Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.06.2013 15:10

Naturalnie, że na odkryty biust - nie dało się inaczej. Czy autriaczka to widziała, chyba tak bo w następne dni machała mi na plaży i dziwnie się uśmiechała.
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 19.06.2013 15:14

darek1 napisał(a):Naturalnie, że na odkryty biust - nie dało się inaczej. Czy autriaczka to widziała, chyba tak bo w następne dni machała mi na plaży i dziwnie się uśmiechała.

Manipulują nami te kobity, jak tylko chcą... 8O :D

...ale co tam, niech im będzie :D :mrgreen:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 19.06.2013 15:49

W którym to dokładnie miejscu było kolego Niedżwiedziu ??? 8O[/quote]

Nijevice to tak delikatnie z boku a w Baśce już z liścia oberwałem konkretnego. A czemu pytasz?

Chyba mam fotkę nawet takiej jednej Pani z melonami z plaży w Baśce. Ale nie wiem czy mogę wkleić :D
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 19.06.2013 15:51

barti75 napisał(a):
darek1 napisał(a):W którym to dokładnie miejscu było kolego Niedżwiedziu ??? 8O

moje prawie bliskie spotkanie z prawą otwarta dłonią mojej żonki :wink: na moim nieco już spieczonym ryjku(więc bolało by podwójnie) miało miejsce w Drasnicach, a gdzie Niedzwiedź z liścia dostał to nie mam pojęcia :mrgreen:bo się nie chwalił.

Bo raczej chwalić się nie ma czym :D dopiero dnia następnego było pogodzenie :oops:
rafgrzeg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafgrzeg » 19.06.2013 19:01

Niedzwiad napisał(a):Nie no Kilka Polek bezwstydnic sam widziałem. A potem po mordzie dostałem i już nie zerkałem :mrgreen:

a bo to trza mieć brele lusterkowe założone na nosie... i to jak największe... :D
lhd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lhd » 19.06.2013 19:13

Odbiegając nieco od tematu.... 2011 wrzesień 5 dni Omiś i 5 dni Vodice, wyjazd na dwie pary mi poszło ok. 5ooopln znajomi przekroczyli 75oopln. Mogliśmy taniej ale były pieniążki, znajomi widać mogli więcej, bo mieli i chcieli. Ceny uwzględniają przejazdy, autostrady - wszystko. Jak ktoś napisze, że jedzie we wrzesniu na 10 dni w 2 osoby za 4ooo pln to spokojnie da rade.
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 19.06.2013 19:29

lhd napisał(a):Odbiegając nieco od tematu.... 2011 wrzesień 5 dni Omiś i 5 dni Vodice, wyjazd na dwie pary mi poszło ok. 5ooopln znajomi przekroczyli 75oopln. Mogliśmy taniej ale były pieniążki, znajomi widać mogli więcej, bo mieli i chcieli. Ceny uwzględniają przejazdy, autostrady - wszystko. Jak ktoś napisze, że jedzie we wrzesniu na 10 dni w 2 osoby za 4ooo pln to spokojnie da rade.

Wszystko zależy skąd się jedzie, Rzeszów ,a np. Szczecin już różnica jest kolosalna. Ale masz rację ,można dać radę na 10 dni, chociaż ja nigdy nie zmieściłem się w takiej kwocie, ale tez nigdy nie byłem 10 dni. :D
Ostatnio edytowano 19.06.2013 19:31 przez Jacck77, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.06.2013 19:31

Niedzwiad napisał(a):W którym to dokładnie miejscu było kolego Niedżwiedziu ??? 8O

Nijevice to tak delikatnie z boku a w Baśce już z liścia oberwałem konkretnego. A czemu pytasz?

Chyba mam fotkę nawet takiej jednej Pani z melonami z plaży w Baśce. Ale nie wiem czy mogę wkleić :D[/quote]

Z upoważnienia Admina zezwalam Ci na wklejenie zdjęcia tej bezwstydnej Pani.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 19.06.2013 19:36

darek1 napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):W którym to dokładnie miejscu było kolego Niedżwiedziu ??? 8O

Chyba mam fotkę nawet takiej jednej Pani z melonami z plaży w Baśce. Ale nie wiem czy mogę wkleić :D

Z upoważnienia Admina zezwalam Ci na wklejenie zdjęcia tej bezwstydnej Pani.[/quote]

No nie wiem , nie wiem już raz bana otrzymałem i nie tęskni mi za oglądaniem Cro z za szybki. :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.06.2013 19:39

Ale za gołe baby Admin bana nie daje. :wink:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 19.06.2013 19:53

No dobrze... tak z boczku :D
Załączniki:
20120714085.jpg
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.06.2013 20:33

Wiesz Niedzwiedż. Ja już nie chcę Tej Pani z Frontu :oops: . Nie chcę. Może w innym temacie pokarz komu innemu. To cześć Niedzwiedż, trzymaj się. :papa: :hut:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 19.06.2013 20:35

darek1 napisał(a):Wiesz Niedzwiedż. Ja już nie chcę Tej Pani z Frontu :oops: . Nie chcę. Może w innym temacie pokarz komu innemu. To cześć Niedzwiedż, trzymaj się. :papa: :hut:

hehehhe... no sam chciałeś. Dla Ciebie tylko to zrobiłem. :mrgreen:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.06.2013 21:02

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie chcę tej Pani. 8O 8O 8O :evil: :papa: :hut:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 19.06.2013 21:12

Z upoważnienia Admina zezwalam Ci na wklejenie zdjęcia tej bezwstydnej Pani.[/quote]

A to , to co?? hehhehe...

Ale wiesz? mam jeszcze jedną taką Polkę Blondynę big C :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 234
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone