Nozi - nie musisz tak się tłumaczyć. Ten wątek ma to do siebie, że wydający więcej od Ciebie i tak nie przekonasz.
Sam wydaję mało na urlopie (nie aż tak mało jak Wy bo rodzina większa) - ale już tu się nie wypowiadam bo i tak nikt nie uwierzy.
To jest tak samo jak z życiem na codzień.
Napiszcie jak to robi... nie wiem... połowa, a może nawet trzy czwarte społeczeństwa - czyli żyje (opłaca się, żywi, ubiera) za np. 2000-2500pln miesięcznie rodzina 2+1 alo 2+2??. Nie wspomnę o samotnych emerytach z emeryturką 1200pln i nie mających nawet zaległości w czynszu i innych opłatach? Płacących nawet abonament RTV
SZCZERZE - sam się dziwię jak takie przykładowe rodziny żyją. W moim otoczeniu (powiedzmy 20-30 rodzin) tylko z dwie rodziny mają dochód na rodzinę powyżej 3tys. zł. JAK ONI(pozostali) TO ROBIĄ? Nie potrafię wyjść z podziwu. Nie jest to portal do takich oświadczeń, ale ja tzw. opłat stałych miesiąc w miesiąc mam prawie 4,5tys. Samych opłat - choć wielu z Was ma na pewno ma jeszcze większe. A oni żyją za <3tys. Dodam, że obserwując z boku - żyją na takim samym poziomie jak my.
Matemtyka jest nieubłagana - i naprwadę NIE WIEM jak oni to robią.
Stąd też wniosek - wierze - CHOĆ NIE WIEM JAK!!!! [ja bym nie potrafił] - że ktoś pojechał do CRO za 2,5 - 3 tysiace pln rodziną 2+1 (bo w dwójkę to już łatwiej)