slr napisał(a):a co kryje sie pod pojeciem "konta wakacyjnego" Jak pisalem wyzej juz wiem ze ING ma 3% prowizji za wyplaty poza PL i teraz wiekszosc bankow to tez juz wprowadzilo :/
slr napisał(a):Zadalem pytanie np o podanie przykladowych cen za piwko na miescie, lody, pizze... o takie cos mi chodiz a kwote 3 tys KUN podalem jako przyklad czy starczy na takie wydatki jakies Masz racje kazdy zyje inaczej i ma inne wymogi... ale cena piwka na miescie lub lodow nie ma nic do tego bo lody to lody nie wazne czy bede mial 3 tys kun czy 10 tys kun zaplace tyle samo ale ile wlasnie one np kosztuja
slr napisał(a):Zadalem pytanie np o podanie przykladowych cen za piwko na miescie, lody, pizze... o takie cos mi chodiz a kwote 3 tys KUN podalem jako przyklad czy starczy na takie wydatki jakies Masz racje kazdy zyje inaczej i ma inne wymogi... ale cena piwka na miescie lub lodow nie ma nic do tego bo lody to lody nie wazne czy bede mial 3 tys kun czy 10 tys kun zaplace tyle samo ale ile wlasnie one np kosztuja
Idziol napisał(a):slr napisał(a):a co kryje sie pod pojeciem "konta wakacyjnego" Jak pisalem wyzej juz wiem ze ING ma 3% prowizji za wyplaty poza PL i teraz wiekszosc bankow to tez juz wprowadzilo :/
właśnie w tamtym roku mbank wprowadził prowizję 3 procent ale minimalna prowizja to 9 zł czyli jak wypłacasz 50 kun to i tak 9 zł prowizji pobierają
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko