Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PETERENZO
Cromaniak
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 30.08.2012 14:52

darek1 napisał(a):
Pivko napisał(a):Cromaniak z 2500 postów i nie wie?? pyta nowicjusza jak się to robi ?? :P

Ty, Mistrzu kolorowy od siedmiu boleści nie bądż taki figo fago.Na okrętach podwodnych pływałeś.Chyba nie, to siedz na d..e i nie przeszkadzaj.

:lool: :lool: :lool:
Wodnik73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wodnik73 » 30.08.2012 14:54

To jest kolejny beznadziejny temat po tym ile spaliło nasze auto. Kto to kogo obchodzi kto ile wydał?

Może ktoś zapytać ile mniej więcej coś kosztuje, żeby sobie samemu policzyć przewidywane koszty. Ale cała reszta rozliczania swoich wyjazdów jest bez sensu.

Kto biednemu zabroni bogato żyć ?

My wydaliśmy dużo więcej niż zamierzaliśmy i co z tego?

To może być tylko i wyłącznie pożywka i bank informacji dla złodziei tak jak temat jakim autem do Cro.
boro2511
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) boro2511 » 30.08.2012 15:02

PETERENZO napisał(a):A czy kiedykolwiek byłem :oczko_usmiech: :lool:

No właśnie nie i dlatego się zdziwiłem... :lol: :lol: :lol:

darek1 napisał(a):Ty, Mistrzu kolorowy od siedmiu boleści

O widzę,że pojawił się nowy Mistrz kolorowy-przynajmniej nie jestem już sam... :smo:
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 30.08.2012 16:38

PETERENZO napisał(a):
Rock napisał(a):noclegi = 760 zł.

Dajcie znać jakie kampy odwiedziliście, które ewentualnie polecacie, a które nie. Planuję jeszcze krótki urlop (tydzień) we wrześniu i może Chorwacja się uda po raz II. Za taką kasę - mocno się zastanawiam. :wink:

Jak najbardziej jest to możliwe, a nawet przepłacili :)
Maslinka była na wyspie Brač i płaciła w sezonie 50 zł./dzień za kamping.
nikki59
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikki59 » 30.08.2012 16:55

a ja polecam ten camping
pod Dubrovnikiem
http://www.orasac.com/index.html
themoon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) themoon » 30.08.2012 17:08

Wodnik73 napisał(a):To jest kolejny beznadziejny temat po tym ile spaliło nasze auto. Kto to kogo obchodzi kto ile wydał?

Może ktoś zapytać ile mniej więcej coś kosztuje, żeby sobie samemu policzyć przewidywane koszty. Ale cała reszta rozliczania swoich wyjazdów jest bez sensu.

To może być tylko i wyłącznie pożywka i bank informacji dla złodziei tak jak temat jakim autem do Cro.

A to, przyjacielu, obchodzi, że nie każdy, jak Ty, może sobie pozwolić wydać więcej niż planuje. W tym wątku jest wiele przydatnych informacji. Jeżeli jedziesz na wakacje, ale musisz oszczędzać, to istotną informacją jest ile zaoszczędzisz przygotowując sobie wiele rzeczy w Polsce. Jeżeli jesteśmy, załóżmy, rodziną 3-osobową, i mam ochotę spełnić marzenie wakacji w Cro, a mogę na to przeznaczyć 4500, to z tego wątku pozyskam informację na ile dni mogę sobie pozwolić, czy mogę sobie pozwolić na obiad w konobie i takie tam inne. Owszem, wszystko jest w innych wątkach. Trzeba by było przekopać forum. A ty jest kompendium. Pozdrawiam Cię serdecznie i jako "złodziej" już wiem, że masz hajsu jak lodu i jesteś na moi celowniku. Jeszcze mi tylko napisz jakim autem jeździsz.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.08.2012 17:09

Wodnik73 napisał(a):To jest kolejny beznadziejny temat po tym ile spaliło nasze auto. Kto to kogo obchodzi kto ile wydał?

A co cie to ...?
Wyłącz komputer i idź na spacer jak nie chcesz brać udziału, ale nie pouczaj bo za krótko tu jesteś, żeby się za to brać.
Rock
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rock » 30.08.2012 17:09

nikki59 napisał(a):a ja polecam ten camping
pod Dubrovnikiem
http://www.orasac.com/index.html

Jeszcze w poniedziałek na nim spaliśmy... :) Super fajna obsługa, ogólnie chyba najlepszy klimat tam panował. Resztę kempingów opiszę jak znajdę chwilę.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.08.2012 17:39

Wodnik73 napisał(a):To może być tylko i wyłącznie pożywka i bank informacji dla złodziei tak jak temat jakim autem do Cro.

8O

Znam wielu złodziei, ale zapewniam Cię, że żaden nie korzysta z cropli, jako banku informacji. :roll:
No chyba,że masz na myśli złodziei chorwackich, węgierskich czy austriackich.
Że o słoweńskich i słowackich nie wspomnę.
Ale jestem gotów się założyć ,że oni też w doopie mają taki bank.
Informacji oczywiście.

Reszta..........jak już powiedział zebik.
boro2511
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) boro2511 » 30.08.2012 17:44

anakin napisał(a):No chyba,że masz na myśli złodziei chorwackich, węgierskich czy austriackich.
Że o słoweńskich i słowackich nie wspomnę.

anakin,zapomniałeś o czeskich...
mogą się poczuć urażeni... :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.08.2012 17:45

No tak.
Przepraszam.
Jeszcze czescy. :mrgreen: :wink:
Wodnik73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wodnik73 » 30.08.2012 18:06

zebik napisał(a):A co cie to ...?
Wyłącz komputer i idź na spacer jak nie chcesz brać udziału, ale nie pouczaj bo za krótko tu jesteś, żeby się za to brać.

To może określcie się po czym ktoś jest traktowany z szacunkiem, bo w jednych tematach rugacie kogoś kto jest tu 1 rok, a innym razem innych ze są 10 lat i tylko 30 postów napisali, a jeszcze innych że ich 5000 postów to spam i nadal mają gó... do powiedzenia.

I już się zamykam, moje kilkanaście postów i roczny staż czyni zemnie gówniarza w porównaniu z wami, ale coraz bardziej jestem przekonany do jednego co do niektórych użytkowników tego forum, ale do czego to już moje osobiste zdanie, którym nie muszę się z nikim dzielić.

I zdziwili by się niektórzy ile informacji można wyciągnąć z takich for, bardzo ładnie to zaprezentowali policjanci na jednym ze szkoleń jakie odbyłem.

Nie napisałem ile wydałem, może planowaliśmy wydać 2 tyś, a wydaliśmy 2,5 tyś?
A jakim autem jeżdżę można sobie znaleźć w kalendarzu wyjazdowym :twisted:

pozdrawiam i udanych konwersacji życzę
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.08.2012 19:19

Wodnik73 napisał(a):To może określcie się po czym ktoś jest traktowany z szacunkiem, bo w jednych tematach rugacie kogoś kto jest tu 1 rok, a innym razem innych ze są 10 lat i tylko 30 postów napisali, a jeszcze innych że ich 5000 postów to spam i nadal mają gó... do powiedzenia.

Szacunek to nie jest czekolada z orzechami, że leży na półce i można sobie ją wziąć na szacunek trzeba sobie zapracować, jeden zapracuje po 5 postach, a drugi po 5 tysiącach go nie osiągnie.

Wodnik73 napisał(a):I już się zamykam, moje kilkanaście postów i roczny staż czyni zemnie gówniarza w porównaniu z wami, ale coraz bardziej jestem przekonany do jednego co do niektórych użytkowników tego forum, ale do czego to już moje osobiste zdanie, którym nie muszę się z nikim dzielić.

Nie lubię rowerów dwuosobowych i pływania synchronicznego ale to nie oznacza, że włażę w wątek w tych tematach i każe je zamykać bo się ktoś obcy dowie jak to oni trenują. A Twoje przekonanie no wiesz gdzie można je mieć....

Wodnik73 napisał(a):I zdziwili by się niektórzy ile informacji można wyciągnąć z takich for, bardzo ładnie to zaprezentowali policjanci na jednym ze szkoleń jakie odbyłem.

Z tego co wiem to większość forumowiczów ma plastikową kartę co się nazywa dowód osobisty i na własną odpowiedzialność piszą o sobie swoich majątkach ect. pewnie nie potrzebują "wujków dobrarada". Chcesz radzić nie ma sprawy załóż swój wątek i tam polemizuj z tymi co Ci napiszą o swoim problemie.
Wodnik73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wodnik73 » 30.08.2012 19:37

Amen !

Dużo zdrówka życzę :papa:
boro2511
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) boro2511 » 30.08.2012 20:01

Myślę,że kolega Wodnik73 wygłaszając w tym wątku swoją (dość niefortunną zważywszy na jego charakter) opinie, został niepotrzebnie dość ostro potraktowany. No ale poszły konie po betonie i stało się.
Nie zmienia to faktu,że są na tym forum niewątpliwe "asy", którym wydaje się,że pozjadały wszystkie rozumy a tymczasem 90% ich postów to najzwyklejszy spam oraz zaśmiecanie tematów.
Czasem cenne informacje można uzyskać od usera kilkunastopostowego a ten z cztero-pięcio cyfrowym nabitym licznikiem nie ma nic sensownego do napisania.
Zresztą to zdarza się na wszystkich forach więc w sumie można się przyzwyczaić.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 171
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone