Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Niedzwiad
zbanowany
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.07.2013 16:53

anakin napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):Każdy paker wie że oprócz czystego białka i benfotiaminy podaje się kwas alfa liponowy Kojarzysz wojewódzkiego?

Niedzwiad napisał(a):Wiesz ile ma lat? A wiesz ile wcina kwasu na dobę?

I to z jakim efektem.

ps.
jesteś mi winien odpowiedź na pytanie z inego tematu.

Temat zamknięty kolego. Nie zauważyłeś ?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 17.07.2013 16:59

Tak myślałem.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.07.2013 16:59

Nie znam tych badań ale znam inne badania - wpływ alkoholu na wydolność mięśni przy treningu siłowym. Tym kwasem to mnie nie strasz :lol: A Wojewódzki może należeć do tej grupy 10% ludziska co to mają taką przemianę materii, że mogą jeść, pić wszystko przepalą i nic im się nie odkłada. Wojewódzki w ogóle mięśni nie ma, ale mi przykład dałeś :mrgreen: Nie wmawiaj tu że alko ma dobry wpływ na trening siłowy. Czy doliczasz alkohol do miski?[/quote]

hehhe..no przecie przed siłką nie pijam. Po też nie :mrgreen: A swoją drogą dwa piwka po ostrym treningu wywalają kwas mlekowy z mięśni ( w zakwaszeniu mięśnia ) więc nie widzę przeciwskazań. Awojewódzki to bardzo dobry przykład. Chłopak ma 50lat a wygląda lepiej niż 40latek. Dobra konserwacja to nie tylko botox ale też kwas alfaliponowy ( czysty ) który działa też jako antyuteniacz , zabija wolne rodniki tym samym odmładza organizm. Regeneruje wątróbkę. Odtłuszcza. Minusem jest podczas kuracji zero alko bo działa toxycznie :mrgreen:

a i odchudza ale to wlewy
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.07.2013 17:01

anakin napisał(a):Tak myślałem.

spoko.Po siłce na priv napiszę Ci wszystko. Nie chce drugiej śmiesznej minki dostaćodadmina ani drugiej wojny. Nie nakręcamy się :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.07.2013 17:07

Niedzwiad napisał(a):

spoko.Po siłce na priv napiszę Ci wszystko. Nie chce drugiej śmiesznej minki dostaćodadmina ani drugiej wojny. Nie nakręcamy się :mrgreen:

To może też mi napisz , trzymam dietę , czasami coś wypiję , biegam trzy razy w tygodniu po 6 km lub rower
i moja waga coś cienko ubywa adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 17.07.2013 17:20

Niedzwiad napisał(a):
ynka napisał(a):Nie znam tych badań ale znam inne badania - wpływ alkoholu na wydolność mięśni przy treningu siłowym. Tym kwasem to mnie nie strasz :lol: A Wojewódzki może należeć do tej grupy 10% ludziska co to mają taką przemianę materii, że mogą jeść, pić wszystko przepalą i nic im się nie odkłada. Wojewódzki w ogóle mięśni nie ma, ale mi przykład dałeś :mrgreen: Nie wmawiaj tu że alko ma dobry wpływ na trening siłowy. Czy doliczasz alkohol do miski?

hehhe..no przecie przed siłką nie pijam. Po też nie :mrgreen: A swoją drogą dwa piwka po ostrym treningu wywalają kwas mlekowy z mięśni ( w zakwaszeniu mięśnia ) więc nie widzę przeciwskazań. Awojewódzki to bardzo dobry przykład. Chłopak ma 50lat a wygląda lepiej niż 40latek. Dobra konserwacja to nie tylko botox ale też kwas alfaliponowy ( czysty ) który działa też jako antyuteniacz , zabija wolne rodniki tym samym odmładza organizm. Regeneruje wątróbkę. Odtłuszcza. Minusem jest podczas kuracji zero alko bo działa toxycznie :mrgreen:

Po pierwsze naucz się cytować, ostatni raz za tobą poprawiam, wszystkie wypowiedzi zlewają się w jedną całość! Po to jest podgląd!
Wojewódzki dla mnie jest bardzo złym przykładem bo jego sylwetka ala ciota może tobie odpowiada, nie mnie. Prawdziwy paker któremu zależy na każdym kg mięśni nie chleje, nie zapierdala 40 km na rowerze w tygodniu, jak ty misiu kolorowy "paker sezonowy". A propos kwasu mlekowego, to poczytaj na porządnych forach co to są zakwasy, nie powstają one pod czas wytwarzaniu się kwasu mlekowego tylko, w przypadku treningu siłowego, podczas uszkodzenia mięśnia, bardzo potrzebnego nota bene, nazywamy to DOMSy, a kwas mlekowy wypłukiwany jest z krwi godz. po treningu. A natury nie oszukasz, możesz wygladać młodziej, być sparwnym ale i tak się zestarzejesz :mrgreen: I przestań ciągle gadać o tych suplach, żadne kwasy typu ALA nie odmładzają organizmu nie słuchaj bajek :oczko_usmiech:
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie, czy wliczasz alko do miski?
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 17.07.2013 17:21

SENIOR napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):

To może też mi napisz , trzymam dietę , czasami coś wypiję , biegam trzy razy w tygodniu po 6 km lub rower
i moja waga coś cienko ubywa adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Jak wygląda twoja dieta?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.07.2013 17:49

ynka napisał(a):Nie znam tych badań ale znam inne badania - wpływ alkoholu na wydolność mięśni przy treningu siłowym. Tym kwasem to mnie nie strasz :lol: A Wojewódzki może należeć do tej grupy 10% ludziska co to mają taką przemianę materii, że mogą jeść, pić wszystko przepalą i nic im się nie odkłada. Wojewódzki w ogóle mięśni nie ma, ale mi przykład dałeś :mrgreen: Nie wmawiaj tu że alko ma dobry wpływ na trening siłowy. Czy doliczasz alkohol do miski?

Mój kieras z roboty to kawał konia, waży tak przed 90 kg i to praktycznie same mięśnie. Zamiast jakiegoś kwasu wali gorzałę i tytę. Na nocy o 1 je "obiad". Albo całe drugie danie albo grilluje ze 30cm podwawelskiej. I nie ma tłuszczu. Kwas to cieniasy walą :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.07.2013 17:51

Niedzwiad napisał(a):Nie znam tych badań ale znam inne badania - wpływ alkoholu na wydolność mięśni przy treningu siłowym. Tym kwasem to mnie nie strasz :lol: A Wojewódzki może należeć do tej grupy 10% ludziska co to mają taką przemianę materii, że mogą jeść, pić wszystko przepalą i nic im się nie odkłada. Wojewódzki w ogóle mięśni nie ma, ale mi przykład dałeś :mrgreen: Nie wmawiaj tu że alko ma dobry wpływ na trening siłowy. Czy doliczasz alkohol do miski?

a i odchudza ale to wlewy[/quote]
Zakwasy to się godzinę po treningu utrzymują.
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 17.07.2013 18:11

Bocian napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):

Zakwasy to się godzinę po treningu utrzymują.

a pieprzy głupoty, coś tam usłyszał ale nie wie do końca co?!
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 17.07.2013 18:16

A potem młody user się dowiaduje, że urlop w Chorwacji jest tak bardzo drogi, że aż odchudza i karykaturuje wygląd.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.07.2013 18:23

SENIOR napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):

Wiesz dlaczego nie chudniesz? Bo złą dietę masz. Najlepsza to kg ziemniaka i litr piwa. I tak przez miesiąc. Brzuch spada raz dwa . . . na kolana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 17.07.2013 18:26

Niedzwiad, szybko ta siłka poszła u Ciebie :wink:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.07.2013 18:26

Zakwasy to się godzinę po treningu utrzymują.[/quote]

a pieprzy głupoty, coś tam usłyszał ale nie wie do końca co?![/quote]

Że niby kto pieprzy? Że ja? Skoro zarejestrowałem ten lek w Polsce to co Ty mi tu piszesz? hehehhe... poczytaj sobie HPLy kwasu albo badania ze ślepą próbą tak jak Cię Prosiłem. Bo to Ty pieprzysz a pojęcia nawet nie masz. Więc po co się wcinasz jak nie wiesz o czym gadam? Wiesz o czym w ogóle piszesz? Czy tylko tak sobie klikasz byle kliknąć??
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.07.2013 18:27

ynka napisał(a):Niedzwiad, szybko ta siłka poszła u Ciebie :wink:

Dziś tylko bicek , barek i brzuchol :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 257
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone