreatynie, l-karnitynie i innych pierdołach :) A jak Filona zobaczyłem na treningu to spać nie mogłem :lol:

hehhehe...wiesz co ja Łykałem jak byłem młody? Bocian? Nie wiem za jakiego Ty pakera mnie masz ale powtórze Ci kolejny raz. Ja nie z tych napompowanych urków. Trenuje dla zdrowia :mrgreen:

Starość nie radość :mrgreen: nie te lata żeby rozpychać się barami.
Mosqito
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mosqito » 17.07.2013 18:52

Niedzwiad napisał(a):Że niby kto pieprzy? Że ja? Skoro zarejestrowałem ten lek w Polsce to co Ty mi tu piszesz? hehehhe... poczytaj sobie HPLy kwasu albo badania ze ślepą próbą tak jak Cię Prosiłem. Bo to Ty pieprzysz a pojęcia nawet nie masz. Więc po co się wcinasz jak nie wiesz o czym gadam? Wiesz o czym w ogóle piszesz? Czy tylko tak sobie klikasz byle kliknąć??

Nie chciałbym się zbytnio wtrącać w waszą dyskusję ale skoro twierdzisz że ALA jest lekiem (w dodatku który zarejestrowałeś) to podrzuć proszę linka do wyników przeprowadzonych badań klinicznych - jeśli Ci to na rękę nie muszą być w RP, zadowolę się jakimkolwiek innym krajem UE byleby było klepnięte przez URPL.
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 17.07.2013 18:58

ynka napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):Zakwasy to się godzinę po treningu utrzymują.

a pieprzy głupoty, coś tam usłyszał ale nie wie do końca co?!

Że niby kto pieprzy? Że ja? Skoro zarejestrowałem ten lek w Polsce to co Ty mi tu piszesz? hehehhe... poczytaj sobie HPLy kwasu albo badania ze ślepą próbą tak jak Cię Prosiłem. Bo to Ty pieprzysz a pojęcia nawet nie masz. Więc po co się wcinasz jak nie wiesz o czym gadam? Wiesz o czym w ogóle piszesz? Czy tylko tak sobie klikasz byle kliknąć??[/quote]

Do mnie piszesz?[/quote]
Jak na osobę która zarejestrowała ten lek, to masz znikomą wiedzę i jesteś nie konsekwentny w swoich wypowiedziach. Najpierw piszesz jedno a potem sam sobie przeczysz. Nie chcę czytać o jakiś tam badaniach z przed ponad 10-ciu lat, bo nie są mi potrzebne! Takich suplementów z grupy ALA jest wiele na polskim rynku i każdy w swoim czasie był cudem i "lekiem" na wszelkie zło! Ja nie potrzebuje supli dla mnie wystarczy dobra dieta i sport!
A ja nie pieprzę i się nie wcinam, tylko się wypowiadam, bo mam takie prawo, o tym że pieprzysz ciągle o siłce i pakowaniu, a pojęcia nie masz o zakwasach, diecie i wplywie alko na trening siłowy!
I proszę nie tym tonem do mnie! Bo Ci przez łeb gryfem przyłożę!
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 17.07.2013 19:59

Ja przepraszam, że tak swoje trzy grosze, ale... w ciagu 3 miesięcy zrzuciłem ponad 20 kg. Wszystko opierało się na diecie (nie żadnej cud, pięć posiłków dziennie, wywalenie wieprzowiny, białego pieczywa, ziemniaków, a w zamian ryż, kasza, rybka, wołowina, drób, kupa owoców, warzyw i kefirków/jogurtów) i na cioraniu 3-4 razy w tygodniu na siłce (na Bażantowie, Ynka pewnie wie "gdzie co jak") :). Aeroby plus siłowe. Jedyne, co przyjmowałem to BCA i Thermospeed. Żadnych innych cudów.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 17.07.2013 20:04

No i mamy "Suplementy diety, part 2". :lol:
Troche mi Niedzwiad przypominasz tę krowę co to dużo ryczy...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.07.2013 20:09

anakin napisał(a):Troche mi Niedzwiad przypominasz tę krowę co to dużo ryczy...

Ta? :)
Bocian napisał(a):
ynka napisał(a):
Bocian napisał(a):Czekamy, czekamy...

Też jestem ciekawa jak bicek Niedzwiada wygląda :wink:

Coś czuję, ze krowa która dużo ryczy... :mrgreen:
No i dla mnie ważniejsze chyba jest ile przebiega na Cooperze.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 17.07.2013 20:24

Bocian napisał(a):

Nic czytałem tego w całości... :lol:
Ale skoro Tobie też to coś na rzeczy być musi... :mrgreen:
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 17.07.2013 23:09

Wprawdzie treść wątku już dawno nie ma nic wspólnego z tytułem... :wink:

...ale wrzucę kolejną porcję aktualnych cen, gdyby przypadkiem ktoś był zainteresowany, ile co w Cro kosztuje.

Konzum:
Coca-cola 2,5L - 12,99 HRK
Syrop owocowy do rozcieńczania, 1L - 22,99 HRK
Jabłka Idared, 1kg - 13,99 HRK
Bułka Prstići 50g - 2,29 HRK
Burek z mięsem 250g - 11,49 HRK

Stacja INA w Novaliji:
Benzyna Eurosuper BS 95, 1L - 10,08 HRK

Dyskont Novalis:
Ser owczy 200g - 26,90 HRK
Ogórki, 1kg - 6,29 HRK
Pomidory, 1kg - 8,59 HRK (smaczniejsze niż w Konzumie, inna odmiana)
Jogurty owocowe Fresca, 4 x 125ml - 8,99 HRK
Jogurt naturalny 2,8% tł., 500g - 7,75 HRK
Śmietana 20% - 5,80 HRK
Sałatka z tuńczyka po meksykańsku, puszka 185g - 10,99 HRK
Dżem morelowy 300g, Podravka - 8,45 HRK
Dżem figowo-pomarańczowy 270g, Podravka - 19,90 HRK
Puszka pomidorów 400g - 6,49 HRK
Piwo Kaltenberg butelka 0,5L - 5,59 HRK

Kaltenberg jest robiony na licencji w Słowenii i smakuje paskudnie (zero goryczki, masakra). Byłem ciekaw najtańszego piwa butelkowego w Cro, to teraz już wiem, jakie jest :? Kaltenberg dopisuję obok Laško na listę syfów, których w Cro już nie tknę.

Za to Tuborg, też licencyjny, ale produkowany w Cro - bajka, de luxe browarek :D 8)
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 18.07.2013 07:19

Mosqito napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):Że niby kto pieprzy? Że ja? Skoro zarejestrowałem ten lek w Polsce to co Ty mi tu piszesz? hehehhe... poczytaj sobie HPLy kwasu albo badania ze ślepą próbą tak jak Cię Prosiłem. Bo to Ty pieprzysz a pojęcia nawet nie masz. Więc po co się wcinasz jak nie wiesz o czym gadam? Wiesz o czym w ogóle piszesz? Czy tylko tak sobie klikasz byle kliknąć??

Nie chciałbym się zbytnio wtrącać w waszą dyskusję ale skoro twierdzisz że ALA jest lekiem (w dodatku który zarejestrowałeś) to podrzuć proszę linka do wyników przeprowadzonych badań klinicznych - jeśli Ci to na rękę nie muszą być w RP, zadowolę się jakimkolwiek innym krajem UE byleby było klepnięte przez URPL.

A masz - Badanie np. Alladin I lub Alladin II :mrgreen:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 18.07.2013 07:22

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):

Nic czytałem tego w całości... :lol:
Ale skoro Tobie też to coś na rzeczy być musi... :mrgreen:

Zycie Panowie. Zycie. Jesteście 10 lat starsi ode mnie. Wiem że was ściska że ta kondycja nie ta i zadyszka łapie jak po schodach się wchodzi. Ale spoko. Trzeba się przyzwyczaić. Całe życie osiedlem nie będziecie rządzić :mrgreen: a Ty Bocianek przestań już podpuszczać :D już lepiej dawaj na browarka i na żywca się pośmiejemy hehehehhe...
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 18.07.2013 07:24

MRK napisał(a):Ja przepraszam, że tak swoje trzy grosze, ale... w ciagu 3 miesięcy zrzuciłem ponad 20 kg. Wszystko opierało się na diecie (nie żadnej cud, pięć posiłków dziennie, wywalenie wieprzowiny, białego pieczywa, ziemniaków, a w zamian ryż, kasza, rybka, wołowina, drób, kupa owoców, warzyw i kefirków/jogurtów) i na cioraniu 3-4 razy w tygodniu na siłce (na Bażantowie, Ynka pewnie wie "gdzie co jak") :). Aeroby plus siłowe. Jedyne, co przyjmowałem to BCA i Thermospeed. Żadnych innych cudów.

Ja tam żadnych cudów nie przyjmuje. Kiedyś tak ale nie teraz. Kupuje jedynie piersiaki koko i warzywa. Ale i tak zamiast chudnąć rosnę :D
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 18.07.2013 07:29

Do mnie piszesz?[/quote]

oooooooo.. rybeczka nerwa złapała hihihihi :mrgreen: :mrgreen: dobra , dobra już nie fikam ale fajnie że poczytałaś badania. Chociaż część :D kwas w PL jest zarejestrowany jako lek ( thiogamma600mg nie suplement )
Suplementów jest od groma. Leki tylko dwa z rejestracją. Opierają się na Amerykańskich badaniach od 98 roku. Niemieckie i Austryjackie firmy wprowadziły to do Pl. Ale dobra nie o tym ten temat a zresztą o robocie na forum się gada :mrgreen: :mrgreen:

ściskam złośliwca mocno :papa: :papa: i bez tego gryfu mi tu nononono ...hihihihihihi
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.07.2013 07:46

Bocian napisał(a):Zakwasy i kwas mlekowy to stara bajka. Ale nie ma co rozwalac wątku. Załóż chłopie (choc takowy już był) wątek o sporcie albo suplementach czy diecie i tam pisz te dyrdymały :) Jak kiedyś 25 lat temu chodziłem na siłownie to też jako młody łykałem wszystko jak pelikan, każdy farmazon o kreatynie, l-karnitynie i innych pierdołach :) A jak Filona zobaczyłem na treningu to spać nie mogłem :lol:

ROZUM
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 258
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone