Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 09.06.2012 20:43

Haweł.
Amen.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.06.2012 21:00

Adminie czy Ty to Czytasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy wpisy są zgodne z regulaminem !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekaw jestem kto dostanie bana kto ostrzeżenie !!!!!!!!!!!!!!!!! jestem przekonany, że TWA nic nie dostanie Adminie !!!!!!!!!!!!!!!!!! TWA nic nie dostanie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Robisz to społecznie ??????????? czyli nie masz czasu i wybiórczo to robisz .... W takim razie obiecuję, że jeżeli nic się nie zmieni, za darmo i bezpłatnie w necie zrobię reklamę Cro pl ale tej ciemniejszej strony. Posiadam skrupulatnie zbierane kopie co celniejszych wpisów uczestników ale bym nie był stronniczy dwóch stron. Okaże się mistrzostwo świata i okolic niektórych.
bluesman
Koneser
Re: cromaniaczki kozaczki

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.06.2012 21:01

maniust napisał(a):
maciej1976 napisał(a):
saperus8 napisał(a):Tak obserwuje od dłuższego czasu to forum i dosłownie witki opadają jak czytam te dobre rady wielkich podróżników cromaniaków jacy to oni nie są zaje......ci,doświadczeni,i jak wszystko wiedzą,naśmiewają się z ludzi którzy naprawdę potrzebują dobrej rady i pomocy a nie naigrywania się czy ktoś zabierze ziemniaki i wodę czy nie.Nie wszystkich stać wydać 7 tyś więc jak ma zaoszczędzić i spędzić fajne wakacje tańszym kosztem to jego sprawa.Gdybym nie miał kasy to też bym wolał spędzić fajne wakacje i jeść ziemniaki z kefirem niż siedzieć w domu i żadnemu cromaniakowi wieśniakowi nic powtarzam nic do tego .Przejechał taki wsiok swoja buraczaną skodą czy innym badziewiem 1200 kilometrów autostradą i wielki globtroter ,średnio inteligetną małpę wsadzisz do skodziny i pojedzie.Jak przejedziesz parę razy Albanię ,Rumunie,kraje Kaukazu to się możesz puszyć a nie kilka górek na jadrance .Trochę pokory kozaczki- buraczki- cromaniaczki.Pomagajcie bo po to jest to forum.

Mam nadzieję, że po tym wpisie się lepiej poczułeś.

Raczej orgazmu dostał.......
bluesman
Koneser
Re: re

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.06.2012 21:03

Bocian napisał(a):
saperus8 napisał(a):Nie boje się min ,buraków też a rakija z mądrym to sama przyjemność.

Żeby rakija nie przydała ci się do przemywania zadrapań na gębie :)
Na razie to ty tu się zaprezentowałeś jak burak.
bluesman
Koneser
Re: Do was wsioki

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.06.2012 21:03

zebik napisał(a):
Bocian napisał(a):
saperus8 napisał(a):Część ludzi z forum zrozumiała moją irytacje ,ale dla części to nadal dziwne że jak ktoś nie wie to- pyta a jak nie ma to- oszczędza.Ale buraki Maciej1976,zembik,dobromir,maniust brną w to dalej.Nie odpisałem natychmiast bo dzielnie kibicowałem naszym chłopakom.Tak krótko samochodem przejechałem Albanię 2 razy,Rumunie 8, Bułgarię 8 ,Krym w tamtym roku,Litwę ,Łotwę, Estonię, Norwegię, Szwecję Czarnogórę i Chorwację,po Bośni zrobiłem tysiące kilometrów bo siedem miesięcy spędziłem na bośniackich polach minowych-taki zawód.BMW to fajny samochód ale ja mam nissana juke.Co do siedzenie w domu i patrzenia w ekran to nie w moim stylu. Wolny czas .wiosna -Skandynawia,lato -Bałkany,zima -afryka.Zapraszam do Zuliany 5-24 lipiec.

Uważaj, bo może ktoś przyjechać. I wtedy pola minowe ci nie pomogą...

A ile razy brałeś se sam do buzi - ty spermus8 - 8 razy w zimę w afryce i 4 razy latem na bośniackich polach minowych - to tam ci mina koło łba wybuchła, że takie pierdy wyklepujesz na klawiaturze. :?: :?: :?:
bluesman
Koneser
Re: re

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.06.2012 21:04

anakin napisał(a):
saperus8 napisał(a):Nie boje się min ,buraków też a rakija z mądrym to sama przyjemność.

No to raczej to lustra będziesz walił. :D
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.06.2012 21:05

Adminie czy te wpisy są ok. ???? zgodne z regulaminem ????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.06.2012 21:06

maniust napisał(a):
maciej1976 napisał(a):
saperus8 napisał(a):Tak obserwuje od dłuższego czasu to forum i dosłownie witki opadają jak czytam te dobre rady wielkich podróżników cromaniaków jacy to oni nie są zaje......ci,doświadczeni,i jak wszystko wiedzą,naśmiewają się z ludzi którzy naprawdę potrzebują dobrej rady i pomocy a nie naigrywania się czy ktoś zabierze ziemniaki i wodę czy nie.Nie wszystkich stać wydać 7 tyś więc jak ma zaoszczędzić i spędzić fajne wakacje tańszym kosztem to jego sprawa.Gdybym nie miał kasy to też bym wolał spędzić fajne wakacje i jeść ziemniaki z kefirem niż siedzieć w domu i żadnemu cromaniakowi wieśniakowi nic powtarzam nic do tego .Przejechał taki wsiok swoja buraczaną skodą czy innym badziewiem 1200 kilometrów autostradą i wielki globtroter ,średnio inteligetną małpę wsadzisz do skodziny i pojedzie.Jak przejedziesz parę razy Albanię ,Rumunie,kraje Kaukazu to się możesz puszyć a nie kilka górek na jadrance .Trochę pokory kozaczki- buraczki- cromaniaczki.Pomagajcie bo po to jest to forum.

kolejny kwiatek
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.06.2012 21:09

zebik napisał(a):
maniust napisał(a):
maciej1976 napisał(a):

Sam se chyba do buzi wziął i w trakcie łykania takie głupoty wypisał. Swoją drogą pewnie typek z beemki z 84 roku klepanej w blaszanym garażu przez kolesi z dziarami pod oczami.

Niedobrze mi się robi !!!!!!!!!!!!!! to jest kwintesencja kultury Adminie !!! tego forum !!!!!!!!!!
saperus8
Turysta
re

Nieprzeczytany postnapisał(a) saperus8 » 09.06.2012 21:36

A nie mówiłem że niektórzy to buraki .Uderz w stół a nożyce się odezwą nawet specjalnie nie trzeba podawać niców i te żenujące odnośniki do seksu .Brakuje wam czegoś chłopcy?A tak na marginesie chciałbym was co niektórych zobaczyć w konfrontacji z jugolskimi minami .Majty pełne-wsioki. Miłego wypoczynku i tym z ziemniakami i tym z wodą i tym bez.Tylko tym bez mózgów raczej nie.Nie zaśmiecajcie forum bo niektórym jest ono naprawdę przydatne.
pawel1899
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel1899 » 09.06.2012 21:45

Niektorzy chyba maja kompleks odnosnie marki BMW...
Juz ktorys raz z rzedu sie z tym spotykam tutaj na forum. Sam jezdze BMW, ale nie uwazam zebym byl jakims burakiem, wsiokiem, czy tez prostakiem. A takiego mozna spotkac zarowno w BMW jak i Golfie, Audi, Nissanie, czy tez Oplu.
Co do "dziar" to tez mi to nie przeszkadza, moze pod oczami to przesada, ale nie popadajmy w paranoje, mamy XXI, czasy sie zmieniaja, a tatuaze nie sa juz kojarzone tylko ze skazancami. Wiele osob sobie je robi, bez wyjatku, sam znam wielu takich ludzi i o dziwo, ani nie handluja narkotykami, ani nie sa po wyrokach, ani nie jezdza BMW( :lol: ).

Pozdrawiam normalnych...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.06.2012 21:58

pawel1899 napisał(a):Niektorzy chyba maja kompleks odnosnie marki BMW...
Juz ktorys raz z rzedu sie z tym spotykam tutaj na forum. Sam jezdze BMW, ale nie uwazam zebym byl jakims burakiem, wsiokiem, czy tez prostakiem. A takiego mozna spotkac zarowno w BMW jak i Golfie, Audi, Nissanie, czy tez Oplu.
Co do "dziar" to tez mi to nie przeszkadza, moze pod oczami to przesada, ale nie popadajmy w paranoje, mamy XXI, czasy sie zmieniaja, a tatuaze nie sa juz kojarzone tylko ze skazancami. Wiele osob sobie je robi, bez wyjatku, sam znam wielu takich ludzi i o dziwo, ani nie handluja narkotykami, ani nie sa po wyrokach, ani nie jezdza BMW( :lol: ).

Pozdrawiam normalnych...

renaultem też buraki i wieśniaki jeżdżą:) wiem bo jeżdżę.
a jeśli ktoś chce fajne dziary i fajnych ziomów zobaczyć, to zapraszam na Camden
https://www.google.pl/search?q=camden+t ... 67&bih=699
Salemka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Salemka » 10.06.2012 06:28

arturac napisał(a):
pawel1899 napisał(a):Niektorzy chyba maja kompleks odnosnie marki BMW...

Pozdrawiam normalnych...

renaultem też buraki i wieśniaki jeżdżą:) wiem bo jeżdżę.
a jeśli ktoś chce fajne dziary i fajnych ziomów zobaczyć, to zapraszam na Camden
https://www.google.pl/search?q=camden+t ... 67&bih=699

Ja jeżdżę służbowym i mówcie co chcecie to najlepsza marka na świecie :lol: a tak już poza to może wrócimy do pierwotnego tematu? Ile kosztują wakacje w Cro? Bo euro to idzie w górę to spada i miotam się strasznie - kupić nie kupić .....
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.06.2012 09:48

Salemka napisał(a):... może wrócimy do pierwotnego tematu? Ile kosztują wakacje w Cro? Bo euro to idzie w górę to spada i miotam się strasznie - kupić nie kupić .....

Skoro wyjeżdżasz to musisz kupić euro (chyba)
Jedyne co wyliczysz to (mniej więcej) koszt przejazdu (pod warunkiem, że nie wyskoczą atrakcje po drodze) i kwatery. Więc to masz pewnik
a reszta czyli jedzenie, atrakcje (wycieczki, pamiątki) i inne (nas okolo 300kun kosztowala wizyta u lekarza plus antybiotyk, oczywiscie w Pl zwrot kosztów, ale tam trzeba było zapłacić) - to sprawa indywidualna.
Jeden musi mieć mięcho codziennie, drugiemu wystarczy kruh z pomidorem, kolejny wiezie wszystko z Polski a inny wszystko kupuje na miejscu.
Nie dostaniesz dokładnego wyliczenia.

:)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.06.2012 12:43

Salemka napisał(a):węgiel drzewny zajmuje dużo miejsca chociaż jest lekki a w CRO najczęściej używają drewna - ekologicznie i zdrowo...................pewnie i tak się "nabijasz" ale tez kiedyś zabrałem trochę węgla i ............nie był potrzebny a grilla - rybki robiłem

Nie nabijam się tylko kombinuję i kombinuję co jeszcze moge ulepszyć w moich tegorocznych wakacjach. W zeszłym roku targałam węgiel z konzumu i wydawał mi się jakoś dość drogi i stąd ten mój pomysł...
Hit na ten rok to składane leżaczki :lol: ciekawe jak się sprawdzą :)
Pozdrawiam fanów wakacji w Chorwacji :)[/code]
[/list][/quote]
Moi gospodarze palą uschniętymi drzewkami winogronowymi. Jest z tego piękny zapach. Naprawdę nie ma sensu ciągnąc wielu, tam jak się okazuje, zbędnych rzeczy. Takiej praktyki nabiera się z czasem, przynajmniej ja nabrałem. Warto zabierać rzeczy ale na początek, na pewno wg mnie, nie na cały wyjazd.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 108
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone