Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pilach
Globtroter
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) pilach » 09.08.2012 13:55

nikki59 i tak trzymaj nie znaczy miec dużo kasy by się dobrze bawic.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2012 13:56

nikki59 napisał(a):zabieramy 500e na parę, paliwo,sklepy kartą - wróce napisze
o ile ceny drastycznie nie wzrosły - głowę dam sobie uciąć, że wróce zadowolona :)

Każdy kto wraca a nie doświadczył jakiś przykrości albo dramatów, jest zadowolony. Oprócz oczywiście grupki zawodowych malkontentów z olinklusiwów :lol:
Zobaczymy co dla ciebie i za ile to wypas :):):)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2012 13:59

pilach napisał(a):nikki59 i tak trzymaj nie znaczy miec dużo kasy by się dobrze bawic.

Ja się dobrze bawię zwiedzając muzea, wystawy, cmentarze, miejsca pamięci, skanseny, parki przyrody, rezerwaty... wszystko praktycznie płatne, mniej lub więcej. Bez kasy się nie da.
nikki59
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikki59 » 09.08.2012 14:00

ale powiedz szczerze trzeba mieć dużo kasy żeby dobrze sie bawić ?
alko i dobre towarzystwo mamy :D

bo nie sztuka sie dobrze bawić latając od knajpy po bary i drogie restauracje

w Chorwacji najlepsze jest to - co najpiekniejsze jest darmowe
nikki59
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikki59 » 09.08.2012 14:02

Bocian napisał(a):
pilach napisał(a):nikki59 i tak trzymaj nie znaczy miec dużo kasy by się dobrze bawic.

Ja się dobrze bawię zwiedzając muzea, wystawy, cmentarze, miejsca pamięci, skanseny, parki przyrody, rezerwaty... wszystko praktycznie płatne, mniej lub więcej. Bez kasy się nie da.

z legitymacja studencka wszytko jest o polowe tańsze ;D
a tak serio wystawy, muzea mnie nie kreca, jedynie parki przyrody.. ale nie przesadzajmy nie sa to duże kwoty..
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2012 14:05

nikki59 napisał(a):ale powiedz szczerze trzeba mieć dużo kasy żeby dobrze sie bawić ?
alko i dobre towarzystwo mamy :D

bo nie sztuka sie dobrze bawić latając od knajpy po bary i drogie restauracje

w Chorwacji najlepsze jest to - co najpiekniejsze jest darmowe

A czytałaś co napisałem wyżej? Czy tam coś wspomniałem o knajpach, choć to tez jest jakiś punkt programu.
Czy to co najpiękniejsze jest darmowe? Plitvice, Krka, mury Dubrovnika, Trsteno, Ston, Kopački Rit, Kumrovec, Veliki Tabor, Trakoščan, uspinača u Zagrebu...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2012 14:07

pilach napisał(a):Wydaje mi się że nie chodzi w temacie by się obrażac.

Chodzi też o to, żeby nie pierd... głupot. Nikt nikomu nie zagląda do porfela, ale pisanie, że za 3 koła pasł się w knajpach i opijał winem to BZDURA. Za 3 koła to żarł chińskie zupki, pasztety i popijał polo colą barwioną farbką z biedronki, a z knajp wyniósł chusteczki i papier toaletowy z klopa. Po co pisać pierdoły, że się żyło jak Zeus na Olimpie jak tak nie było. Ludzie jeżdżą i wiedzą ile to jest 3 tys. i co za to można kupić po opłaceniu paliwa, winiet i kwater. Niektórzy kochają udawać oszczędnych i praktycznych.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2012 14:08

nikki59 napisał(a):
Bocian napisał(a):

a tak serio wystawy, muzea mnie nie kreca, jedynie parki przyrody.. ale nie przesadzajmy nie sa to duże kwoty..

Jesteś dwa razy młodsza ode mnie :) Jeśli chodzi o legitymacje, to mam kilka, ale żadna to studencka :)
Są muzea na świeżym powietrzu także :)
nikki59
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikki59 » 09.08.2012 14:10

Przepraszam Cie, lecz nie zdążyłam przeczytać - nie robie kilku rzeczy jednocześnie. Jak już wspomniałam jadę na wakacje by wypocząć i się pobawić - nie zamierzam mieć tak napiętego hormonogramu - kilka rzeczy w okolicy obejrze na pewno i nie będę żałować na to lecz nie wszystko bo zwyczajnie - jak to kobieta - wolę troche poleżeć na plaży.. ;) pomijając to ze plitvice, krka dubrovnik juz zwiedzałam jaki sens co roku to powtarzac :)
nikki59
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikki59 » 09.08.2012 14:12

a tak serio wystawy, muzea mnie nie kreca, jedynie parki przyrody.. ale nie przesadzajmy nie sa to duże kwoty..[/quote]
Jesteś dwa razy młodsza ode mnie :) Jeśli chodzi o legitymacje, to mam kilka, ale żadna to studencka :)
Są muzea na świeżym powietrzu także :)[/quote]

skad wiesz, że 2 razy ? :D legitymacje studencka można mieć od 18 do 26 roku życia niewiem jak to oszacowales :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2012 14:13

I ja nie zwiedziłem tego za jednym razem :)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 09.08.2012 14:24

nikki59 napisał(a):skad wiesz, że 2 razy ? :D legitymacje studencka można mieć od 18 do 26 roku życia niewiem jak to oszacowales :D

wrzuć foty - będziemy szacować :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2012 14:25

Krystof napisał(a):
nikki59 napisał(a):skad wiesz, że 2 razy ? :D legitymacje studencka można mieć od 18 do 26 roku życia niewiem jak to oszacowales :D

wrzuć foty - będziemy szacować :wink:

:oczko_usmiech:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 09.08.2012 14:27

Bocian ... nie Twoje :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2012 14:31

Krystof napisał(a):Bocian ... nie Twoje :papa:

Moje to już tu na forum były :)
I nie myślałem o swoich :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 146
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone