troci napisał(a):Reasumując cała podróż z noclegami i ubezpieczeniem wyniosła mnie i żonę ...........1550zł/8dni
Chyba drobna aszybka
troci napisał(a):Reasumując cała podróż z noclegami i ubezpieczeniem wyniosła mnie i żonę ...........1550zł/8dni
zebik napisał(a):troci napisał(a):Reasumując cała podróż z noclegami i ubezpieczeniem wyniosła mnie i żonę ...........1550zł/8dni
Chyba drobna aszybka
troci napisał(a):A widzicie...wiedziałem że się spotkam z takimi głosami
Niedowiarkom przypominam, że podliczyłem jedynie ubezpieczenie, podróż i kwatery. Bo to stały element dla wszystkich wpisów i to możemy jakoś porównać. Nie rozpisuję się o wydatkach na miejscu, bo tutaj ile będzie wpisów tyle różnic i pomysłów. Swoim postem chciałem zwrócic uwagę na przewagę trasy (dla osób z centralnej i wschodniej Pol) Słowacja Węgry nad tą Czechy Austria Słowenia... liczby mówią same za siebie.
zebik napisał(a):troci napisał(a):A widzicie...wiedziałem że się spotkam z takimi głosami
Niedowiarkom przypominam, że podliczyłem jedynie ubezpieczenie, podróż i kwatery. Bo to stały element dla wszystkich wpisów i to możemy jakoś porównać. Nie rozpisuję się o wydatkach na miejscu, bo tutaj ile będzie wpisów tyle różnic i pomysłów. Swoim postem chciałem zwrócic uwagę na przewagę trasy (dla osób z centralnej i wschodniej Pol) Słowacja Węgry nad tą Czechy Austria Słowenia... liczby mówią same za siebie.
Za 1550 zł nie dojedziesz i nie wrócisz z Chorwacji nie mówiąc już o wykupieniu kwater i ubezpieczenia. Nie wspominam tutaj o wydatkach "na miejscu" bo jak sam stwierdziłeś to indywidualna sprawa.
Janusz Bajcer napisał(a):Pobyt 1 tydzień, noc 30 euro, koszty tracportu 1/2 - 1550 zł możliwe
witpol napisał(a):zebik napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pobyt 1 tydzień, noc 30 euro, koszty tracportu 1/2 - 1550 zł możliwe
Jan na 2 rodziny jednym autem to pewnie tak.
I tak właśnie pisał
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko