Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
coobah
Croentuzjasta
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) coobah » 04.04.2013 21:46

malina1959 napisał(a):My już tak nie szalejemy, to nie miałbyś problemu, ale może innym razem :)

tak, tak, czytałem w relacji, że Małżonek, który wlókł się 130 km/h był zmuszany do przejścia na boczny fotel a Ty gaz do dechy... :)
malina1959
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) malina1959 » 04.04.2013 22:01

coobah napisał(a): a Ty gaz do dechy... :)

chętnie bym tak zrobiła, ale pozwoliłam sobie na tylko na te 130 :lol:
coobah
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) coobah » 04.04.2013 22:38

dobra, już nie róbmy OT bo nas ktoś stąd przepędzi.. :D
malina1959
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) malina1959 » 04.04.2013 22:46

coobah napisał(a):dobra, już nie róbmy OT bo nas ktoś stąd przepędzi.. :D

jest zgoda :)

jak by co, wiesz gdzie mnie znaleźć :papa:
coobah
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) coobah » 04.04.2013 23:16

malina1959 napisał(a):
coobah napisał(a):dobra, już nie róbmy OT bo nas ktoś stąd przepędzi.. :D

jest zgoda :)

jak by co, wiesz gdzie mnie znaleźć :papa:

jasne, będę szedł po Kasztelana Niepasteryzowanego to może będę miał przyjemność :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 05.04.2013 07:37

darek1 napisał(a):Kuba za czymś innym może się Malina oglądać. Za ........... biżuterią i pieniędzmi :wink:

Dareczku - bez takich insynuacji proszę :!:
(także u Roxi i Maslinki)
Obrazek
:papa:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.04.2013 21:41

:papa: ok, ok.
jestok1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jestok1 » 06.04.2013 15:31

witam
ja mam 4 tyś PLN i jadę na 9 dni, plus zakupy w PL za około 400 zł,
czerwiec Baśka V.
moje obliczenia:
1400 zł paliwo i winiety
nocelg 9x40E = 360Ex4,2 = 1500 zł
zostaje 1100 zł na życie,
wycieczka tylko do Mostaru
ubogo , ale może styknie ?
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 06.04.2013 15:37

Jak na dwie osoby (bo nie podałeś), to "ubogo, ale styknie" :wink:
jestok1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jestok1 » 06.04.2013 15:53

tak dwie osoby , sorki
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 06.04.2013 16:32

jestok1 napisał(a):witam
ja mam 4 tyś PLN i jadę na 9 dni, plus zakupy w PL za około 400 zł,
czerwiec Baśka V.
moje obliczenia:
1400 zł paliwo i winiety
nocelg 9x40E = 360Ex4,2 = 1500 zł
zostaje 1100 zł na życie,
wycieczka tylko do Mostaru
ubogo , ale może styknie ?

Na 9 dni styknie. A jak w czerwcu w ciemno to może dwójkę za 35 euro znajdziecie.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 06.04.2013 16:51

Jak młodzi to im styknie. Co im potrzeba wino, słońce, morze, kobiety i spiew. :wink:
fire
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) fire » 06.04.2013 17:09

Podczytuje temat, bo rowniez chce wiedziec ile tych kun mi potrzeba na tygodniowy pobyt dla 4 osob, zeby i zjesc na miescie i cos zobaczyc i nie zalowac sobie jak przyjdzie na cos ochota, ale tez zeby nie szarpnac budzetu tak ,aby po wakacjach zostal minus na koncie :lol: ...no ale jak czytam ile inni placa za wynajm, to ja zaplacilam jakies niemozliwe pieniadze , wychodzi ze za doba kosztuje nas 70 euro ( Nin) na przelomie czerwca i lipca, musze dodac ,ze korzystalam z posrednika , wiec napewno za to place wiecej. Jesli bedzie nastepny wyjazd to chyba pojade w ciemno i na miejscu bede sie rozgladac za bardziej korzystnymi ofertami wynajmu aby miec wiecej pieniazkow na atrakcje :wink:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 06.04.2013 17:24

fire napisał(a):Podczytuje temat, bo rowniez chce wiedziec ile tych kun mi potrzeba na tygodniowy pobyt dla 4 osob, zeby i zjesc na miescie i cos zobaczyc i nie zalowac sobie jak przyjdzie na cos ochota, ale tez zeby nie szarpnac budzetu tak ,aby po wakacjach zostal minus na koncie :lol: ...no ale jak czytam ile inni placa za wynajm, to ja zaplacilam jakies niemozliwe pieniadze , wychodzi ze za doba kosztuje nas 70 euro ( Nin) na przelomie czerwca i lipca, musze dodac ,ze korzystalam z posrednika , wiec napewno za to place wiecej. Jesli bedzie nastepny wyjazd to chyba pojade w ciemno i na miejscu bede sie rozgladac za bardziej korzystnymi ofertami wynajmu aby miec wiecej pieniazkow na atrakcje :wink:

......jak byś rezerwował przed nowym rokiem , to nawet z pośrednikiem byś mniej zapłacił .
ja rezerwowałem przez booking w pażdzierniku,
to widzę różnicę jakieś 15EU na dzień jak bym dziś rezerwował .
....jadąc w czerwcu można śmiało w ciemno :wink:
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 06.04.2013 17:56

fire napisał(a):Podczytuje temat, bo rowniez chce wiedziec ile tych kun mi potrzeba na tygodniowy pobyt dla 4 osob, zeby i zjesc na miescie i cos zobaczyc i nie zalowac sobie jak przyjdzie na cos ochota, ale tez zeby nie szarpnac budzetu tak ,aby po wakacjach zostal minus na koncie :lol: ...no ale jak czytam ile inni placa za wynajm, to ja zaplacilam jakies niemozliwe pieniadze , wychodzi ze za doba kosztuje nas 70 euro ( Nin) na przelomie czerwca i lipca, musze dodac ,ze korzystalam z posrednika , wiec napewno za to place wiecej. Jesli bedzie nastepny wyjazd to chyba pojade w ciemno i na miejscu bede sie rozgladac za bardziej korzystnymi ofertami wynajmu aby miec wiecej pieniazkow na atrakcje :wink:

rezerwowałem w grudniu 2012, w tym roku Hvar po kilku mailach Chorwat zostawił mi ceny 2012 i się dogadaliśmy wyszło 15euro/osoba wyjazd sierpień 2013, 14 dni na miejscu(3 osoby), tak z ciekawości któregoś dnia szukałem coś przez casamundo czy jak to się tam zwie to poniżej 1000euro w sierpniu 2013 na 14 dni za nasza rodzinę nic nie mogłem znaleźć ile oni prowizji targają :?: :?:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 210
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone