adik napisał(a):A ja lubię takie odpowiedzi . Odpowiedź jest bardzo satysfakcjonująca.
Hm.. 25 stron "w temacie"...cała fura wypowiedzi... tylko przeczytać.
Pozdrawiam
adik napisał(a):A ja lubię takie odpowiedzi . Odpowiedź jest bardzo satysfakcjonująca.
poziomek napisał(a):A ja tak z innej beczki zupełnie. Co do kosztów, to sam sobie zasymuluję kwoty, ale mam pytanie.
Czy zdać się tylko na kartę kredytową czy jednak brać coś gotówki (pomijam EUR na kwatere to oczywiste).? Jak radzicie?
Ile braliście na podróż kasy? PS nie planujemy nocować po drodze , 2ch kierowców na pokładzie....
rafcikbarum napisał(a):Witam.mam pytanie dotyczące przejazdu i pobytu na wakacjach 8 dniowych na chorwacji.ile kaski muszę przeznaczyć jadąc samochodem na gaz we 2 osoby do splitu jadając tylko obiad w knajpkach.
rafcikbarum napisał(a):Witam.mam pytanie dotyczące przejazdu i pobytu na wakacjach 8 dniowych na chorwacji.ile kaski muszę przeznaczyć jadąc samochodem na gaz we 2 osoby do splitu jadając tylko obiad w knajpkach.
Idzik napisał(a):rafcikbarum napisał(a): co do gazu ...ok 1000pln (w tym winiety...tak mniej więcej). na Węgrzech gaz jest nędzny i drogi -musisz zjeżdzac z Autostradki by go znaleść.
Trudno tak coś powiedziec może byc mniej lub wiecej.
darek1 napisał(a):rafcikbarum napisał(a):Witam.mam pytanie dotyczące przejazdu i pobytu na wakacjach 8 dniowych na chorwacji.ile kaski muszę przeznaczyć jadąc samochodem na gaz we 2 osoby do splitu jadając tylko obiad w knajpkach.
Możesz wziąść po 1000 zł na osobę. Jedzenie weż z Polski. Zainwestuj w lodówke turystyczną na podróz. Weż Kaszankę, Kiełbasę Podlaską, Szynkę Morliny, Pasztetową Sokołowa, Salceson ozorkowy, Przysmak Warszawski, Konserwy mięsne, pasztety, zupki chińskie, śledzie w occie i kaszubskie oraz po chłopsku, buliony, serki jogobella, ser żółty gouda, serek topiony sertopu, kartofle, cebulę, czosnek, kawę, sól itp. Weż grila to za gaz nie zapłacisz. No i wódki weż trochę tak ze 3 litry, piwa ciechanowskiego albo perłę lubelską. Nie zapomnij o wekach od teściowej. Wydasz wtedy nie więcej jak 150 zł na osobę. Narazie, trzymaj się. Powodzenia.
Acha weż atestat ze stacji diagnostycznej potwiedzający homologację butli na gaz. Nara
mefju napisał(a):co do jakości to gorszy chorwacki moim skromnym zdaniem. Choć jak to z LPG bywa- stacja stacji nierówna, nawet pod tym samym logiem.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko