Janusz Bajcer napisał(a):zebik napisał(a): wolę robale z jadarnu.
Jeszcze jakieś pytania
Co to robale wiem ... ale z jadarnu
zebik napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):zebik napisał(a): wolę robale z jadarnu.
Jeszcze jakieś pytania
Co to robale wiem ... ale z jadarnu
Słynny producent kostki polbrukowej.
legs napisał(a):Witam
krótko powiem.
Mnie kosztował pobyt w zeszłym roku pobyt 14 nocy +2 po drodze dla 4 osób - 11000 zł
W tym roku ten sam apartman ora 10 nocy + 2 w drodze dla 5 osób - 10000
I wypasu jakiegoś nie było po za apartamentem 90e za dobę
A np 5 dni w głupim Świnaujściu w podobnej klasie a nawet wyżej dla 5 osób wyszło 2500
_Rafi_ napisał(a):ile co kogo kosztowało
hrupek666 napisał(a):_Rafi_ napisał(a):ile co kogo kosztowało
Jak na razie to tylko wiemy ile płacił za lokum , niech napisze więcej.
A pewnie że pozazdrościłem nigdy takich pieniędzy nie widziałem ,a co mówić o wydawani na wakacje.
Musiał bym prawie 2 miechy zarabiać na Świnoujście, nie wspomnę o Cro
maciek_apo napisał(a):Chorwacja jest fantastyczna do pojechania na wakacje, ale mając do wydania 11 patoli, pokusiłbym się już o Azję.
Nie bić, taki tylko komentarz.
maciek_apo napisał(a):Chorwacja jest fantastyczna do pojechania na wakacje, ale mając do wydania 11 patoli, pokusiłbym się już o Azję.
Nie bić, taki tylko komentarz.
legs napisał(a):...
W tym roku ten sam apartman ora 10 nocy + 2 w drodze dla 5 osób - 10000
A np 5 dni w głupim Świnaujściu w podobnej klasie a nawet wyżej dla 5 osób wyszło 2500
AdamSz napisał(a):legs napisał(a):...
...... Ale, co tam, taka Grecja 7 dnii w tym 5 rzeczywiście aktywnych z Hb to już co najmniej 8 tysiaków na samym starcie, bez extra wydatków, itd,itd - Włochy, Turcja, Hiszpania, inne . ....... i tym sposobem można wpuscic jeża w spodnie lansującym pogląd "cieple morza w polskiej cenie" . .... Nie bić.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko