napisał(a) Peer » 01.07.2012 12:16
Siemano wszystkim.
Mam ogromną prośbę do ludzi będących w temacie Chorwacji.
Mam zamiar pierwszy raz wybrać się na wakacje właśnie do Chorwacji. W planie jest przełom lipca/sierpnia, czyli szczyt sezonu. W związku z tym mam kilka pytań. Jako, że na forum jest MULTUM tematów, jeszcze więcej postów, rozkminianie wszystkiego zajęłoby sporo czasu, a jako, że obecnie mam dostęp do netu tylko w pracy, tego czasu nie mam za wiele. Pewnie zaraz ktoś się przyczepi, od razu zaznaczam- jak ktoś nie chce, niech nie odpisuje i zwyczajnie oleje mój post. Tym, którzy normalnie podejdą do tematu i zechcą pomóc- z góry wielkie dzięki. Przechodząc do sedna:
1) Najchętniej wybiorę się do jakiejś imprezowej miejscowości- taki jest główny cel wyjazdu, więc co najlepiej wybrać? Makarska? Na forum znalazłem jeszcze jedną wyspę, która chyba przebija Makarską, ale nazwy nie pamiętam
2) Ile mniej więcej może kosztować podróż na trasie Warszawa- Makarska/inna wyspa Dalmacji?
3)Ile orientacyjnie może kosztować apartament/kwatera/pokój dwuosobowy(jedziemy we czwórkę, więc w grę wchodzi również apartament/domek czteroosobowy[dwa oddzielne pokoje, oczywiście:])?
4)Ceny w sumie już mniej więcej ogarniam, chociaż wiadomo, że co miejscowość to różne ceny, więc jeżeli ktoś ma info, to może rzucić przykładowymi cenami wyjazdów na imprezki, alko czy szamki w miejscowościach imprezowych typu Makarska.
Jeszcze raz zaznaczę- chodzi mi o ceny w szczycie sezonu. Co do zakwaterowania- nie oczekujemy luksusu, im taniej, tym lepiej, bo w sumie to pokój będzie służył do wyspania się, wykapania- nie mamy zamiaru w nim siedzieć
Zdaję sobie sprawę, że odpowiedzi ma większość moich pytań są WZGLĘDNE, jednak proszę Was o ORIENTACYJNE ceny. Za wszystkie wpisy NA TEMAT jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI.
Pozdrówki.