Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji
napisał(a) nikki59 » 09.08.2012 12:32
Piraraq napisał(a):Szczerze mówiąc to kto ma jakie potrzeby ... gówno mnie obchodzi. Każdy pisze co chce, a ja na podstawie tych kilkuset wpisów jestem w stanie stworzyć sobie realny obraz jak to w rzeczywistości wygląda. Taka siła tego forum :] Duża część społeczeństwa jest od urodzenia nauczona żyć w skromności i do tego przywykła bo nigdy nie było, nie ma i nie będzie ... takim ludziom nie przeszkadzają rzeczy, które inni uznaliby za nie wygodne i nie komfortowe. Dla nich to jest normalne i tyle, w zasadzie nigdy np. potrzeby spożywania obiadu w konobie nie mieli. Nie wolno nikomu starać się takim ludziom wmawiać, że są gorsi ... bo nie są. I jak ktoś pisze, że wakacje na wypasie bo były lody z konzuma, wycieczki przez szybe i ciepłe piwo z puszki spożywane pod drewnianym szałasem to dla niego takie właśnie było a mnie jako czytelnikowi pozostaje wyciągać odpowiednie wnioski, bo każdy przecież potrafi dobrze liczyć. Przykre, są tylko te komentarze które ubliżają innym a w zasadzie do założonego tematu nic nie wnoszą.
wreszcie ktoś podsumował i powiedział coś konkretnego,
aż strach coś na forum napisać bo od razu obrzucą gnojem, niedługo jadę jak wrócę to postaram się napisać o tegorocznych kosztach o ile nie zostanę znowu napiętnowana:)
a tak apropo tych słoiczków z "bierdronki" jak nazwano wyżej
a co szanowny Pan w domku jada? bo słoiczki można zawekować z normalnym miąskiem ze sklepu mięsnego
- wystaczy lekko ruszyć głową. To taka mała dygresja mogłabym sie odwołać go wielu głupkowatych zdań ale jaki jest sens, każdy ma prawo do własnego zdania.