generał4101 napisał(a):YNKA dzięki i jeszcze jedno czy na dwoje dorosłych i dwoje dzieci około 750kun na dzień to dużo czy mało
Tobie i dzieciakom powinno wystarczyć dla żony może być za mało
generał4101 napisał(a):YNKA dzięki i jeszcze jedno czy na dwoje dorosłych i dwoje dzieci około 750kun na dzień to dużo czy mało
ynka napisał(a):generał4101 napisał(a):YNKA dzięki i jeszcze jedno czy na dwoje dorosłych i dwoje dzieci około 750kun na dzień to dużo czy mało
Zależy od miejscowości i czy posiłki we własnym zakresie
ynka napisał(a): A kto wozi piwo do cro?
Rozumiem czechów, bo mają najlepsze piwo
PabloX napisał(a):ynka napisał(a): A kto wozi piwo do cro?
Rozumiem czechów, bo mają najlepsze piwo
Ja wożę, ale właśnie czeskie, kupione po drodze Tak z 10 butelek, więc nie jest to kwestia jakiejś odczuwalnej oszczędności, ale właśnie tego, co napisałaś - Czesi robią świetne piwo, żal byłoby przejeżdżając nie kupić paru butelek.
BTW w Czechach dość intensywnie promowane są miejscowe wina. Pił ktoś? Bo ciekaw jestem, czy są w miarę dobre, czy może są to tylko wynalazki o "interesującym smaku" (jak te berbeluchy z polskich winnic)
darek1 napisał(a):Najlepsze wina w Europie są w Mołdawii koleżanko Ynko.
PabloX napisał(a):Ynka, termondar - dziękuję za opinię o morawskich winach. W minisondzie 100% odpowiedzi entuzjastycznych, czyli pewnie w tym roku oprócz piwa kupię też w Czechach parę flaszek wina (bo chorwackie wybitnie mi nie smakują).
PabloX napisał(a):Ynka, termondar - dziękuję za opinię o morawskich winach. W minisondzie 100% odpowiedzi entuzjastycznych, czyli pewnie w tym roku oprócz piwa kupię też w Czechach parę flaszek wina (bo chorwackie wybitnie mi nie smakują).
generał4101 napisał(a):... czy na dwoje dorosłych i dwoje dzieci około 750kun na dzień to dużo czy mało
MRK napisał(a):darek1 napisał(a):Najlepsze wina w Europie są w Mołdawii koleżanko Ynko.
Kolego darek1 i koleżanko Ynko...spróbujcie win alzackich...
kinga35 napisał(a):MRK napisał(a):darek1 napisał(a):Najlepsze wina w Europie są w Mołdawii koleżanko Ynko.
Kolego darek1 i koleżanko Ynko...spróbujcie win alzackich...
Francuskie wina są jedne z lepszych
Najlepsze z Toskanii
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko