BeJur napisał(a):Salemka napisał(a):... może wrócimy do pierwotnego tematu? Ile kosztują wakacje w Cro? Bo euro to idzie w górę to spada i miotam się strasznie - kupić nie kupić .....
Skoro wyjeżdżasz to musisz kupić euro (chyba)
Jedyne co wyliczysz to (mniej więcej) koszt przejazdu (pod warunkiem, że nie wyskoczą atrakcje po drodze) i kwatery. Więc to masz pewnik
a reszta czyli jedzenie, atrakcje (wycieczki, pamiątki) i inne (nas okolo 300kun kosztowala wizyta u lekarza plus antybiotyk, oczywiscie w Pl zwrot kosztów, ale tam trzeba było zapłacić) - to sprawa indywidualna.
Jeden musi mieć mięcho codziennie, drugiemu wystarczy kruh z pomidorem, kolejny wiezie wszystko z Polski a inny wszystko kupuje na miejscu.
Nie dostaniesz dokładnego wyliczenia.
To mój 4 wyjazd do Cro i za każdym razem przeżywam jak szczur otwarcie kanału Po prostu w tym roku robię za kierownika wycieczki i nie chcę nawalić stąd też moje coraz to genialniejsze pomysły i kombinacje co do drogi to kosztów nie mam żadnych poza winietami i autostradami paliwo mam gratis natomiast podsunęłaś mi do przemyśłenia kwestie ubezpiecznia rodzinki na wypadek chroby (odpuuuukać !) Dzięki