ipudlik napisał(a):No ja w zeszlym roku z żona i jej siostra i naszym 2 latkiem na 2 tygodnie w Podacy za wszystko zaplacilismy 3,5 tys. Jedzenie to w wiekszosci bralismy ze soba a reszta to na miejscu i wycieczki do Mostaru , Medjugorje i Dubrovnika i gora SRD. Wszystko w tych pieniadzach.
ipudlik napisał(a):No ja w zeszlym roku z żona i jej siostra i naszym 2 latkiem na 2 tygodnie w Podacy za wszystko zaplacilismy 3,5 tys. Jedzenie to w wiekszosci bralismy ze soba a reszta to na miejscu i wycieczki do Mostaru , Medjugorje i Dubrovnika i gora SRD. Wszystko w tych pieniadzach. A w tym roku passsssss.
Marek358 napisał(a):Podróż z Wawy: 1900 + co najmniej 1 nocleg transferowy za jakieś 200 = 2100
Zakwaterowanie: 3300
Jak się zamknę gdzieś w 7000-7500 to będę naprawdę szczęśliwy.
Mikromir napisał(a):ipudlik napisał(a):No ja w zeszlym roku z żona i jej siostra i naszym 2 latkiem na 2 tygodnie w Podacy za wszystko zaplacilismy 3,5 tys. Jedzenie to w wiekszosci bralismy ze soba a reszta to na miejscu i wycieczki do Mostaru , Medjugorje i Dubrovnika i gora SRD. Wszystko w tych pieniadzach.
W sezonie czy czerwiec / wrzesień?
Mikromir napisał(a):Mikromir napisał(a):ipudlik napisał(a):No ja w zeszlym roku z żona i jej siostra i naszym 2 latkiem na 2 tygodnie w Podacy za wszystko zaplacilismy 3,5 tys. Jedzenie to w wiekszosci bralismy ze soba a reszta to na miejscu i wycieczki do Mostaru , Medjugorje i Dubrovnika i gora SRD. Wszystko w tych pieniadzach.
W sezonie czy czerwiec / wrzesień?
Ok, już sobie przypominam, sierpień u Antonii w Podacy, tam rzeczywiście jest niedrogo.
A samochód na tradycyjne paliwo, czy gaz?
Bo nawet u Antonii te koszty to wyłącznie kwatera + podróż.
No i gdzie i za ile parking w Dubrovniku i Mostarze? Z ciekawości pytam, bo też się wybieram
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko