_Rafi_ napisał(a):zebik napisał(a):Chorwacja 2012
dojazd Polska - Chorwacja - 500 zł - spalanie 4,5l/100km - gazu
pobyt 14 dni x 3osobyx 5E za kwaterę wychodzi =210E=800 zł (euro miałem z 2008r)
oprócz tego ominąłem wszystkie autostrady, parkowałem na parkingach bezpłatnych.
Suma wyszła około 2000 tyś zł w tym codziennie knajpa - obiad, piwo, wino, rakija, rejs statkiem, prezenty do Polski.
Jak nie wierzycie to pocałujcie się w doope.
Omijałeś wszystkie autostrady i koszt paliwa 500zł parkowałeś na bezpłatnych parkingach ,a na miejscu nagle szaleć zacząłeś codziennie w knajpie -niezły jesteś.Muszę to zmienić bo ja jechałem po autostradach gdzie sie da i chyba dlatego codziennie na knajpę mnie stać nie było .Tylko dziwi mnie to ,bo jedno wyjście do knajpy kosztowało tyle co wszystkie autostrady,więc raptem dużo nie zaoszczędziłeś.
Wiesz piwo w knajpie minimum 9zł ,trzeba wypić po 2 conajmniej jak sie wychodzi to x3 osoby już min.54zł do tego obiad min. 30zł x 3 osoby to 90zł (zaznaczam minimum) więc jedno byle jakie wyjście to 144zł.W Twoim przypadku codziennie przez 14 dnichodząc po knajpach wydałeś całą kwotę ,którą napisałeś wyżej w poście ok.2000zł,a gdzie to wino,rakija,rejsy statkiem oraz prezenty.Wiesz mamie ,czy kumplom może bajki wciskać,ale nie ludziom co byli i cokolwiek widzieli.Raczej napisz,że tylko dojechałeś i plażowałeś a jedzenie z Polski i woda to bardziej wiarygodne.
Pomorzanin napisał(a):anakin napisał(a):zebik napisał(a):Chorwacja 2012
pobyt 14 dni x 3osobyx 5E za kwaterę wychodzi =210E=800 zł (euro miałem z 2008r)
oprócz tego ominąłem wszystkie autostrady, parkowałem na parkingach bezpłatnych.
Suma wyszła około 2000 tyś zł w tym codziennie knajpa - obiad, piwo, wino, rakija, rejs statkiem, prezenty do Polski.
2000 tys zł czyli - 2000 0000 zł ...tak ? czy nie kumam
_Rafi_ napisał(a):zebik napisał(a):Chorwacja 2012
I tak właśnie ludziska bajki wypisują,że omijają wszystkie autostrady i koszt paliwa 500zł parkowali na bezpłatnych parkingach ,a na miejscu nagle szaleć zacząli codziennie w knajpie -.Tylko dziwi mnie to podejście,bo jedno wyjście do knajpy kosztuje tyle co wszystkie autostrady,więc raptem dużo nie zaoszczędzają.
Piwo w knajpie minimum 9zł ,trzeba wypić po 2 conajmniej jak sie wychodzi to x3 osoby już min.54zł do tego obiad min. 30zł x 3 osoby to 90zł (zaznaczam minimum) więc jedno byle jakie wyjście to 144zł.W wyżej wymienionym przypadku codziennie przez 14 dnichodząc po knajpach wydaje się całą kwotę ,którą napisałeś wyżej w poście ok.2000zł,a gdzie to wino,rakija,rejsy statkiem oraz prezenty.Mamie ,czy kumplom można bajki wciskać,ale nie ludziom co byli i cokolwiek widzieli.Można napisać,że tylko plażowali,a jedzenie z Polski i woda to bardziej wiarygodne.
anakin napisał(a):zebik napisał(a):Jeszcze jakieś pytania
A brałeś kuny czy euro
Z napisał(a):Brak słów jak takie szmaty czytam, w jakiś sposób się wtedy dowartościowujecie? czy może chodzi o naj.....e postów?
zebik napisał(a): wolę robale z jadarnu.
Jeszcze jakieś pytania
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko