Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 28.06.2013 13:14

darek1 napisał(a):
Bocian napisał(a):Mówiłem, że zero... :lol:

Gorzej. Jak w piosence "mniej niż zero". Że tacy ludzie się rodzą. :evil:

Dla równowagi :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.06.2013 13:15

jara napisał(a):
darek1 napisał(a):

:lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.06.2013 14:46

jara napisał(a):
darek1 napisał(a):

Ech........Jara i Tobie podobni delikatesowe bubki z forum. Nie pijecie to i długo nie pożyjecie. Soki owocowe bez cukru pijecie czy wodę przegotowaną z czajnika. Baby Was zdominowały. Jesteście pipa nie chłopy :evil: . Żebyście nawet kielicha jednego nie wysmolili to wstyd :oops: . Może Wy z Biedroniem macie coś wspólnego 8O Bo Grodzka mi wygląda, że mniej niż do litra to do stołu nie siada.
Zdrowego, smacznego dobrego na urodę spirytu reaktyfikowanego 96% rozrobionego pół na pół też nie pijecie ??? Pewnie jeszcze wpierdzielają Wam zony za nieumyte szklanki i naczynia kuchenne, nie umyty na mokro korytarz. Gdzie się podziały tradycje naszych dziadów i wujów co w tajemnicy w godzinach taryfy nocnej przed władzą ludową bimber z cukru pędzili. Wstyd Jara, Wstyd Panowie. Te baby to z Wami robią co chcą. Pewnie i na lemoniadę wydzielają Wam 10 kun. Reszta oczywiście do zwrotu. Ech.................szkoda gadać. :evil:
Taka Ynka na ten przykład to zapiła by Was na śmierć. Na Syberii samogon szklankami piła pod gorące, wyjęte z popiołu ogniska kartoszki w skórce.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2013 14:49

darek1 napisał(a):Ech........Jara i Tobie podobni delikatesowe bubki z forum. Nie pijecie to i długo nie pożyjecie. Soki owocowe bez cukru pijecie czy wodę przegotowaną z czajnika. Baby Was zdominowały. Jesteście pipa nie chłopy :evil: . Żebyście nawet kielicha jednego nie wysmolili to wstyd :oops: . Może Wy z Biedroniem macie coś wspólnego 8O Bo Grodzka mi wygląda, że mniej niż do litra to do stołu nie siada.
Zdrowego, smacznego dobrego na urodę spirytu reaktyfikowanego 96% rozrobionego pół na pół też nie pijecie ??? Pewnie jeszcze wpierdzielają Wam zony za nieumyte szklanki i naczynia kuchenne, nie umyty na mokro korytarz. Gdzie się podziały tradycje naszych dziadów i wujów co w tajemnicy w godzinach taryfy nocnej przed władzą ludową bimber z cukru pędzili. Wstyd Jara, Wstyd Panowie. Te baby to z Wami robią co chcą. Pewnie i na lemoniadę wydzielają Wam 10 kun. Reszta oczywiście do zwrotu. Ech.................szkoda gadać. :evil:
Taka Ynka na ten przykład to zapiła by Was na śmierć. Na Syberii samogon szklankami piła pod gorące, wyjęte z popiołu ogniska kartoszki w skórce.

:oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 28.06.2013 14:51

darek1 napisał(a):Ech........Jara i Tobie podobni delikatesowe bubki z forum. Nie pijecie to i długo nie pożyjecie. Soki owocowe bez cukru pijecie czy wodę przegotowaną z czajnika. Baby Was zdominowały. Jesteście pipa nie chłopy :evil: . Żebyście nawet kielicha jednego nie wysmolili to wstyd :oops: . Może Wy z Biedroniem macie coś wspólnego 8O Bo Grodzka mi wygląda, że mniej niż do litra to do stołu nie siada.

Wzruszyłem się. Chyba zacznę pić. Same zalety...a i kolegów będę miał więcej.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.06.2013 14:52

darek1 napisał(a):spirytu reaktyfikowanego 96%

Reaktyfikowany to może ma i 96% ale spożywczy czyli rektyfikowany ma 95% :mrgreen: :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.06.2013 14:53

jara napisał(a):

No jednego na pewno :lol:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 28.06.2013 14:56

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Pie...lę, nie piję :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.06.2013 14:57

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Pie...lę, nie piję :mrgreen:

Co ty taki nieprzyjacielski jesteś? :roll: :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.06.2013 15:03

Nic nie ma i nie było
Ostatnio edytowano 28.06.2013 15:15 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 28.06.2013 15:05

darek1 napisał(a):Co pielisz ? Grządki truskawek. Piel dalej i nie pij. Sąsiad za ciebie wypije i też będzie pielił tylko nie grządki ale Twoją żonę. Gdzie Ty masz oczy Jara 8O . No............................. pi...pa do kwadratu. :evil: :evil: :evil:

Odczep się od mojej Żony, delikatnie piszę.
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 28.06.2013 15:06

darek1 napisał(a):
...

Darek pogięło Cię! Jaki samogon szklankami?! Co ty ze mnie pijoszkę robisz 8O
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.06.2013 15:09

ynka napisał(a):
darek1 napisał(a):
...

Darek pogięło Cię! Jaki samogon szklankami?! Co ty ze mnie pijoszkę robisz 8O

Oj tam. Pijesz i już. Byłaś na Syberii byłaś. To wody z samowaru nie piłaś tylko wódkę. :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.06.2013 15:11

Nic nie ma i nie było
Ostatnio edytowano 28.06.2013 15:16 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.06.2013 15:13

Ynka czy warto wybrać się w podróż koleją transyberyjską ????
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 243
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone