Bocian napisał(a):Trochę się zawiodłem, że te miejsca po przecinku, pozostały w postaci 00... Nie dałabyś rady trochę dokładniej zrobić wyliczeń, to zapewne mogłoby komuś pomóc...
Nie mogę, bo powiecie, że jestem koszmarnie wyliczoną poznanianką
Bocian napisał(a):Trochę się zawiodłem, że te miejsca po przecinku, pozostały w postaci 00... Nie dałabyś rady trochę dokładniej zrobić wyliczeń, to zapewne mogłoby komuś pomóc...
Aldonka napisał(a):Bocian napisał(a):Trochę się zawiodłem, że te miejsca po przecinku, pozostały w postaci 00... Nie dałabyś rady trochę dokładniej zrobić wyliczeń, to zapewne mogłoby komuś pomóc...
Bocian napisał(a):Aldonka napisał(a):Bocian napisał(a):Trochę się zawiodłem, że te miejsca po przecinku, pozostały w postaci 00... Nie dałabyś rady trochę dokładniej zrobić wyliczeń, to zapewne mogłoby komuś pomóc...
Bejmy nie liście, na drzewach nie rosną Już wy to wiecie, co?
marze_na napisał(a): Mąż wspomina ostatnio o Krecie, ale za 6 tys zł nie spędzimy na Krecie dwóch tygodni z wypożyczeniem auta przynajmniej na 5 dni.
PabloX napisał(a):Na Krecie bardzo dobrą alternatywą dla samochodu jest lokalny transport autobusowy...
marze_na napisał(a): P.S. Tam gdzie dojeżdżaliśmy autem nie było problemów z miejscem parkingowym
marc napisał(a):kreta - 2 lub 3 lata temu. koszt około 8tys. zł na 2 tyg. na 2os. samochód na 7 dni
marc napisał(a): ale autobusem nie dojedzie się na balos czy preveli, nie wiem jak z elafonisi.
PabloX napisał(a):Bez szydery i wszak jak najbardziej o kosztach, a raczej sposobie na ich obniżenie
I gdzie tu OT?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko