Niedzwiad napisał(a):Hardy napisał(a):adamcmar napisał(a):Pamiętajcie tylko , że w Makarskiej prysznice na plaży po 1 HRK
Raczej po 2 HRK
To i tak przystepnie:)
W Tribunj były za darmo
jara napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Hardy napisał(a): Raczej po 2 HRK
To i tak przystepnie:)
W Tribunj były za darmo
PabloX napisał(a):Fakt. Zapewne właśnie darmocha tłumaczy, dlaczego do jedynego prysznica na Zamalinie zawsze była kolejka chętnych ...ale Zamalin i w ogóle Tribunj i tak rulezzzzzzzz
Janusz Bajcer napisał(a):PabloX napisał(a):Fakt. Zapewne właśnie darmocha tłumaczy, dlaczego do jedynego prysznica na Zamalinie zawsze była kolejka chętnych ...ale Zamalin i w ogóle Tribunj i tak rulezzzzzzzz
Trzy, cztery osoby to żadna kolejka - a jak stoją same panie do mycia, to cała przyjemność chwilkę poczekać
piotrulex napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ja piszę o plażowym prysznicu do płukana na plażach tekstylnych.
To pisz że kolejka do płukania była a nie do mycia bo mi tu mylisz, myślałem już że Świat się zmienia
Janusz Bajcer napisał(a):PabloX napisał(a):Fakt. Zapewne właśnie darmocha tłumaczy, dlaczego do jedynego prysznica na Zamalinie zawsze była kolejka chętnych ...ale Zamalin i w ogóle Tribunj i tak rulezzzzzzzz
Trzy, cztery osoby to żadna kolejka - a jak stoją same panie do mycia, to cała przyjemność chwilkę poczekać
Niedzwiad napisał(a):Rysio napisał(a):Z tym że niektóre panie po pięćdziesiątce wyglądają o niebo lepiej niż niejedna osiemnastka
Widocznie mało jeszcze widziałem hehehheh
Niedzwiad napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):PabloX napisał(a):Fakt. Zapewne właśnie darmocha tłumaczy, dlaczego do jedynego prysznica na Zamalinie zawsze była kolejka chętnych ...ale Zamalin i w ogóle Tribunj i tak rulezzzzzzzz
Zależy jeszcze jakie to są panie
darek1 napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Rysio napisał(a):Z tym że niektóre panie po pięćdziesiątce wyglądają o niebo lepiej niż niejedna osiemnastka
Widocznie mało jeszcze widziałem hehehheh
Niedzwiedż nie wiele widziałeś. Jak to się mówi młody, głupi, durny, nie doświadczony życiowo, mało aktywny społecznie i politycznie posiadający mało skrystalizowany kręgosłup ideologiczny
Jeszcze spotkasz taką piećdziesiątkę z warunkami Joanny Liszowskiej, że zonę będziesz chciał rzucić
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko