coobah napisał(a):A teraz pytanie do doświadczonych Cromaniaków:
na jaki wydatek muszę być przygotowany jadąc do Chorwacji na jakieś 12-14 dni na początku września?
Rodzinka 2+2 (4 i 2 latka), życie bez szaleństw...
W związku z charakterem mojej NzŻ obiady na 99% będą robione we własnym zakresie.
Czy jakieś 6 tysięcy na cały wyjazd jest realne?
Chcę wiedzieć wcześniej, żeby poinformować NzŻ, że osiągnęliśmy pułap stanu konta pozwalający na wyjazd
coobah napisał(a):A teraz pytanie do doświadczonych Cromaniaków:
na jaki wydatek muszę być przygotowany jadąc do Chorwacji na jakieś 12-14 dni na początku września?
Rodzinka 2+2 (4 i 2 latka), życie bez szaleństw...
W związku z charakterem mojej NzŻ obiady na 99% będą robione we własnym zakresie.
Czy jakieś 6 tysięcy na cały wyjazd jest realne?
Chcę wiedzieć wcześniej, żeby poinformować NzŻ, że osiągnęliśmy pułap stanu konta pozwalający na wyjazd
coobah napisał(a):Prowiantu na pewno weźmiemy trochę ze sobą...
No, ale wyjazd autem ma tą niepodważalną zaletę, że w razie kończącej się kasy można wcześniej uciekać do domu
dids76 napisał(a):Wszystkie moje dotychczasowe wyjazdy były albo pod koniec czerwca, albo na początku września. Nie wiem skąd ruszasz, gdzie i jaka trasą chcesz jechać, ale według mnie powinieneś się w tych 6tys. bez problemu zmieścić. Jeździmy jako rodzina 2+1 i za apartamenty płaciliśmy od 30 do 35 euro. Paliwo i autostrady to w moim przypadku 1200 do 1300zł. Nigdy nie przekroczyliśmy kwoty 5tys za wyjazd.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko