jara napisał(a):Ej, Orły, o lodach to nie tu...
Tu, bo koszty lodów na wakacjach to poważna część kasy
kinga35 napisał(a):ologaw napisał(a):.... Większość ludzi wcale nie chce jechać do Cro na wakacje bo najzwyczajniej nie jest tam najlepiej....
Większość ludzi zostaje w Polsce....
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/na ... e-i-wlochy
Na 16 mln Polaków ktorzy planują gdzieś wyjechać na urlop tylko 6 mln spędzi za granicą, czyli nawet nie połowa. Z czego wniosek- większość zostaje w Polsce.
A tak w ogóle, nie wiem czy zauważyłeś jest to forum- cro.pl...Ludzie tu wchodzą po to by podzielić się swoimi wrażeniami z pobytu w Chorwacji , w 99 %- pozytywnych i ...tu zostają bo są zachwyceni Chorwacją. To nie jest jakieś ogólne forum turystyczne, tylko forum o Chorwacji. Nawet tych z pewną ilością postów, nie wiem dokładnie ile trzeba mieć na liczniku, mianuje się na cromaniakow. To o czymś mówi.
Wyraziłeś swoje zdanie, nie podobało ci się i wystarczy. Jedź sobie gdzieś indziej i nie męcz tutaj ludzi swoim narzekaniem na temat Chorwacji. Nie to miejsce....
jara napisał(a):Ale większość z tych, którzy zamierzają wyjechać za granicę, wybrała Chorwację.
jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):Ej, Orły, o lodach to nie tu...
Tu, bo koszty lodów na wakacjach to poważna część kasy
Ja mam zniżkę
ynka napisał(a):kinga35 napisał(a):Chyba zaczynacie pisać OT
Zaraz wpadnie moderator i wydzieli wątek pt - Lody ynki
Oj przepraszam, to nie ja tu kręcę lody
jara napisał(a):kinga35 napisał(a):Lodziarz ?
Nie napisałem, że daję zniżkę, tylko że mam