Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Krystof
Cromaniak
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 09.08.2012 14:38

wiem, wiem :wink:
ale wolałem nadpisać, co by nie zniechęcić koleżanki :mrgreen:
pietrekzbronami
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietrekzbronami » 09.08.2012 14:39

zebik napisał(a):
pilach napisał(a):Wydaje mi się że nie chodzi w temacie by się obrażac.

Chodzi też o to, żeby nie pierd... głupot. Nikt nikomu nie zagląda do porfela, ale pisanie, że za 3 koła pasł się w knajpach i opijał winem to BZDURA. Za 3 koła to żarł chińskie zupki, pasztety i popijał polo colą barwioną farbką z biedronki, a z knajp wyniósł chusteczki i papier toaletowy z klopa. Po co pisać pierdoły, że się żyło jak Zeus na Olimpie jak tak nie było. Ludzie jeżdżą i wiedzą ile to jest 3 tys. i co za to można kupić po opłaceniu paliwa, winiet i kwater. Niektórzy kochają udawać oszczędnych i praktycznych.

To Ty nie pierd... głupot. Po raz kolejny Ci to piszę, tylko przeczytaj tym razem ze zrozumieniem: za 3000 zł w zeszłym roku początkiem czerwca spędziłem z żoną cudowny tydzień w Baśce na KRK żywiąc się codziennie w knajpach i robiąc zakupy w Konzumie na śniadanka i kolacje. Wiem ile to jest 3000 zł i jakie wakacje mogę za to mieć w Chorwacji.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2012 14:41

pietrekzbronami napisał(a):żywiąc się codziennie w knajpach i robiąc zakupy w Konzumie na śniadanka i kolacje.

I to jest ten wypas? :oczko_usmiech:
Ostatnio edytowano 09.08.2012 14:43 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2012 14:42

Krystof napisał(a):wiem, wiem :wink:
ale wolałem nadpisać, co by nie zniechęcić koleżanki :mrgreen:

Ja bym nawet dodał, "idź na całość" :)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 09.08.2012 14:44

ba ... po samej twarzy wieku dobrze nie ocenisz 8)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 09.08.2012 14:46

pietrekzbronami napisał(a):
zebik napisał(a):

Chodzi też o to, żeby nie pierd... głupot. Nikt nikomu nie zagląda do porfela, ale pisanie, że za 3 koła pasł się w knajpach i opijał winem to BZDURA. Za 3 koła to żarł chińskie zupki, pasztety i popijał polo colą barwioną farbką z biedronki, a z knajp wyniósł chusteczki i papier toaletowy z klopa. Po co pisać pierdoły, że się żyło jak Zeus na Olimpie jak tak nie było. Ludzie jeżdżą i wiedzą ile to jest 3 tys. i co za to można kupić po opłaceniu paliwa, winiet i kwater. Niektórzy kochają udawać oszczędnych i praktycznych.

To Ty nie pierd... głupot. Po raz kolejny Ci to piszę, tylko przeczytaj tym razem ze zrozumieniem: za 3000 zł w zeszłym roku początkiem czerwca spędziłem z żoną cudowny tydzień w Baśce na KRK żywiąc się codziennie w knajpach i robiąc zakupy w Konzumie na śniadanka i kolacje. Wiem ile to jest 3000 zł i jakie wakacje mogę za to mieć w Chorwacji.

tak? to rachunki pokaż! :mrgreen:
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 09.08.2012 14:49

Wy taką napinkę macie zawsze w okolicy wakacji na tym forum ?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2012 14:52

kaeres napisał(a):Wy taką napinkę macie zawsze w okolicy wakacji na tym forum ?

Nie, co miesiąc, zgodnie z sinusoidą.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2012 14:53

Krystof napisał(a):ba ... po samej twarzy wieku dobrze nie ocenisz 8)

Pewnie. I omylić się można i złym słowem skrzywdzić... :lool:
pietrekzbronami
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietrekzbronami » 09.08.2012 15:03

Bocian napisał(a):
pietrekzbronami napisał(a):żywiąc się codziennie w knajpach i robiąc zakupy w Konzumie na śniadanka i kolacje.

Wypas to jest owieczek albo i baranów na halach podhalańskich.

:P
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2012 15:07

Bocian napisał(a):

Wypas to jest owieczek albo i baranów na halach podhalańskich.

:P

No to już twoje klimaty... 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2012 15:19

zebik napisał(a):

Niezły wypas prawie jak sułtan brunei żyłeś, a co w tych knajpach jadaliście pizza jumbo po gościach co nie dojedli :D Ogarnij się i pisz prawdę bo od bajek są lepsi od Ciebie. A za 3 tyś. to nie wakacje to wegetacja na pasztecie z flaków i kurzych pazurów. :D
alutka9
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) alutka9 » 09.08.2012 15:35

panowie szanujcie sie troche :!:
nie wierze w wakacje za 3 tys w chorwacji nawet jakby to mialby byc tylko tydzien.koszty przejazdu wcale nie male pozostaja bez wzgledu na dlugosc pobytu.natomiast co dla kogo jest "wypasem" to juz inna sprawa.skoro kogos uszczesliwia pizza a innego robaki z morza ,jeden ma "wypas" odpoczywajac od pracy nad cieplym morzem razem z zona,zwiedzajac pobliskie miasteczka a inny musi dzien w dzien sie wspinac albo chodzic po cmentarzach zeby miec "wypas" to wylacznie ich sprawa-nie jest to rzecz o ktorej sie dyskutuje,lub sie kogos wysmiewa czy napastuje :!:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 09.08.2012 15:43

Tak dla ułatwienia powzięcia decyzji, 4 bilety komunikacji zbiorowej na trasie Soline Cavtat to jedyne 60 kun. :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2012 16:52

pietrekzbronami napisał(a):A w Chorwacji liczę każdą wydaną kunę w kalkulatorze w telefonie komórkowym - JARZYSZ?!

Nie rób już z siebie pośmiewiska :lool:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 147
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone