Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.08.2012 19:02

Bocian napisał(a):
bluesman napisał(a):Ale być może wielu będzie w miejscach gdzie Ciebie nie było :)

Widzisz nawet w tej odpowiedzi nie powstrzymałeś się od dygresji :) niestety, myśl samodzielnie nie powołuj się na innych :)

Oczywiście, że tak. To był tylko przykład bo zacząłeś głupawo wpierać mi, że u mnie tylko konoby, wino, rakija i piwo oraz plaża. Wszystko ma swój czas. Ty zaś przedstawiasz się jako mniamniuśny eksplorator cro, oczywiście lepszy od innych...I samomyślący a reszta to barany w stadzie.

Nic się nie zmieniasz znowu określenie "głupawo" czy mógłbyś się uwolnić od takich wtrętów? Czy to nie jest ocena?? Napisz konkretnie w którym miejscu zacząłem Ci to wpierać, to Cię najzwyczajniej przeproszę :) A zauważyłeś na końcu jednego z wpisów "... nikt tego nie ma prawa oceniać " i uśmiech ?.
A określenie "mniamniuśny eksplorator" może nie mniamniuśny ale nie siedzę na d.. :) a poza tym nie nazwałem się tak tylko przedstawiłem swój sposób spędzania czasu czy lepszy ? nie , po prostu mój :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2012 19:31

darek1 napisał(a):
bluesman napisał(a):Bocian nie lubię rakiji, nie lubię chorwackiego wina, nie lubię owoców morza. Karlovacko czy Ożujsko piję bo nie ma tego co lubię czy tym jest Chorwacja?? Nie chodzę po konobach nie leżę smażąc się cały dzień na plaży czy tylko tym jest Chorwacja?
Jeżdżę po maleńkich miasteczkach, wsiach dziurawych pobocznych drogach, górach poznaję niesamowite zatoki, szczyty. Wschód słońca w pocie czoła gdzieś w terenie tym jest dla mnie Chorwacja.
A to, że Ty lubisz inaczej spędzać swój czas to Twoja sprawa. Każdy spędza go inaczej i nikt nie ma prawa tego oceniać :).

Romantyk, abstynent czyli chory.

Z pewnością chory abstynent. Z tym romantykiem to bym nie przesadzał (choć próbuje się wkręcić) :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2012 19:33

Bocian napisał(a):
bluesman napisał(a):
Proszę zatem o podanie gdzie brakło przecinka bo dla mnie to co napisałeś jest formą przypierdalania niestety:) ja Cię oceniłem, gdzie ? przeczytałeś ze zrozumieniem ? wątpię ....... potwierdziłem jedynie prawo każdego do własnego sposobu spędzania czasu !!!!!!!!!!!! Ty się niestety PRZYPIERDOLIŁEŚ i na tym między innymi polega obecność wielu userów na tym forum.

No widzisz i będziesz musiał z tym żyć :) Przypierdalać to ty się wszędzie przypierdalasz, nie raz ci to mówiono na forum. Zareagowałem jedynie na post w którym ktoś twierdzi, że czegoś tam nie ma w cro i że wydawanie jakiś tam pieniędzy, dla niego dużych , jest bez sensu. Wszystko zależy czego się oczekuje i ile to kosztuje. A co do spędzania czasu to ty raczej czytaj ze zrozumieniem, nie od dziś propaguje i preferuję zwiedzanie Cro, nie po to byłem w Slavoniji a teraz w Zagorju. Ta galeria była tylko przykładem miejsca gdzie 99% uzytkowników tego forum nigdy nie zawita.

Oj nie raz mówiono, nie raz :D :D
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.08.2012 19:40

Kolego Inman nie pisz proszę, wchodzisz w cudzą rozmowę. Do dzisiaj nie wiem czym Cie obraziłem nie napisałeś, a byłem gotów przeprosić. Ew. ocenę tego jak zareagowałeś na proste pytanie pozostawiam czytelnikom. Sądzę, że nie doczekam się od Ciebie szczerej odpowiedzi.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 02.08.2012 19:44

marze_na napisał(a):Założenie zupełnie bez sensu. To, że ktoś na wakacjach odpoczywa od garów i próbuje lokalnej kuchni nie znaczy, że w Polsce stołuje się wyłącznie w knajpach.

Racja i tylko racja.
W kraju to ja nie pamiętam kiedy jadłem posiłek w restauracji. Na wczasach - zawsze. Nie gotowałem sobie nigdy i nigdy nie będę gotował. Nie i już. :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2012 19:47

bluesman napisał(a):Kolego Inman nie pisz proszę, wchodzisz w cudzą rozmowę. Do dzisiaj nie wiem czym Cie obraziłem nie napisałeś, a byłem gotów przeprosić. Ew. ocenę tego jak zareagowałeś na proste pytanie pozostawiam czytelnikom. Sądzę, że nie doczekam się od Ciebie szczerej odpowiedzi.

Kolego. Gotów jestem nawet rękę na zgodę wyciągnąć. Tak mnie Polacy w piłce ręcznej w dobry nastrój wpędzili, że jestem w stanie wzajemne animozje w niepamięć puścić i już się do Kolegi nie przypierdalać. A przynajmniej bez powodu. Zatem zawieszenie broni :?: :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.08.2012 19:57

bluesman napisał(a):
Nic się nie zmieniasz znowu określenie "głupawo" czy mógłbyś się uwolnić od takich wtrętów?

Nie mógłbym. Coś jeszcze? Nie wydaje mnie się, jak mówili w jednym filmie. Jesteś zbyt mniamniuśny żebym mógł z tobą dyskutować. Gdzież mi, szaraczkowi do takiego tuza. Pa.
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 02.08.2012 20:02

Dupki.
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 02.08.2012 20:06

Oj koledzy odbiegacie od tematu wiodącego :wink:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.08.2012 20:07

bez fałszywej skromności:) jest już prawie fajnie :) wiesz czego chcę ? normalności :) owszem przyznaję nie najlepiej zacząłem tu biję się w piersi :)

Po prostu chciałbym starać się oddzielić nasze pierwsze reakcje od merytorycznych wypowiedzi :) tylko rzeczowe argumenty bez oceniania osób. Ci którzy będą czytać i tak ocenią ale niekoniecznie trzeba pewne rzeczy pisać :) Czy pojechał za 3000PLN czy 10 000PLN ok. ich sprawa ale pewne rzeczy oczywiście można wypunktować nie obrażając nikogo:)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.08.2012 20:08

krispinus napisał(a):Dupki.

Gratuluję :) Twoja wypowiedź świadczy wyłącznie o Tobie :)

Wiesz co to jest tolerancja? Napisz dlaczego wybrałeś taki nick KRYSPINUS, a nie inny .
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 02.08.2012 20:17

bluesman napisał(a):bez fałszywej skromności:) jest już prawie fajnie :) wiesz czego chcę ? normalności :) owszem przyznaję nie najlepiej zacząłem tu biję się w piersi :)

Po prostu chciałbym starać się oddzielić nasze pierwsze reakcje od merytorycznych wypowiedzi :) tylko rzeczowe argumenty bez oceniania osób. Ci którzy będą czytać i tak ocenią ale niekoniecznie trzeba pewne rzeczy pisać :) Czy pojechał za 3000PLN czy 10 000PLN ok. ich sprawa ale pewne rzeczy oczywiście można wypunktować nie obrażając nikogo:)

Dobrze prawisz.
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 02.08.2012 20:19

bluesman napisał(a):
krispinus napisał(a):Dupki.

Gratuluję :) Twoja wypowiedź świadczy wyłącznie o Tobie :)

Wiesz co to jest tolerancja? Napisz dlaczego wybrałeś taki nick KRYSPINUS, a nie inny .

A co to ma wspólnego z tym 'ile kosztuje urlop w Chorwacji' ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2012 20:20

No trudno kolego bluesman. Moja propozycja ugody już nie aktualna. Może chciałeś skorzystać, a może wolałeś być bardziej romantyczny lub o innych dolegliwościach opowiadać. Już wiem skąd tyle czasu ............ Tylko po co tyle osobistego ekshibicjonizmu na forum!?

p.s. nie oczekuję odpowiedzi, to było pytanie retoryczne ... (gdybyś nie załapał) :D
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.08.2012 20:25

inman napisał(a):No trudno kolego bluesman. Moja propozycja ugody już nie aktualna. Może chciałeś skorzystać, a może wolałeś być bardziej romantyczny lub o innych dolegliwościach opowiadać. Już wiem skąd tyle czasu ............ Tylko po co tyle osobistego ekshibicjonizmu na forum!?

p.s. nie oczekuję odpowiedzi, to było pytanie retoryczne ... (gdybyś nie załapał) :D

Jeżeli czyjeś zdanie zależy wyłącznie od chwilowego humoru jak byś to ocenił? przeczytaj uważnie co napisałeś :) co pomyślałem to moje, resztę pozostawiam czytelnikom ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 130
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone