ita napisał(a): w Polsce sporo tańsza
Wiem, u nas w sklepie z ptaszkiem po 36,99 świeża patroszona. Ale ta w Cro lepiej smakuje
ita napisał(a):dids76 napisał(a):Z napisał(a):No to ja zapodam z autopsji-zakup ryb na targowisku w Vodicach sprzed kilku dni.Pięć dorad łączna waga 2,7kg,do wybebeszenia i z łbami,koszt całkowity to 210kn
W ubiegłym roku dorada na targu rybnym w Trogirze kosztowała 80 do 90 kun.
w Polsce sporo tańsza
arek71 napisał(a):ita napisał(a):dids76 napisał(a):
W ubiegłym roku dorada na targu rybnym w Trogirze kosztowała 80 do 90 kun.
w Polsce sporo tańsza
Wyhodowana w Chinach.
Bocian napisał(a):ynka napisał(a):Niedzwiad napisał(a):
Nie , nie może być
No mówię Ci! Juz sama nie wiem co jeść
Hoduj sama
ynka napisał(a):A wiesz, tu już gdzieś pisałam w odpowiedzi jednego takiego z Wrocławia, co to pisał, że to postęp
że chyba wyjadę na wieś w poznańskie i będę sama hodować świnki i kurki, krówkę bym miała owoce i swoje warzywa, rybkę z jeziora, grzyby z lasu
Bocian napisał(a):ynka napisał(a):A wiesz, tu już gdzieś pisałam w odpowiedzi jednego takiego z Wrocławia, co to pisał, że to postęp
że chyba wyjadę na wieś w poznańskie i będę sama hodować świnki i kurki, krówkę bym miała owoce i swoje warzywa, rybkę z jeziora, grzyby z lasu
A czym będziesz to karmić?
ynka napisał(a):Bocian napisał(a):ynka napisał(a):A wiesz, tu już gdzieś pisałam w odpowiedzi jednego takiego z Wrocławia, co to pisał, że to postęp
A czym będziesz to karmić?
Będę kupować od sąsiadki owies i ziemniaki konia też se kupie!
Bocian napisał(a):ynka napisał(a):Bocian napisał(a):A czym będziesz to karmić?
Będę kupować od sąsiadki owies i ziemniaki konia też se kupie!
A owies i ziemniaki na gnojówce czy nawozach?
Bocian napisał(a):ynka napisał(a):
Nie wiem, chyba na gnojówce, tak na gnojówce
Ychy...
arek71 napisał(a):
Wyhodowana w Chinach.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko