jara napisał(a):jak nie lody to ptaszki...ludzie
Hireneusz75 napisał(a):Witajcie
Mój wypoczynek się niebawem skonczy ale będąc dwa tygodnie nie znalazłem w knajpie piwa poniżej 15kun w sklepie kosztuje 6.09 Karlovacko, W Dubrovniku na old town 30-40kun, kolejka na góre 94 tam i nazad, pivo na górze podobnie! Bilet MPK Cavtat-Dubrovnik 20 kun,sałatka z owocami mora i suchą szynką 180kun plus kruh 10kun i piwo po 30kun. Benzyna w Makarskiej 10.27 98pb ale za to o 6 rano można kupić świeżą rybe w porcie Cipal po 30kun za sztuke!
Można by liczyć i liczyć ale tego co dziś o 4.30 rano w Polsce sie nie usłyszy Tak ptaki spiewają że normalnie spać się odniechciewa i bynajmiej nie dlatego że byłem zły, wręcz przeciwnie nie spałem a słuchałem i dla tego tu przyjeżdzamy,
Pozdrawiam Wszystkich z Krvavicy
Niedzwiad napisał(a):kinga35 napisał(a):Niektórzy słyszą tupot białych mew
Wracając z Cres widziałem na jachcie takie melony że szok. A co One robiły to nawet na redtube tego nie było. Tylko w Chorwacji takie widoki
zebik napisał(a):
Dobry chłopak to u szewca gwoździe w zębach prostuje.
Przychodzi facet do lodziarni lodów włoskich
- dzień dobry czy zrobi mi pani loda za 5 zł.
Ps.: jak to będzie po chorwackiemu bo warto się nauczyć (chyba, że nie mają włoskich na chorwacji)
jara napisał(a):ologaw napisał(a):znów będę tym najgorszym.
Jak nie będziesz wyzywał forumowiczów, to nie.
ologaw napisał(a):jara napisał(a):ologaw napisał(a):znów będę tym najgorszym.
Jak nie będziesz wyzywał forumowiczów, to nie.
Nikogo nie wyzywam, może mi się cosik wymskło, ja po prostu jestem Polakiem i szanuję nasz kraj. Dlatego zawszę będę bluzgał jeśli ktoś wypacza i przekręca twierdząc, że u nas wszystko jest gorsze. To, że wakacje w Chorwacji są fajne, nie oznacza, że od razu musimy przeginać. Bo czasem odnoszę wrażenie, że u nas jest bleeee a tam to jakiś raj na ziemi i wszystko jest hiper super.
Bocian napisał(a):Myślę, że pršut w Pl jest nawet lepszy
ologaw napisał(a):Hmm, dziwne bo u nas już po godzinie 3 w nocy ptaszki zaczynają nadawać, aż miło. Widzę, znów następny mit. Aby usłyszeć ptaki trzeba jechać do Cro. I znów się czepiam, i znów będę tym najgorszym.
Niedzwiad napisał(a):
A co One robiły to nawet na redtube tego nie było. Tylko w Chorwacji takie widoki
zebik napisał(a):Bocian napisał(a):Myślę, że pršut w Pl jest nawet lepszy
Lepsze są panny bo chadzają bez staników no i se można popatrzeć.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko