Niedzwiad napisał(a):Dobra chłopak wyraził swoje zdanie. Ma do tego Prawo. Ale sam zaprzecza sobie tym obiektywizmem jak to napisał. To złe , tamto złe , nic dobre a i tak ją lubi i tam jeżdzi. I weśśśś chłopa zrozum.
zebik napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Dobra chłopak wyraził swoje zdanie. Ma do tego Prawo. Ale sam zaprzecza sobie tym obiektywizmem jak to napisał. To złe , tamto złe , nic dobre a i tak ją lubi i tam jeżdzi. I weśśśś chłopa zrozum.
Dobry chłopak to u szewca gwoździe w zębach prostuje.
Przychodzi facet do lodziarni lodów włoskich
- dzień dobry czy zrobi mi pani loda za 5 zł.
Ps.: jak to będzie po chorwackiemu bo warto się nauczyć (chyba, że nie mają włoskich na chorwacji)
zebik napisał(a):]
Dobry chłopak to u szewca gwoździe w zębach prostuje.
Przychodzi facet do lodziarni lodów włoskich
- dzień dobry czy zrobi mi pani loda za 5 zł.
Ps.: jak to będzie po chorwackiemu bo warto się nauczyć (chyba, że nie mają włoskich na chorwacji)
ynka napisał(a):Ja wczoraj się dowiedziałam, że jednak są w Orebiču, na Pelješcu
ynka napisał(a):zebik napisał(a):ynka napisał(a):Ja wczoraj się dowiedziałam, że jednak są w Orebiču, na Pelješcu
Toć to nie na Chorwacji te orbicze i pelesacze. To jakieś półwyspy z wilcami.
I gekonami
zebik napisał(a):ynka napisał(a):zebik napisał(a):Toć to nie na Chorwacji te orbicze i pelesacze. To jakieś półwyspy z wilcami.
I gekonami
Te gekony to od nas z forum czy miejscowe bo jak nasze forumowe to nie ma po co jechać.
sonnmi napisał(a):Witam My wyjeżdżamy do Breli 24 czerwca do 9 lipca Za apart 3 osoby plus dziecko 900euro 100m do wody
ologaw napisał(a):sonnmi napisał(a):Witam My wyjeżdżamy do Breli 24 czerwca do 9 lipca Za apart 3 osoby plus dziecko 900euro 100m do wody
Hmm, dziwne bo u nas już po godzinie 3 w nocy ptaszki zaczynają nadawać, aż miło. Widzę, znów następny mit. Aby usłyszeć ptaki trzeba jechać do Cro. I znów się czepiam, i znów będę tym najgorszym. Nastawiam głowę, możecie tłuc. Dziękuję.
ologaw napisał(a):sonnmi napisał(a):Witam My wyjeżdżamy do Breli 24 czerwca do 9 lipca Za apart 3 osoby plus dziecko 900euro 100m do wody
Hmm, dziwne bo u nas już po godzinie 3 w nocy ptaszki zaczynają nadawać, aż miło. Widzę, znów następny mit. Aby usłyszeć ptaki trzeba jechać do Cro. I znów się czepiam, i znów będę tym najgorszym. Nastawiam głowę, możecie tłuc. Dziękuję.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko