Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2012 20:35

bluesman napisał(a):
inman napisał(a):No trudno kolego bluesman. Moja propozycja ugody już nie aktualna. Może chciałeś skorzystać, a może wolałeś być bardziej romantyczny lub o innych dolegliwościach opowiadać. Już wiem skąd tyle czasu ............ Tylko po co tyle osobistego ekshibicjonizmu na forum!?

p.s. nie oczekuję odpowiedzi, to było pytanie retoryczne ... (gdybyś nie załapał) :D

Jeżeli czyjeś zdanie zależy wyłącznie od chwilowego humoru jak byś to ocenił? przeczytaj uważnie co napisałeś :) co pomyślałem to moje, resztę pozostawiam czytelnikom ;)

No tak. Twój profil zaprezentowałem w pewnym wątku. Fakt, kto chce to wyciągnie własne wnioski. Mogę nawet zamieścić link do miejsca w którym obnażyłem Twoją postać. Może nawet to zrobię :?: :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2012 20:38

Tylko o jedno proszę! Nie kasuj znowu swoich wypowiedzi bo jakieś zrzuty ekranów będę musiał robić. A uwierz. Szkoda mojego czasu.

p.s. no nie każdy go tyle ma co Ty
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.08.2012 20:40

Zrób to :) tylko napisz szczerze dlaczego to robisz :) ciekawi mnie tylko czy w niedziele chodzisz na mszę ale to taka dygresja :) pozdrawiam już więcej nie zamierzam tu zajmować miejsca ;)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.08.2012 20:42

inman napisał(a):Tylko o jedno proszę! Nie kasuj znowu swoich wypowiedzi bo jakieś zrzuty ekranów będę musiał robić. A uwierz. Szkoda mojego czasu.

No tu spójrz na siebie ile razy zmieniałeś :) jeżeli będziesz miał takie życzenie chętnie Ci przypomnę :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.08.2012 20:45

inman napisał(a):Tylko o jedno proszę! Nie kasuj znowu swoich wypowiedzi bo jakieś zrzuty ekranów będę musiał robić. A uwierz. Szkoda mojego czasu.

Nie życzę Ci by spotkało Cię to co mnie, nikomu nie życzę.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.08.2012 20:47

bluesman napisał(a): już więcej nie zamierzam tu zajmować miejsca ;)

Dobre...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2012 20:48

bluesman napisał(a):Zrób to :) tylko napisz szczerze dlaczego to robisz :) ciekawi mnie tylko czy w niedziele chodzisz na mszę ale to taka dygresja :) pozdrawiam już więcej nie zamierzam tu zajmować miejsca ;)

Tak dla zaspokojenia Twojej ciekawości, choć to tylko dygresja, zaspokoję twoją ciekawość, jestem ateistom, zatem nie uczestniczę we mszach :D :D , a co niby takiego niezwykłego robię? Wszak to forum ....... Tylko forum ........ :D
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.08.2012 20:48

Dzięki Bocian, że przypomniałeś już znikam :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2012 20:50

bluesman napisał(a):

No tu spójrz na siebie ile razy zmieniałeś :) jeżeli będziesz miał takie życzenie chętnie Ci przypomnę :)

No proszę bardzo! Prawie nigdy tego nie robię. Może ze dwa razy literówkę poprawiłem we wszystkich wpisach. Ale nigdy jak Ty całych wpisów nie kasowałem!!!!!!!!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2012 20:51

Znikaj znikaj. Bo jak nie znikniesz to odpłyniesz :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 02.08.2012 20:58

bluesman napisał(a):owszem przyznaję nie najlepiej zacząłem tu biję się w piersi :)
:)

Nie lepiej odkręcić koło z cennego roweru.I wyciagnąć z koła złotą szprychę z 24 karatowego złota.I zrobić sobie nią sepuku. :wink:
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 02.08.2012 21:01

Kompletny odjazd.:roll:

Może by tak admin wywalił tych parę stron bzdetów ?
Tak od 129 włącznie.

Przekażmy ludziskom trochę informacji.
Bo niby co tu teraz znajdują ?

Zacietrzewienie i kolejną wojenkę.

Skoro tak to ma znowu wyglądać , to ja wysiadam.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.08.2012 21:13

Moim zdaniem, nikt tu nikogo nie ocenia. Wytworzyła się dziwna sytuacja , że jak ktoś napisze swoje zdanie w temacie ilości wydanych pieniędzy, większych niż poprzednik w swoim poście to od razu spada na niego krytyka, ze się wywyższa czy coś podobnego. A moim zdaniem i ja mam takie odczucia, ilość wydanych pieniędzy przekłada się na jakość i ilość poznanych zabytków i miejsc w Cro. Za wszystko praktycznie się płaci i jak ktoś był choćby w Dubrovniku i nie był na murach, nie był w żadnym muzeum to dla mnie, mało widział i mało poznał. Choć oczywiście był w Dubrovniku. Nie przekonują mnie twierdzenia, że poznał Cro, wydając 3000 PLN na 10 dni. Byłem i wiem ile co kosztuje. Dla mnie poznać, to być wewnątrz zabytku a nie patrzeć z zewnątrz, dla mnie smakować Cro to pić Dingaca i zjeść peke a nie frytki i colę. I nie neguje, że da sie za 1000 zeta być tydzień w Cro, bo zapewne można i za 500. Wszystko zależy czego oczekujemy i co chcemy poznać.
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 02.08.2012 21:23

Bocian napisał(a): Wytworzyła się dziwna sytuacja , że jak ktoś napisze swoje zdanie w temacie ilości wydanych pieniędzy, większych niż poprzednik w swoim poście to od razu spada na niego krytyka, ze się wywyższa czy coś podobnego.

Przykład empatii :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.08.2012 21:26

ebolec napisał(a):
Bocian napisał(a): Wytworzyła się dziwna sytuacja , że jak ktoś napisze swoje zdanie w temacie ilości wydanych pieniędzy, większych niż poprzednik w swoim poście to od razu spada na niego krytyka, ze się wywyższa czy coś podobnego.

Przykład empatii :lol:

A coś w temacie?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 131
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone