Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji
napisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2012 09:56
Byliśmy w Chorwacji...było cudownie...codziennie tylko klopsiki i pulpety z tym cudownym MOM w składzie, ryż z Polski, pomidory, mięsko ze słoika, ziemniaki, mleko, pyzy, jajka, konserwy etc...
E tam lody...lody to przecież i w Polsce mamy...zielona budka czy co tam - dobre przeca...
Karlovacko, Ożujsko - ee tam..kupiliśmy 2 kartony Żubra w puszkach +25% w Biedronce...
Pizza ? Mamy w Polsce przecież...
Kalmary, krewetki, ryba ? - robaków nie jemy a rybę w Polsce mrożoną kupimy w Biedronce...
1200 zł za paliwo - eee...jechaliśmy 80 km/;h cały czas byle oszczędniej...
Apartman za tyle i tyle...eee tam, widoki - te mamy na plaży...
Dubrovnik, Split, Zadar, Ston ? eee tam, przyjechałem przecież do Makarskiej to co się będę szlajał samochodem...
Jak tak miałby wyglądać mój urlop to wolałbym nie jechać...nie zamierzam jak kretyn z kalkulatorem chodzić...jadę raz w roku aby nasycić się tym wszystkim za co kocham Chorwację...
Jadę wkrótce na 12 dni i zabieram w przeliczeniu na PLN ( 2 osoby ) okolo 4 000...ile stracę, tego nie wiem...w zeszłym roku miałem miałem więcej na 3 tygodnie...zostało trochę pieniędzy mimo, że kilka razy jadłem w restauracji, jeździłem każdego wieczora wzdłuż Chorwackiego wybrzeża nawet na głupią kawę do innej malowniczej miejscowości...rybki, kalmary, krewetki mix gril...na pewno nie będę chodził z włączonym telefonem z uruchomioną opcją - kalkulator
No i śniadanka na balkonie/tarasie z widokiem na morze...niech mi nikt nie mówi, że to nie ma dla niego żadnego znaczenia
Oliwa, trunki i trochę Ożujska na pewno do Polski ze mną przyjadą...pogoda jeszcze nie raz dopisze więc na działce się przyda
Ostatnio edytowano 09.08.2012 10:30 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz