Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
użytkownik forum
Globtroter
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) użytkownik forum » 26.12.2012 15:49

salas napisał(a):czytaj ze zrozumieniem nie odp na moje posty i tyle

nie przejmuj się bocian czepia się wszystkich i wszystkiego :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.12.2012 15:54

użytkownik forum napisał(a):

Czepiam się tylko głupich tekstów. Chcesz się załapać? Jeśli tamto pytanie o kasę było dla ciebie mądre, to nie mamy o czym rozmawiać. Poza tym odpowiedziałem na to pytanie z dokładnością do 1 euro.
użytkownik forum
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) użytkownik forum » 26.12.2012 15:58

Bocian napisał(a):
użytkownik forum napisał(a):

Czepiam się tylko głupich tekstów. Chcesz się załapać? Jeśli tamto pytanie o kasę było dla ciebie mądre, to nie mamy o czym rozmawiać. Poza tym odpowiedziałem na to pytanie z dokładnością do 1 euro.

możesz się czepić ... lotto mi to :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.12.2012 16:06

użytkownik forum napisał(a):możesz się czepić ... lotto mi to :papa:

Uważaj, żeby ci paski nie zeszły...
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 26.12.2012 16:33

cześć

trasę na przyszłoroczne wakacje w Chorwacji już wstępnie zaplanowaliśmy oto ona http://goo.gl/maps/S8sJS
Przyznam że nie mam zamiaru jechać z kalkulatorem w ręce i oglądać każdego euro z obu stron.
Planując spędzenie dwóch dni (dwóch noclegów) w Salzburgu oczywiście będziemy szukać taniego noclegu czy to w jakimś hostelu czy w jakimś pesnsionie. Jednakże mieć będziemy na uwadze ze to mają być wakacje na które czekaliśmy i pracowaliśmy i pracujemy od tegorocznego pobytu w Chorwacji.
Nasza relacja: naturystyczna-chorwacja-alpejska-austria-no-i-niemcy-t38631.html

Nie liczylismy wszystkich kosztów naszych ostatnich pobytów w Chorwacji, czy to w 2011 w Breli czy w 2012 w Trogirze. Tak samo nie będziemy ich liczyć w 2013 majać jednak na cellu wyszukanie opcji z najlepszą proporcja jakości do ceny.

Teraz szukamy chętnych na wspólny wjazd do Chorwacji w 2013.

Pozdrawiamy

cronaturki
savic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) savic » 26.12.2012 20:17

Bocian napisał(a):
salas napisał(a):wow... serio?;)

jak masz dawac takie rady to nie odp

Zastanów się o co pytasz. I może nie zadawaj takich pytań. Moją odpowiedzią na twoje pytanie jest 5 tysięcy euro. Pasuje?

Bocian co tak kiepsko , u mnie tyle to na napoje idzie :mrgreen: , a tak poważnie to wystarczy olukać wątek od początku
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.12.2012 22:04

Jak mawiasz, ja mam olukane to forum od 2006 roku. Takich pytań jak twoje, równie bezsensownych, wynikających z braku chęci doi zapoznania się z tresciami tu zawartymi, są setki, jak nie tysiące. Sam dajesz dowód na bezsens swojego pytania, twierdząc, że 5 kilo euro i ciebie idzie na napoje. Więc po co pytasz, skoro wiesz ile na co wydajesz?
tomcioooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomcioooo » 26.12.2012 23:27

zacytuje odpowieź naszego furumowicza :0 i ja sie z tym zgadzam " urlop kosztuje tyle ile chcesz na niego wydać"
mozesz wydac 2 tysiace albo 12 :)
savic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) savic » 27.12.2012 08:49

Bocian napisał(a):Jak mawiasz, ja mam olukane to forum od 2006 roku. Takich pytań jak twoje, równie bezsensownych, wynikających z braku chęci doi zapoznania się z tresciami tu zawartymi, są setki, jak nie tysiące. Sam dajesz dowód na bezsens swojego pytania, twierdząc, że 5 kilo euro i ciebie idzie na napoje. Więc po co pytasz, skoro wiesz ile na co wydajesz?

jakoś nie kojarzę żebym zadawał jakieś pytania w tym wątku :papa:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.12.2012 10:09

Proponuję wrócić do tematu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.12.2012 10:25

Sławek ale to dwie różne osoby pytały.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 27.12.2012 10:30

cronaturki napisał(a):cześć

trasę na przyszłoroczne wakacje w Chorwacji już wstępnie zaplanowaliśmy oto ona http://goo.gl/maps/S8sJS

Taka moja drobna uwaga do waszej trasy: przełęcz Wurzenpass radzę sobie odpuścić - znacznie lepiej (szybciej, wygodniej) objechać przez Tarvisio, chociaż jest kilka kilometrów dalej. Ja w tym roku zrobiłem sobie skrót z Planicy do Villach właśnie przez Wurzenpass i nigdy więcej! Szkoda samochodu (chyba że macie terenówkę :D )
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.12.2012 10:36

savic, przepraszam cię, nie doczytałem nicka, i wziąłem cię za kogoś innego z dyskusji. Odpowiedziałeś na mój post o 5 kilo euro i nie zatrybiłem, że to nie salas.
Pozdrav.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.12.2012 11:36

Bocian napisał(a):savic, przepraszam cię, nie doczytałem nicka, i wziąłem cię za kogoś innego z dyskusji. Odpowiedziałeś na mój post o 5 kilo euro i nie zatrybiłem, że to nie salas.
Pozdrav.

Widocznie to winachorwacji.pl :oczko_usmiech:

Pozdrav
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.12.2012 11:40

Janusz Bajcer napisał(a):
Bocian napisał(a):savic, przepraszam cię, nie doczytałem nicka, i wziąłem cię za kogoś innego z dyskusji. Odpowiedziałeś na mój post o 5 kilo euro i nie zatrybiłem, że to nie salas.
Pozdrav.

Widocznie to winachorwacji.pl :oczko_usmiech:

Pozdrav

Papalina nie miała z tym nic wspólnego :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 193
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone