Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dobromir
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dobromir » 04.06.2012 11:37

chcę być lepszy od cromaniaka który zaproponował mi to żebym ziemniaki wiózł do Cro :mrgreen:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 04.06.2012 11:43

No jeśli masz zamiar wieźć wodę to czemu by nie ziemniaki :?:
Dobromir
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dobromir » 04.06.2012 11:49

Rysio napisał(a):No jeśli masz zamiar wieźć wodę to czemu by nie ziemniaki :?:

powód jest prosty!wodę piję codziennie,ziemniaki jadam sporadycznie :mrgreen:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 04.06.2012 12:01

Dobromir napisał(a):sorry,a z czym mam wyluzować?bawie się wysmienicie tak samo jak i reszta :mrgreen:

Śmieszy Cię to? Cóż gratuluje poczucia humoru.
Z mojego punktu widzenia zabawny nie jesteś, co najwyżej rozwalasz wątek.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 04.06.2012 12:09

marze_na napisał(a):
Dobromir napisał(a):sorry,a z czym mam wyluzować?bawie się wysmienicie tak samo jak i reszta :mrgreen:

Oczywiście doskonale nie widzisz, że reszta robi to samo, zawoalowanymi aluzjami co do osoby piszącego, prowokuje tez do dalszych wpisów no ale cóż, co wolno wojewodzie ........
Dobromir
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dobromir » 04.06.2012 12:11

marze_na napisał(a):

a czy według Pani propozyja rzucona przez jednego z cromaniakow że mam do Cro zabrać ze sobą ziemniaki była zabawna? 8O ....a na czym polega według Pani ''rozwalanie'' watku przezemnie? 8O
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 04.06.2012 12:16

bluesman napisał(a):Oczywiście doskonale nie widzisz, że reszta robi to samo, zawoalowanymi aluzjami co do osoby piszącego, prowokuje tez do dalszych wpisów no ale cóż, co wolno wojewodzie ........

Dobromir napisał(a):a czy według Pani propozyja rzucona przez jednego z cromaniakow że mam do Cro zabrać ze sobą ziemniaki była zabawna? icon_eek.gif ....a na czym polega według Pani ''rozwalanie'' watku przezemnie? icon_eek.gif

Piaskownica...
Wystarczy nie odpowiadać na kretyńskie zaczepki.
Ale jak ktoś lubi pyskówki, daje się podpuszczać i jeszcze udaje, że dobrze się bawi to ok, jego prawo.
Dobromir
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dobromir » 04.06.2012 12:23

marze_na napisał(a):
bluesman napisał(a):Oczywiście doskonale nie widzisz, że reszta robi to samo, zawoalowanymi aluzjami co do osoby piszącego, prowokuje tez do dalszych wpisów no ale cóż, co wolno wojewodzie ........

Dobromir napisał(a):a czy według Pani propozyja rzucona przez jednego z cromaniakow że mam do Cro zabrać ze sobą ziemniaki była zabawna? icon_eek.gif ....a na czym polega według Pani ''rozwalanie'' watku przezemnie? icon_eek.gif

Piaskownica...
Wystarczy nie odpowiadać na kretyńskie zaczepki.
Ale jak ktoś lubi pyskówki, daje się podpuszczać i jeszcze udaje, że dobrze się bawi to ok, jego prawo.

no to trzeba było psze Pani zwrócić uwagę temu od wożenia ziemniaków po europie a nie mi :mrgreen:
R-r57
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) R-r57 » 04.06.2012 12:29

Niemcy wożą na campingi całe worki kartofli więc proszę się nie śmiać
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 04.06.2012 12:32

Dla mnie wożenie wody ma taki sam "sens" jak wożenie kartofli 8)
Dobromir
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dobromir » 04.06.2012 12:35

R-r57 napisał(a):Niemcy wożą na campingi całe worki kartofli więc proszę się nie śmiać

no ja piszę jak obywatel PL a nie RFN :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 04.06.2012 12:38

Rysio napisał(a):Dla mnie wożenie wody ma taki sam "sens" jak wożenie kartofli 8)

Wyczuwam jakąś zawoalowaną aluzję..... :lol: :wink:
Ostatnio edytowano 04.06.2012 13:34 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Dobromir
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dobromir » 04.06.2012 12:40

Rysio napisał(a):Dla mnie wożenie wody ma taki sam "sens" jak wożenie kartofli 8)

a tak wogole to po ile ''chodzi'' ziemniak w tym sezonie w Cro?może rzeczywiście wrzucę go też z jeden 30 kg woreczek :mrgreen:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 04.06.2012 12:42

anakin napisał(a):

Wyczuwam jakąś zaowalowaną aluzję..... :lol: :wink:

no cóż, co Ty możesz czuć ........
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.06.2012 12:45

Zgrzewka piwniczanki (taką zawsze wożę) może się przydać w razie utknięcia w korku :lol:
Ostatnio edytowano 04.06.2012 12:52 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 4 razy
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 104
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone