Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji
napisał(a) ynka » 17.07.2013 17:20
Niedzwiad napisał(a):ynka napisał(a):Nie znam tych badań ale znam inne badania - wpływ alkoholu na wydolność mięśni przy treningu siłowym. Tym kwasem to mnie nie strasz
A Wojewódzki może należeć do tej grupy 10% ludziska co to mają taką przemianę materii, że mogą jeść, pić wszystko przepalą i nic im się nie odkłada. Wojewódzki w ogóle mięśni nie ma, ale mi przykład dałeś
Nie wmawiaj tu że alko ma dobry wpływ na trening siłowy. Czy doliczasz alkohol do miski?
hehhe..no przecie przed siłką nie pijam. Po też nie
A swoją drogą dwa piwka po ostrym treningu wywalają kwas mlekowy z mięśni ( w zakwaszeniu mięśnia ) więc nie widzę przeciwskazań. Awojewódzki to bardzo dobry przykład. Chłopak ma 50lat a wygląda lepiej niż 40latek. Dobra konserwacja to nie tylko botox ale też kwas alfaliponowy ( czysty ) który działa też jako antyuteniacz , zabija wolne rodniki tym samym odmładza organizm. Regeneruje wątróbkę. Odtłuszcza. Minusem jest podczas kuracji zero alko bo działa toxycznie
a i odchudza ale to wlewy
Po pierwsze naucz się cytować, ostatni raz za tobą poprawiam, wszystkie wypowiedzi zlewają się w jedną całość! Po to jest podgląd!
Wojewódzki dla mnie jest bardzo złym przykładem bo jego sylwetka ala ciota może tobie odpowiada, nie mnie. Prawdziwy paker któremu zależy na każdym kg mięśni nie chleje, nie zapierdala 40 km na rowerze w tygodniu, jak ty misiu kolorowy "paker sezonowy". A propos kwasu mlekowego, to poczytaj na porządnych forach co to są zakwasy, nie powstają one pod czas wytwarzaniu się kwasu mlekowego tylko, w przypadku treningu siłowego, podczas uszkodzenia mięśnia, bardzo potrzebnego nota bene, nazywamy to DOMSy, a kwas mlekowy wypłukiwany jest z krwi godz. po treningu. A natury nie oszukasz, możesz wygladać młodziej, być sparwnym ale i tak się zestarzejesz
I przestań ciągle gadać o tych suplach, żadne kwasy typu ALA nie odmładzają organizmu nie słuchaj bajek
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie, czy wliczasz alko do miski?