Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Niedzwiad
zbanowany
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.06.2013 18:00

Dobra chłopak wyraził swoje zdanie. Ma do tego Prawo. Ale sam zaprzecza sobie tym obiektywizmem jak to napisał. To złe , tamto złe , nic dobre a i tak ją lubi i tam jeżdzi. I weśśśś chłopa zrozum. :papa: :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 18:25

Niedzwiad napisał(a):Dobra chłopak wyraził swoje zdanie. Ma do tego Prawo. Ale sam zaprzecza sobie tym obiektywizmem jak to napisał. To złe , tamto złe , nic dobre a i tak ją lubi i tam jeżdzi. I weśśśś chłopa zrozum. :papa: :papa:

Dobry chłopak to u szewca gwoździe w zębach prostuje. :D :D

Przychodzi facet do lodziarni lodów włoskich
- dzień dobry czy zrobi mi pani loda za 5 zł.

Ps.: jak to będzie po chorwackiemu bo warto się nauczyć (chyba, że nie mają włoskich na chorwacji) :D

:D :D
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 17.06.2013 18:32

zebik napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):Dobra chłopak wyraził swoje zdanie. Ma do tego Prawo. Ale sam zaprzecza sobie tym obiektywizmem jak to napisał. To złe , tamto złe , nic dobre a i tak ją lubi i tam jeżdzi. I weśśśś chłopa zrozum. :papa: :papa:

Ps.: jak to będzie po chorwackiemu bo warto się nauczyć (chyba, że nie mają włoskich na chorwacji) :D

Przychodzi facet do lodziarni, patrzy, a tu Doda stoi za ladą :!:
- dzień dobry, Doda, Doda zrób mi loda :wink:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 17.06.2013 18:33

zebik napisał(a):]

Ja wczoraj się dowiedziałam, że jednak są w Orebiču, na Pelješcu :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 18:35

ynka napisał(a):Ja wczoraj się dowiedziałam, że jednak są w Orebiču, na Pelješcu :wink:

Toć to nie na Chorwacji te orbicze i pelesacze. :D To jakieś półwyspy z wilcami. :D
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 17.06.2013 18:35

zebik napisał(a):
ynka napisał(a):Ja wczoraj się dowiedziałam, że jednak są w Orebiču, na Pelješcu :wink:

Toć to nie na Chorwacji te orbicze i pelesacze. :D To jakieś półwyspy z wilcami. :D

I gekonami :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 18:38

ynka napisał(a):
zebik napisał(a):

Te gekony to od nas z forum czy miejscowe bo jak nasze forumowe to nie ma po co jechać. :D :D
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 17.06.2013 18:44

zebik napisał(a):
ynka napisał(a):
zebik napisał(a):Toć to nie na Chorwacji te orbicze i pelesacze. :D To jakieś półwyspy z wilcami. :D

Te gekony to od nas z forum czy miejscowe bo jak nasze forumowe to nie ma po co jechać. :D :D

:lool: :lool: :lool:
Z forum tylko wilki :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 19:00

ynka napisał(a):Z forum tylko wilki :wink:

znaczy młode wilcy. :D :D
ologaw
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ologaw » 17.06.2013 19:32

sonnmi napisał(a):Witam :) My wyjeżdżamy do Breli 24 czerwca do 9 lipca :) Za apart 3 osoby plus dziecko 900euro 100m do wody

Hmm, dziwne bo u nas już po godzinie 3 w nocy ptaszki zaczynają nadawać, aż miło. Widzę, znów następny mit. Aby usłyszeć ptaki trzeba jechać do Cro. I znów się czepiam, i znów będę tym najgorszym. Nastawiam głowę, możecie tłuc. Dziękuję.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2013 19:36

ologaw napisał(a):
sonnmi napisał(a):Witam :) My wyjeżdżamy do Breli 24 czerwca do 9 lipca :) Za apart 3 osoby plus dziecko 900euro 100m do wody

Hmm, dziwne bo u nas już po godzinie 3 w nocy ptaszki zaczynają nadawać, aż miło. Widzę, znów następny mit. Aby usłyszeć ptaki trzeba jechać do Cro. I znów się czepiam, i znów będę tym najgorszym. Nastawiam głowę, możecie tłuc. Dziękuję.

A możesz coś jaśniej? :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 19:37

ologaw napisał(a):

Gdzie masz w tym poście, którego zacytowałeś, o ptaszkach ?
Ja, jak jadę do babci na prowincję, to cały dzień słyszę ptaszki.
Gdzie jest napisane że ptaszki tylko w Chorwacji ?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2013 19:38

Ja to nawet widziałem śpiewające białe myszki :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 19:39

Niektórzy słyszą tupot białych mew :)
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 17.06.2013 19:39

ologaw napisał(a):

Co mają ptaki do zacytowanej wypowiedzi nie wiem, ale przecież my idioci są więc mogę nie nadążać za błyskotliwym ologaw.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 230
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone