gego napisał(a): ... Kropka
Dobrze mówi!
Ode mnie też - Kropka!
Czyli 2 kropki!
Kto da więcej??!!
j23 napisał(a):a który samochód spala 7l/km na autostradzie? Jak nic 10l/km przecież nikt nie jedzie 90km/h
Serce w pasy napisał(a):Jak dla mnie bardzo realne wyliczenie a nawet lekko przesadzone. My w dwie i pół osoby* spkojnie w 3tysiącach się zmieściliśmy.
*-Ania wiek 21 miesięcy.
Basiulinek napisał(a):Moi Drodzy! Zrobilismy sobie taka wstepna kalkulacje kosztow i troche zaskakuja nas ceny,ktore tu widzimy.Juz same noclegi na 3 osoby to suma 630 euro na 14 dni (15euro/osoba i to jeszcze tanio liczac!!!!).Paliwo ok. 315 euro-liczac 4 zbiorniki,ktore potrzebujemy.Winiety,oplaty za tunele i autostrady- ok.100euro.Prom -ok100euro w obie strony.I juz mamy 1.145 euro,a jeszcze trzeba cos jesc i pic... I moze troche rozrywki tez by sie przydalo?? Jak nic trzeba przygotowac 2000euro. Gdzie robimy blad??? Jak mozna zmiescic sie w 1000??? Pozdrawiam i czekam na dobre,realne rady
Sloniowatty napisał(a):j23 napisał(a):a który samochód spala 7l/km na autostradzie? Jak nic 10l/km przecież nikt nie jedzie 90km/h
renault megane 1,6 benzyna pali na autobanie 6-7l/100. Wiem, bo mam.
JacYamaha napisał(a):A ja nawet podbiję stawkę 1500 w zestawie 2+1 i nie chleb na wodzie.
Ale jak widać z długości wątku nie każdy może to zrozumieć.
Miłego wypoczynku wedle swoich potrzeb/możliwości.
pam napisał(a):Sloniowatty napisał(a):j23 napisał(a):a który samochód spala 7l/km na autostradzie? Jak nic 10l/km przecież nikt nie jedzie 90km/h
W zeszłym roku astra III z pełnym bagażnikeim i do tego canoe na dachu, średnie zużycie 6,4.
SoftRM napisał(a):pam napisał(a):Sloniowatty napisał(a):j23 napisał(a):a który samochód spala 7l/km na autostradzie? Jak nic 10l/km przecież nikt nie jedzie 90km/h
W zeszłym roku astra III z pełnym bagażnikeim i do tego canoe na dachu, średnie zużycie 6,4.
Rok temu Passat B5 AFN max prędkość na autostradzie 115 KM/h
2 osoby dorosłe i 7 latek auto zapakowane po rolete
spalanie na miejscu wyszło 4,8 l - jadnak się da
JacYamaha napisał(a):A ja nawet podbiję stawkę 1500 w zestawie 2+1 i nie chleb na wodzie.
Ale jak widać z długości wątku nie każdy może to zrozumieć.
Miłego wypoczynku wedle swoich potrzeb/możliwości.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko