Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.07.2013 10:12

Niedzwiad napisał(a):
Hardy napisał(a):
adamcmar napisał(a):Pamiętajcie tylko , że w Makarskiej prysznice na plaży po 1 HRK :)

Raczej po 2 HRK :)

To i tak przystepnie:)

W Tribunj były za darmo
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 08.07.2013 10:49

jara napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):
Hardy napisał(a): Raczej po 2 HRK :)

To i tak przystepnie:)

W Tribunj były za darmo

Fakt. Zapewne właśnie darmocha tłumaczy, dlaczego do jedynego prysznica na Zamalinie zawsze była kolejka chętnych :wink: ...ale Zamalin i w ogóle Tribunj i tak rulezzzzzzzz 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.07.2013 10:56

PabloX napisał(a):Fakt. Zapewne właśnie darmocha tłumaczy, dlaczego do jedynego prysznica na Zamalinie zawsze była kolejka chętnych :wink: ...ale Zamalin i w ogóle Tribunj i tak rulezzzzzzzz 8)

Trzy, cztery osoby to żadna kolejka - a jak stoją same panie do mycia, to cała przyjemność chwilkę poczekać :oczko_usmiech: :lol:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 08.07.2013 11:16

Janusz Bajcer napisał(a):
PabloX napisał(a):Fakt. Zapewne właśnie darmocha tłumaczy, dlaczego do jedynego prysznica na Zamalinie zawsze była kolejka chętnych :wink: ...ale Zamalin i w ogóle Tribunj i tak rulezzzzzzzz 8)

Trzy, cztery osoby to żadna kolejka - a jak stoją same panie do mycia, to cała przyjemność chwilkę poczekać :oczko_usmiech: :lol:

Wy piszecie o plażowym prysznicu do mycia czy do opłukania się?

Przeciętny człowiek raczej myje się nago więc tak zastanawiam się nad tą przyjemnością stania w okolicy
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.07.2013 11:21

Ja piszę o plażowym prysznicu do płukana na plażach tekstylnych.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 08.07.2013 13:44

Janusz Bajcer napisał(a):Ja piszę o plażowym prysznicu do płukana na plażach tekstylnych.

To pisz że kolejka do płukania była a nie do mycia bo mi tu mylisz, myślałem już że Świat się zmienia :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.07.2013 13:54

piotrulex napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Ja piszę o plażowym prysznicu do płukana na plażach tekstylnych.

To pisz że kolejka do płukania była a nie do mycia bo mi tu mylisz, myślałem już że Świat się zmienia :)

Ja zwał tak zwał :wink: - wszyscy wiemy do czego służy prysznic na morskiej plaży.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 08.07.2013 15:53

Zależy jeszcze jakie to są panie :D :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 08.07.2013 15:58

Niedzwiad napisał(a):Zależy jeszcze jakie to są panie :D :D

W pewnym wieku to już nie ma znaczenia.
Patrzysz na to co akurat jest. :mrgreen:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 08.07.2013 16:01

Z tym że niektóre panie po pięćdziesiątce wyglądają o niebo lepiej niż niejedna osiemnastka :mrgreen:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 08.07.2013 16:05

Rysio napisał(a):Z tym że niektóre panie po pięćdziesiątce wyglądają o niebo lepiej niż niejedna osiemnastka :mrgreen:

Widocznie mało jeszcze widziałem hehehheh :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 08.07.2013 16:13

Niedzwiad napisał(a):
Rysio napisał(a):Z tym że niektóre panie po pięćdziesiątce wyglądają o niebo lepiej niż niejedna osiemnastka :mrgreen:

Niedzwiedż nie wiele widziałeś. Jak to się mówi młody, głupi, durny, nie doświadczony życiowo, mało aktywny społecznie i politycznie posiadający mało skrystalizowany kręgosłup ideologiczny :D :D :D :wink:

Jeszcze spotkasz taką piećdziesiątkę z warunkami Joanny Liszowskiej, że zonę będziesz chciał rzucić :D :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.07.2013 16:21

Niedzwiad napisał(a):

Zależy jeszcze jakie to są panie :D :D

No cóż :wink: ... trzeba mieć oczy szeroko otwarte kiedy wyjść z morza pod prysznic :oczko_usmiech: :lol:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 08.07.2013 16:29

Janusz Bajcer napisał(a):No cóż :wink: ... trzeba mieć oczy szeroko otwarte kiedy wyjść z morza pod prysznic :oczko_usmiech: :lol:

No to mi choć ten powód marnowania wakacyjnego czasu odpada :lol:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 08.07.2013 16:34

darek1 napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):

Niedzwiedż nie wiele widziałeś. Jak to się mówi młody, głupi, durny, nie doświadczony życiowo, mało aktywny społecznie i politycznie posiadający mało skrystalizowany kręgosłup ideologiczny :D :D :D :wink:

Jeszcze spotkasz taką piećdziesiątkę z warunkami Joanny Liszowskiej, że zonę będziesz chciał rzucić :D :D :D

U nas w firmie jest taka 40stka że hohoo.. ale no masakra. Wszystko ma zrobione jak trzeba. Usta , pupeczka , piersiaki i bródkę. Nie wiem ile w te operacje wydała ale 3 ma się kupy. Chociaż osobiście uważam że takie naturalne są ładniejsze. Ale ją każdy policjant w Radomiu zatrzymuje i błaga o nr.tel... co Ona ta urodą wywalczyła to głowa mała. No i panienka jest. Tzn. po dwóch rozwodach ale sama , wolna i czeka na tego jak mówi jedynego hehhehe
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 250
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone