Dobromir napisał(a):gdzieś właśnie wyczytałem że najbardziej popularną wodą mineralną jest Jamnica ale podobno smierdzi gnojówką to prawda?muszę zabrac ze soba z polski zapas wody?
Chyba u Tolkiena.
Wydaje Ci się,że to jedyna woda tam dostępna?
FUX napisał(a)::roll: najczęściej piję tą z kranu.
Jamnica ma słonawy posmak.
Jednemu pasi, innemu nie.
Mi tak.
Dobromir napisał(a):4 osoby dorosłe,w okolice Splitu,nie krócej niż 14 dni,własnym samochodem,chcemy jechać w ciemno bo nie mamy żadnej rezerwacji,dysponujemy środkami ok 1500 euro
Dobromir napisał(a):Witam tu wszystkich,jestem nowy i pierwszy raz mam zamiar ze swoją rodzinką wybrać się do Chorwacji,powiedżcie mi proszę....oplaca się tam wogóle jechać?
Dobromir napisał(a):powiedżcie mi proszę....oplaca się tam wogóle jechać?
Janusz Bajcer napisał(a):Dobromir napisał(a):Witam tu wszystkich,jestem nowy i pierwszy raz mam zamiar ze swoją rodzinką wybrać się do Chorwacji,powiedżcie mi proszę....oplaca się tam wogóle jechać?
Witaj witamy się w innym temacie
Dobromir napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Dobromir napisał(a):Witam tu wszystkich,jestem nowy i pierwszy raz mam zamiar ze swoją rodzinką wybrać się do Chorwacji,powiedżcie mi proszę....oplaca się tam wogóle jechać?
Witaj witamy się w innym temacie
przepraszam...nie chce być mało kulturalny ale ja nie pytałem się Pana Panie starszy o zdanie,widzę że mama nie nauczyła kultury!
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko