darek1 napisał(a):ynka napisał(a):darek1 napisał(a):
...
Taka Ynka na ten przykład to zapiła by Was na śmierć. Na Syberii samogon szklankami piła pod gorące, wyjęte z popiołu ogniska kartoszki w skórce.
Darek pogięło Cię! Jaki samogon szklankami?! Co ty ze mnie pijoszkę robisz
Oj tam. Pijesz i już. Byłaś na Syberii byłaś. To wody z samowaru nie piłaś tylko wódkę.
Bocian napisał(a):Ktoś tu uważa, że jest rubasznym wesołkiem ale to zalatuje lekką chamówą...
darek1 napisał(a):Co pielisz ? Grządki truskawek. Piel dalej i nie pij. Sąsiad za ciebie wypije i też będzie pielił tylko nie grządki ale Twoją żonę. Gdzie Ty masz oczy . No............................. pi...pa do kwadratu.
darek1 napisał(a):Oj na żartach się nie znacie. Przecież Jara się nie gniewa. Swój post pisał do mnie i nie potrzebuje Adwokatów. Niech każdy pilnuje własnego nosa i nie wtrynia w między wódkę, a zakąske.
Ballah napisał(a):Odnośnie wątku alkoholowego - my w Chorwacji przede wszystkim staramy się unikać Prawdziwych Polaków, czy to na kwaterze, czy na kempingu. Za każdym razem jednak w zasięgu słuchu takowi się niestety znajdą - co noc balanga, śpiewy, krzyki czyli "wypoczynek" po polsku. Znudziły nam się zarwane noce. I tylko coraz częściej wstyd przyznawać się żeśmy z Polski...
Ballah napisał(a):Sorry, ale tak mi się skojarzyło czytając kilka stron pyskówek które rozjechały wątek.
rafgrzeg napisał(a):nudzi mi się i przebrnąłem kilka ostatnich stron...
nie wiem czy to żarty, czy na serio...
podpowiedzcie...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko