darek1 napisał(a):Naturalnie, że na odkryty biust - nie dało się inaczej. Czy autriaczka to widziała, chyba tak bo w następne dni machała mi na plaży i dziwnie się uśmiechała.
barti75 napisał(a):darek1 napisał(a):W którym to dokładnie miejscu było kolego Niedżwiedziu ???
moje prawie bliskie spotkanie z prawą otwarta dłonią mojej żonki na moim nieco już spieczonym ryjku(więc bolało by podwójnie) miało miejsce w Drasnicach, a gdzie Niedzwiedź z liścia dostał to nie mam pojęcia bo się nie chwalił.
lhd napisał(a):Odbiegając nieco od tematu.... 2011 wrzesień 5 dni Omiś i 5 dni Vodice, wyjazd na dwie pary mi poszło ok. 5ooopln znajomi przekroczyli 75oopln. Mogliśmy taniej ale były pieniążki, znajomi widać mogli więcej, bo mieli i chcieli. Ceny uwzględniają przejazdy, autostrady - wszystko. Jak ktoś napisze, że jedzie we wrzesniu na 10 dni w 2 osoby za 4ooo pln to spokojnie da rade.
Niedzwiad napisał(a):W którym to dokładnie miejscu było kolego Niedżwiedziu ???
darek1 napisał(a):Niedzwiad napisał(a):W którym to dokładnie miejscu było kolego Niedżwiedziu ???
Nijevice to tak delikatnie z boku a w Baśce już z liścia oberwałem konkretnego. A czemu pytasz?
Chyba mam fotkę nawet takiej jednej Pani z melonami z plaży w Baśce. Ale nie wiem czy mogę wkleić
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko