salas napisał(a):czytaj ze zrozumieniem nie odp na moje posty i tyle
nie przejmuj się bocian czepia się wszystkich i wszystkiego
salas napisał(a):czytaj ze zrozumieniem nie odp na moje posty i tyle
użytkownik forum napisał(a):salas napisał(a):czytaj ze zrozumieniem nie odp na moje posty i tyle
Bocian napisał(a):użytkownik forum napisał(a):salas napisał(a):czytaj ze zrozumieniem nie odp na moje posty i tyle
Czepiam się tylko głupich tekstów. Chcesz się załapać? Jeśli tamto pytanie o kasę było dla ciebie mądre, to nie mamy o czym rozmawiać. Poza tym odpowiedziałem na to pytanie z dokładnością do 1 euro.
Bocian napisał(a):salas napisał(a):wow... serio?;)
jak masz dawac takie rady to nie odp
Zastanów się o co pytasz. I może nie zadawaj takich pytań. Moją odpowiedzią na twoje pytanie jest 5 tysięcy euro. Pasuje?
Bocian napisał(a):Jak mawiasz, ja mam olukane to forum od 2006 roku. Takich pytań jak twoje, równie bezsensownych, wynikających z braku chęci doi zapoznania się z tresciami tu zawartymi, są setki, jak nie tysiące. Sam dajesz dowód na bezsens swojego pytania, twierdząc, że 5 kilo euro i ciebie idzie na napoje. Więc po co pytasz, skoro wiesz ile na co wydajesz?
cronaturki napisał(a):cześć
trasę na przyszłoroczne wakacje w Chorwacji już wstępnie zaplanowaliśmy oto ona http://goo.gl/maps/S8sJS
Bocian napisał(a):savic, przepraszam cię, nie doczytałem nicka, i wziąłem cię za kogoś innego z dyskusji. Odpowiedziałeś na mój post o 5 kilo euro i nie zatrybiłem, że to nie salas.
Pozdrav.
Janusz Bajcer napisał(a):Bocian napisał(a):savic, przepraszam cię, nie doczytałem nicka, i wziąłem cię za kogoś innego z dyskusji. Odpowiedziałeś na mój post o 5 kilo euro i nie zatrybiłem, że to nie salas.
Pozdrav.
Widocznie to winachorwacji.pl
Pozdrav
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko