Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marze_na
Koneser
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 27.09.2012 06:58

Justii napisał(a):To i ja napisze ile kosztował mnie w tym roku urlop w Chorwacji.
(...)
Teraz pewnie spadanie fala krytyki jak można za 3 tys spędzić urlop....

Dlaczego? Co innego wydać trzy tysiące jadąc na początku czerwca w dwie pary, a co innego te same trzy tysiące wydać w środku sezonu jadąc rodziną 2+2. Różnica oczywista.
transporter0
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) transporter0 » 27.09.2012 08:09

Dokładnie. Tańsze noclegi, mniej kosztowny dojazd no i twoje wydatki na miejscu (2400kn/10dni) też są bardziej wiarygodne, na parę a nie na rodzinę... :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.09.2012 09:16

marc napisał(a):żenada... Bocianie wskaż proszę te nieścisłości. na temat a nie takie pustosłowie. ten język, który używasz - ile ty masz lat - 13? dobra dość tego tłumaczenia, że nie jest się wielbłądem. a niektórzy jednak pewnych rzeczy nie ogarną, zawsze będą widzieć spisek, jakiś zamach i sztuczne mgły.

Nieścisłości wykazali ci inni, ja nie zabierałem na ten temat głosu, czepiłeś się mnie bo? Masz gorszy dzień? Melisy się napij. Na temat wydatków mam swoje zdanie, sam wydaje więc wiem jak to wygląda. Co do języka, dostosowuje się po prostu do adwersarza, proste nie? Nie kto inny jak ty zacząłeś coś bredzić o ignorantach, karkach, podnosić znaczenie ilości postów i ich merytorykę. Co cie obchodzi ile i o czym są moje posty? Martw się o swoje w których wykazujesz , że za 75 kun dziennie chadzałeś po konobach.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.09.2012 09:22

Justii napisał(a):
Teraz pewnie spadanie fala krytyki jak można za 3 tys spędzić urlop....

Nie spadnie, chyba, że dopiszesz, że się nazwiedzałaś, najadłaś lokalnych przysmaków i do tego miałaś jeszcze fishpiknik :mrgreen: I o to tu chodzi w całej tej rozmowie. Jak ktoś twierdzi, że za 2-3 kilo zeta miał świetne wakacje czternastodniowe = zwiedzanie, jedzenie po knajpach, uciechy to zawsze znajdzie tu opór. Jak napisze , że za 2-3 kilo zeta miał świetne wakacje czternastodniowe= leżenie na plaży, jakieś małe co nie co, wtedy nikt mu nic nie powie.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.09.2012 09:32

:mrgreen:
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 27.09.2012 09:48

marc napisał(a):żenada... (...) dobra dość tego tłumaczenia, że nie jest się wielbłądem. a niektórzy jednak pewnych rzeczy nie ogarną, zawsze będą widzieć spisek, jakiś zamach i sztuczne mgły.

Może wyrażaj swoje fobie gdzieś indziej?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.09.2012 09:51

Akurat w moim przypadku to całkowita kiszka, kula w płocie. Uchowaj mnie panie buk od Maciorowicza i "bąby" helowej :mrgreen:
PabloX

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 27.09.2012 10:04

Ogólnie wypowiedź na tamat spisków itd jest bardzo mocno OT i nijak się ma do innych postów w dyskusji, stąd moja prośba do Marca.

Bocian, nie dawaj off-topicowej pożywki facetowi, który potrafi się przez kilka postów czepiać jednego słowa, a sam wstawia dziwaczne uwagi o jakimś miłowaniu bliźniego (to we wcześniejszych postach), spiskach itd.

Nie śmiejmy się z człowieka, który ewidentnie nie miał dobrego dnia.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.09.2012 10:09

Spoko, ja używam opcji "wróg" i mam ogarnięte :oczko_usmiech:
wermar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wermar » 27.09.2012 11:05

Ja bardzo szczegółowo obliczyłem przejazdy i Trasa Wrocław-Mimice-Wrocław,trochę jeżdzenia na miejscu Krka,Dubrownik,Brac,2xMakarska. 1590 PLN za paliwo,winiety,opłaty za autostrady i inne takie historie To podzielone na 2 pary(1 dziecko)
marc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marc » 27.09.2012 11:15

PabloX napisał(a):
marc napisał(a):żenada... (...) dobra dość tego tłumaczenia, że nie jest się wielbłądem. a niektórzy jednak pewnych rzeczy nie ogarną, zawsze będą widzieć spisek, jakiś zamach i sztuczne mgły.

Może wyrażaj swoje fobie gdzieś indziej?

no właśnie czy to fobia? - wiem ile wydałem na wakacje, bo to ja we własnej osobie tam byłem, więc wydaje mi się że jestem osobą dość kompetentną żeby wypowiadać się na temat swoich wydatków - nie, gdzie tam. są tacy, którzy wiedzą lepiej ile ja wydałem. tak samo jak są tacy, którzy wiedzą, że sztuczna mgła była i nic ich nie przekona, że było inaczej.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2012 11:20

My po prostu nie jesteśmy w stanie wyjść z szoku jak można na trzyosobową rodzinę wydać w 15dni tylko 600zł. Chodząc do knajp jak pisałeś.

A może po prostu zapomniałeś napisać, że żona ze swojej karty wydała tysiaka na miejscu.
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 27.09.2012 11:22

marc napisał(a):no właśnie czy to fobia?
... tak samo jak są tacy, którzy wiedzą, że sztuczna mgła była i nic ich nie przekona, że było inaczej.

Po raz kolejny smucisz o jakiejś sztucznej mgle. Jeśli już miałabym doszukiwać się jakiś fobii w tym wątku ...
PabloX

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 27.09.2012 11:36

marc napisał(a): no właśnie czy to fobia? - wiem ile wydałem na wakacje, bo to ja we własnej osobie tam byłem, więc wydaje mi się że jestem osobą dość kompetentną żeby wypowiadać się na temat swoich wydatków - nie, gdzie tam. są tacy, którzy wiedzą lepiej ile ja wydałem. tak samo jak są tacy, którzy wiedzą, że sztuczna mgła była i nic ich nie przekona, że było inaczej.

Twoje napuszenie jest z jednej strony zabawne, z drugiej jednak nieco żenujące. Komentujemy Twój post o wydatkach, a Ty wszędzie wyskakujesz ze sztuczną mgłą, spiskiem itd - to jest fobia.

Wydaje się, że właściwym miejscem do pisania o tym, co tak mocno oddziałuje na Twoją wyobraźnię są chyba fora poświęcone polityce? Tam znajdziesz wątki, w któych możesz sobie poużywać na "ludu smoleńskim" i takie, na których rozpisują się wyznawcy różnych teorii spiskowych - znajdź coś dla siebie i tam bredź do woli.
transporter0
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) transporter0 » 27.09.2012 12:03

Po prostu każdemu z nas kłania się prosta matematyka. Mówisz że pijałeś piwo częściej w knajpach niż ze sklepu więc piwo dla Cibie, małżonki i soczek dla dziecka to połowa twojego dziennego budżetu, lody kolejna 1/4, reszta starcza na pieczywo na śniadanie... Matematyki nie da się oszukać... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 180
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone