Haweł.
Amen.
maniust napisał(a):maciej1976 napisał(a):saperus8 napisał(a):Tak obserwuje od dłuższego czasu to forum i dosłownie witki opadają jak czytam te dobre rady wielkich podróżników cromaniaków jacy to oni nie są zaje......ci,doświadczeni,i jak wszystko wiedzą,naśmiewają się z ludzi którzy naprawdę potrzebują dobrej rady i pomocy a nie naigrywania się czy ktoś zabierze ziemniaki i wodę czy nie.Nie wszystkich stać wydać 7 tyś więc jak ma zaoszczędzić i spędzić fajne wakacje tańszym kosztem to jego sprawa.Gdybym nie miał kasy to też bym wolał spędzić fajne wakacje i jeść ziemniaki z kefirem niż siedzieć w domu i żadnemu cromaniakowi wieśniakowi nic powtarzam nic do tego .Przejechał taki wsiok swoja buraczaną skodą czy innym badziewiem 1200 kilometrów autostradą i wielki globtroter ,średnio inteligetną małpę wsadzisz do skodziny i pojedzie.Jak przejedziesz parę razy Albanię ,Rumunie,kraje Kaukazu to się możesz puszyć a nie kilka górek na jadrance .Trochę pokory kozaczki- buraczki- cromaniaczki.Pomagajcie bo po to jest to forum.
Mam nadzieję, że po tym wpisie się lepiej poczułeś.
Raczej orgazmu dostał.......
zebik napisał(a):Bocian napisał(a):saperus8 napisał(a):Część ludzi z forum zrozumiała moją irytacje ,ale dla części to nadal dziwne że jak ktoś nie wie to- pyta a jak nie ma to- oszczędza.Ale buraki Maciej1976,zembik,dobromir,maniust brną w to dalej.Nie odpisałem natychmiast bo dzielnie kibicowałem naszym chłopakom.Tak krótko samochodem przejechałem Albanię 2 razy,Rumunie 8, Bułgarię 8 ,Krym w tamtym roku,Litwę ,Łotwę, Estonię, Norwegię, Szwecję Czarnogórę i Chorwację,po Bośni zrobiłem tysiące kilometrów bo siedem miesięcy spędziłem na bośniackich polach minowych-taki zawód.BMW to fajny samochód ale ja mam nissana juke.Co do siedzenie w domu i patrzenia w ekran to nie w moim stylu. Wolny czas .wiosna -Skandynawia,lato -Bałkany,zima -afryka.Zapraszam do Zuliany 5-24 lipiec.
Uważaj, bo może ktoś przyjechać. I wtedy pola minowe ci nie pomogą...
A ile razy brałeś se sam do buzi - ty spermus8 - 8 razy w zimę w afryce i 4 razy latem na bośniackich polach minowych - to tam ci mina koło łba wybuchła, że takie pierdy wyklepujesz na klawiaturze.
maniust napisał(a):maciej1976 napisał(a):saperus8 napisał(a):Tak obserwuje od dłuższego czasu to forum i dosłownie witki opadają jak czytam te dobre rady wielkich podróżników cromaniaków jacy to oni nie są zaje......ci,doświadczeni,i jak wszystko wiedzą,naśmiewają się z ludzi którzy naprawdę potrzebują dobrej rady i pomocy a nie naigrywania się czy ktoś zabierze ziemniaki i wodę czy nie.Nie wszystkich stać wydać 7 tyś więc jak ma zaoszczędzić i spędzić fajne wakacje tańszym kosztem to jego sprawa.Gdybym nie miał kasy to też bym wolał spędzić fajne wakacje i jeść ziemniaki z kefirem niż siedzieć w domu i żadnemu cromaniakowi wieśniakowi nic powtarzam nic do tego .Przejechał taki wsiok swoja buraczaną skodą czy innym badziewiem 1200 kilometrów autostradą i wielki globtroter ,średnio inteligetną małpę wsadzisz do skodziny i pojedzie.Jak przejedziesz parę razy Albanię ,Rumunie,kraje Kaukazu to się możesz puszyć a nie kilka górek na jadrance .Trochę pokory kozaczki- buraczki- cromaniaczki.Pomagajcie bo po to jest to forum.
zebik napisał(a):maniust napisał(a):maciej1976 napisał(a):saperus8 napisał(a):Tak obserwuje od dłuższego czasu to forum i dosłownie witki opadają jak czytam te dobre rady wielkich podróżników cromaniaków jacy to oni nie są zaje......ci,doświadczeni,i jak wszystko wiedzą,naśmiewają się z ludzi którzy naprawdę potrzebują dobrej rady i pomocy a nie naigrywania się czy ktoś zabierze ziemniaki i wodę czy nie.Nie wszystkich stać wydać 7 tyś więc jak ma zaoszczędzić i spędzić fajne wakacje tańszym kosztem to jego sprawa.Gdybym nie miał kasy to też bym wolał spędzić fajne wakacje i jeść ziemniaki z kefirem niż siedzieć w domu i żadnemu cromaniakowi wieśniakowi nic powtarzam nic do tego .Przejechał taki wsiok swoja buraczaną skodą czy innym badziewiem 1200 kilometrów autostradą i wielki globtroter ,średnio inteligetną małpę wsadzisz do skodziny i pojedzie.Jak przejedziesz parę razy Albanię ,Rumunie,kraje Kaukazu to się możesz puszyć a nie kilka górek na jadrance .Trochę pokory kozaczki- buraczki- cromaniaczki.Pomagajcie bo po to jest to forum.
Sam se chyba do buzi wziął i w trakcie łykania takie głupoty wypisał. Swoją drogą pewnie typek z beemki z 84 roku klepanej w blaszanym garażu przez kolesi z dziarami pod oczami.
pawel1899 napisał(a):Niektorzy chyba maja kompleks odnosnie marki BMW...
Juz ktorys raz z rzedu sie z tym spotykam tutaj na forum. Sam jezdze BMW, ale nie uwazam zebym byl jakims burakiem, wsiokiem, czy tez prostakiem. A takiego mozna spotkac zarowno w BMW jak i Golfie, Audi, Nissanie, czy tez Oplu.
Co do "dziar" to tez mi to nie przeszkadza, moze pod oczami to przesada, ale nie popadajmy w paranoje, mamy XXI, czasy sie zmieniaja, a tatuaze nie sa juz kojarzone tylko ze skazancami. Wiele osob sobie je robi, bez wyjatku, sam znam wielu takich ludzi i o dziwo, ani nie handluja narkotykami, ani nie sa po wyrokach, ani nie jezdza BMW( ).
Pozdrawiam normalnych...
arturac napisał(a):pawel1899 napisał(a):Niektorzy chyba maja kompleks odnosnie marki BMW...
Juz ktorys raz z rzedu sie z tym spotykam tutaj na forum. Sam jezdze BMW, ale nie uwazam zebym byl jakims burakiem, wsiokiem, czy tez prostakiem. A takiego mozna spotkac zarowno w BMW jak i Golfie, Audi, Nissanie, czy tez Oplu.
Co do "dziar" to tez mi to nie przeszkadza, moze pod oczami to przesada, ale nie popadajmy w paranoje, mamy XXI, czasy sie zmieniaja, a tatuaze nie sa juz kojarzone tylko ze skazancami. Wiele osob sobie je robi, bez wyjatku, sam znam wielu takich ludzi i o dziwo, ani nie handluja narkotykami, ani nie sa po wyrokach, ani nie jezdza BMW( ).
Pozdrawiam normalnych...
renaultem też buraki i wieśniaki jeżdżą:) wiem bo jeżdżę.
a jeśli ktoś chce fajne dziary i fajnych ziomów zobaczyć, to zapraszam na Camden
https://www.google.pl/search?q=camden+t ... 67&bih=699
Salemka napisał(a):... może wrócimy do pierwotnego tematu? Ile kosztują wakacje w Cro? Bo euro to idzie w górę to spada i miotam się strasznie - kupić nie kupić .....
[/list][/quote]Salemka napisał(a):węgiel drzewny zajmuje dużo miejsca chociaż jest lekki a w CRO najczęściej używają drewna - ekologicznie i zdrowo...................pewnie i tak się "nabijasz" ale tez kiedyś zabrałem trochę węgla i ............nie był potrzebny a grilla - rybki robiłem
Nie nabijam się tylko kombinuję i kombinuję co jeszcze moge ulepszyć w moich tegorocznych wakacjach. W zeszłym roku targałam węgiel z konzumu i wydawał mi się jakoś dość drogi i stąd ten mój pomysł...
Hit na ten rok to składane leżaczki ciekawe jak się sprawdzą
Pozdrawiam fanów wakacji w Chorwacji [/code]
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko