arabesqa74 napisał(a):Salemka napisał(a):Szkoda czasu na bulgotanie się z powodu jakiegoś wpisu !
Lepiej podpowiedzcie co jeszcze można zabrać, a może ktoś ma jakieś sprawdzone patenty żywieniowe ?
O a ja jeszcze wrzucę na pakę węgiel drzewny do grila a co zmieści się nie będę musiała latać po marketach i targać na kwaterę
Salemka, z tego co mogę podpowiedzieć, to zabieram ze sobą zawekowane trzy, cztery pierwsze obiady, tak, żeby nie zaczynać wakacji od biegania po sklepach. Pomysł zaciągnięty z forum,o ile pamiętam - to od Pana Janusza. Wygodne rozwiązanie i w powiązaniu z jedzeniem w konobach - lekka odskocznia od stania w garach.
saperus8 napisał(a):Część ludzi z forum zrozumiała moją irytacje ,ale dla części to nadal dziwne że jak ktoś nie wie to- pyta a jak nie ma to- oszczędza.Ale buraki Maciej1976,zembik,dobromir,maniust brną w to dalej.Nie odpisałem natychmiast bo dzielnie kibicowałem naszym chłopakom.Tak krótko samochodem przejechałem Albanię 2 razy,Rumunie 8, Bułgarię 8 ,Krym w tamtym roku,Litwę ,Łotwę, Estonię, Norwegię, Szwecję Czarnogórę i Chorwację,po Bośni zrobiłem tysiące kilometrów bo siedem miesięcy spędziłem na bośniackich polach minowych-taki zawód.BMW to fajny samochód ale ja mam nissana juke.Co do siedzenie w domu i patrzenia w ekran to nie w moim stylu. Wolny czas .wiosna -Skandynawia,lato -Bałkany,zima -afryka.Zapraszam do Zuliany 5-24 lipiec.
Bocian napisał(a):saperus8 napisał(a):Część ludzi z forum zrozumiała moją irytacje ,ale dla części to nadal dziwne że jak ktoś nie wie to- pyta a jak nie ma to- oszczędza.Ale buraki Maciej1976,zembik,dobromir,maniust brną w to dalej.Nie odpisałem natychmiast bo dzielnie kibicowałem naszym chłopakom.Tak krótko samochodem przejechałem Albanię 2 razy,Rumunie 8, Bułgarię 8 ,Krym w tamtym roku,Litwę ,Łotwę, Estonię, Norwegię, Szwecję Czarnogórę i Chorwację,po Bośni zrobiłem tysiące kilometrów bo siedem miesięcy spędziłem na bośniackich polach minowych-taki zawód.BMW to fajny samochód ale ja mam nissana juke.Co do siedzenie w domu i patrzenia w ekran to nie w moim stylu. Wolny czas .wiosna -Skandynawia,lato -Bałkany,zima -afryka.Zapraszam do Zuliany 5-24 lipiec.
Uważaj, bo może ktoś przyjechać. I wtedy pola minowe ci nie pomogą...
anakin napisał(a):zebik napisał(a):anakin napisał(a): będziesz walił.
Nie wali - daje sobie rade inaczej
Każdy orze jak może zebik...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko