Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.06.2013 15:14

Ktoś tu uważa, że jest rubasznym wesołkiem ale to zalatuje lekką chamówą...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.06.2013 15:16

A co Ty jesteś krystaliczny. Odezwały się nożyce.
viltob08
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) viltob08 » 28.06.2013 15:18

darek1 napisał(a):
ynka napisał(a):
darek1 napisał(a):
...
Taka Ynka na ten przykład to zapiła by Was na śmierć. Na Syberii samogon szklankami piła pod gorące, wyjęte z popiołu ogniska kartoszki w skórce.

Darek pogięło Cię! Jaki samogon szklankami?! Co ty ze mnie pijoszkę robisz 8O

Oj tam. Pijesz i już. Byłaś na Syberii byłaś. To wody z samowaru nie piłaś tylko wódkę. :wink:

Dareczku, myślę, ze Ty masz złe pojęcie o nacjach ludzkich ;-) Nie oceniaj innych przez pryzmat siebie :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.06.2013 15:21

Bocian napisał(a):Ktoś tu uważa, że jest rubasznym wesołkiem ale to zalatuje lekką chamówą...

To:
darek1 napisał(a):Co pielisz ? Grządki truskawek. Piel dalej i nie pij. Sąsiad za ciebie wypije i też będzie pielił tylko nie grządki ale Twoją żonę. Gdzie Ty masz oczy 8O . No............................. pi...pa do kwadratu. :evil: :evil: :evil:

Przecież to tylko taki niewinny żarcik sympatycznego, pełnego poczucia humoru usera.
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 28.06.2013 15:25

darek1 napisał(a):Ynka czy warto wybrać się w podróż koleją transyberyjską ????

Można ale po co? Ja tam wole samolotem :wink:
Uparłeś się z tą wóda?! :x
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.06.2013 15:27

darek1 napisał(a):A co Ty jesteś krystaliczny. Odezwały się nożyce.

darek1 napisał(a):No chyba, że w dupsku ukryje.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.06.2013 15:28

Oj na żartach się nie znacie. Przecież Jara się nie gniewa. Swój post pisał do mnie i nie potrzebuje Adwokatów. Niech każdy pilnuje własnego nosa i nie wtrynia w między wódkę, a zakąske. :evil:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.06.2013 15:29

darek1 napisał(a):Oj na żartach się nie znacie. Przecież Jara się nie gniewa. Swój post pisał do mnie i nie potrzebuje Adwokatów. Niech każdy pilnuje własnego nosa i nie wtrynia w między wódkę, a zakąske. :evil:

Albo spirytus reaktyfikowany. Może być też reaktywowany.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.06.2013 15:54

Bocian napisał(a):
darek1 napisał(a):A co Ty jesteś krystaliczny. Odezwały się nożyce.

darek1 napisał(a):No chyba, że w dupsku ukryje.

Nożyczki 8O 8O 8O
Ballah
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ballah » 28.06.2013 16:03

Odnośnie wątku alkoholowego - my w Chorwacji przede wszystkim staramy się unikać Prawdziwych Polaków, czy to na kwaterze, czy na kempingu. Za każdym razem jednak w zasięgu słuchu takowi się niestety znajdą - co noc balanga, śpiewy, krzyki czyli "wypoczynek" po polsku. Znudziły nam się zarwane noce. I tylko coraz częściej wstyd przyznawać się żeśmy z Polski...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.06.2013 16:12

Ballah napisał(a):Odnośnie wątku alkoholowego - my w Chorwacji przede wszystkim staramy się unikać Prawdziwych Polaków, czy to na kwaterze, czy na kempingu. Za każdym razem jednak w zasięgu słuchu takowi się niestety znajdą - co noc balanga, śpiewy, krzyki czyli "wypoczynek" po polsku. Znudziły nam się zarwane noce. I tylko coraz częściej wstyd przyznawać się żeśmy z Polski...

Rozumiem Ciebie tylko, że ja ani razu nie wspomniałem o balangach, hałaśliwym zachowaniu i używaniu słów obrażliwych. Alkohol jest dla ludzi mądrych kolego Ballah. Nieważne czy wypije się go naparstek czy "litra na ryj". Ważne jak się zachowuje w czasie jego "degustowania i po". :wink:
Ballah
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ballah » 28.06.2013 16:16

Sorry, ale tak mi się skojarzyło czytając kilka stron pyskówek które rozjechały wątek.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.06.2013 16:21

Ballah napisał(a):Sorry, ale tak mi się skojarzyło czytając kilka stron pyskówek które rozjechały wątek.

Pamiętam swój wyjazd do Hiszpanii. Uczestnikiem wycieczki był górnik z Katowic. Pił w autokarze, pił w hotelu, nad morzem, na wycieczkach fakultatywnych. Nikomu nie przeszkadzał. Nie hałasował, siedział cicho i pił piwo, wódkę wino. Z takim pijakiem to można jechać na koniec świata.
rafgrzeg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafgrzeg » 28.06.2013 16:39

nudzi mi się i przebrnąłem kilka ostatnich stron...
nie wiem czy to żarty, czy na serio... :roll:
podpowiedzcie... 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2013 16:43

rafgrzeg napisał(a):nudzi mi się i przebrnąłem kilka ostatnich stron...
nie wiem czy to żarty, czy na serio... :roll:
podpowiedzcie... 8O

Te kilka stron o alkoholu ?
Ja uważam, że na żarty, tylko , że niektóre wymknęły się spod kontroli i przerodziły się w pyskówkę.
To nie jest wątek alkoholowy ( jak ktoś wcześniej zauważył ) i nie wiem czemu cały czas o tym alkoholu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 244
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone