Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2013 12:51

Aldonka napisał(a):
Bocian napisał(a):
ologaw napisał(a): Jesteście idiotami i tyle.

Ja jadłem 30 razy większe lody niż w Polsce :) Zamiast kubeczka była beka po śledziach :mrgreen:

Oplułam monitor, przepraszam.

A bo wiecie, my się nie znamy, wszak idiotami jesteśmy. Przecież w Rybniku tylko i wyłącznie są najlepsze i największe lody na świcie. Na Rybnik biegiem marsz!! :D

Chyba się wybiorę bo tam robią najlepszego loda 8) :wink: :lol:
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 17.06.2013 13:00

Bocian napisał(a): Chyba się wybiorę bo tam robią najlepszego loda 8) :wink: :lol:

Takiego megawielkiego w beczce po śledziach? :wink:
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 17.06.2013 13:30

PabloX napisał(a):
Bocian napisał(a): Chyba się wybiorę bo tam robią najlepszego loda 8) :wink: :lol:

Jerona ale musi "wonioć" tymi śledziami ..... :)
savic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) savic » 17.06.2013 13:47

faktycznie po 10.06 w Rybniku mają "lody" - niestety bez smaku , ale za to w takich ilościach że do beczki bociana by nie wlazły
http://vimeo.com/68081020
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 17.06.2013 13:49

kemilia napisał(a):
PabloX napisał(a):

Jerona ale musi "wonioć" tymi śledziami ..... :)

Bo to taka lokalna specjalność - lód o aromacie śledzia :roll:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.06.2013 15:22

Bocian napisał(a):
ologaw napisał(a): Jesteście idiotami i tyle.

Ja jadłem 30 razy większe lody niż w Polsce :) Zamiast kubeczka była beka po śledziach :mrgreen:

Toż miałeś koryto Lodowe hehheheh... :lol: :lol: :lol: a zamiast łyżeczki co dali??? <myśli>
ologaw
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ologaw » 17.06.2013 16:49

PabloX napisał(a):

Słuchajcie przyjaciele. Uparłem się, czy nie uparłem. Wiele rzeczy tutaj na forum jest wyolbrzymione. Ogólnie na wakacjach wszystko lepiej smakuje i wydaje się inne "lepsze". Ale nie róbcie cyrków, że w Chorwacji to jest wszystko naj, naj, naj.... , bo wcale tak nie jest. Większość ludzi wcale nie chce jechać do Cro na wakacje bo najzwyczajniej nie jest tam najlepiej. Jest drogo, żarcie w porównaniu do innych krajów nie za ciekawe. Tam się jedzie dla ciepłego morza i pogody i to jest OK, natomiast cała reszta już tak różowo nie wygląda. Jeszcze fajne jest to że góry schodzą do morza ale to akurat nie wszędzie. Na wakacjach przyjemnością jest odwiedzanie knajpek a obserwując naszych rodaków i nie tylko, najczęściej spożywaną potrawą jest pizza. Taka super jest ta Chorwacja, że większość ludu je pizzę, taka fajna ta Chorwacja, że do wynajęcia są apartamenty z kuchnią jakiej niejeden nie ma w domu. A po cholerę na wakacjach kuchnia? I nie mówcie mi, że tak nie jest, bo na tym forum, jak ktoś przedstawia ceny z knajp to pizza wiedzie prym i potem długo długo nic. Nie przeszkadza mi, że jedziecie po mnie jak po świni. Niech wam będzie jestem głupkiem, bo nie dostrzegam, że w Cro są gałki 3 razy większe, bo nie dostrzegam, że jest taniej niż u nas, że przecież tam są prawdziwe restauracje a u nas tylko jakieś budy i ogólnie w Polsce jest wszystko 100 razy gorsze niż tam. Ja Wam proponuję jedno, przenieście się wszyscy do Chorwacji, skoro tam jest naj, naj, naj.... No ale niech wam będzie w Chorwacji każdą jedną gałkę podają w osobnym kubku, bo więcej się nie zmieści. Talerz z daniem jest tak ogromny, że każdy musi siedzieć przy osobnym stoliku bo dwa talerze się nie zmieszczą. W żadnym innym kraju nie ma tak wspaniałych autostrad jak tam i na dodatek darmowych. I nie nazywajcie mnie marudą, bo mi się tam podoba ale chyba mogę mówić obiektywnie a nie jak większość subiektywnie.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2013 16:54

ologaw napisał(a): Niech wam będzie jestem głupkiem

ologaw napisał(a):Jesteście idiotami i tyle.

Może się na coś zdecyduj :lol:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 17.06.2013 16:57

ologaw napisał(a): I nie nazywajcie mnie marudą

To i tak delikatniej niż:

ologaw napisał(a):Jesteście idiotami i tyle.
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 17.06.2013 17:08

Dyskusja o lodach i beze mnie :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2013 17:09

ologaw napisał(a):.... Większość ludzi wcale nie chce jechać do Cro na wakacje bo najzwyczajniej nie jest tam najlepiej....

Większość ludzi zostaje w Polsce....
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/na ... e-i-wlochy
Na 16 mln Polaków ktorzy planują gdzieś wyjechać na urlop tylko 6 mln spędzi za granicą, czyli nawet nie połowa. Z czego wniosek- większość zostaje w Polsce.
A tak w ogóle, nie wiem czy zauważyłeś jest to forum- cro.pl...Ludzie tu wchodzą po to by podzielić się swoimi wrażeniami z pobytu w Chorwacji , w 99 %- pozytywnych i ...tu zostają bo są zachwyceni Chorwacją. To nie jest jakieś ogólne forum turystyczne, tylko forum o Chorwacji. Nawet tych z pewną ilością postów, nie wiem dokładnie ile trzeba mieć na liczniku, mianuje się na cromaniakow. To o czymś mówi.
Wyraziłeś swoje zdanie, nie podobało ci się i wystarczy. Jedź sobie gdzieś indziej i nie męcz tutaj ludzi swoim narzekaniem na temat Chorwacji. Nie to miejsce....
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.06.2013 17:09

ynka napisał(a):Dyskusja o lodach i beze mnie :roll:

Fachowiec? :mrgreen: :mrgreen:
slr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slr » 17.06.2013 17:09

witaj "sasiadko" :D a o jakich lodach chcesz rozmawiac :)
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 17.06.2013 17:10

Bocian napisał(a):

:lool: :lool:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 17.06.2013 17:16

ynka napisał(a):
Bocian napisał(a):

:lool: :lool:

Ej, Orły, o lodach to nie tu... :smo:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 228
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone