Doriss napisał(a):od 7 lat jezdzimy w jedno i to samo miejsce do tych jednych i samych ludzi.
O to cromaniaki jesteście i dopiero od dzisiaj na forum
Zapraszam TU
Doriss napisał(a):od 7 lat jezdzimy w jedno i to samo miejsce do tych jednych i samych ludzi.
Amikol napisał(a):STARIGRAD PAKLENICA to okolice Zadaru ? pewnie się czepiam .........byłem i i tu i tam
Janusz Bajcer napisał(a):Doriss napisał(a):od 7 lat jezdzimy w jedno i to samo miejsce do tych jednych i samych ludzi.
O to cromaniaki jesteście i dopiero od dzisiaj na forum
Zapraszam TU
Amikol napisał(a):odległość ok 50 - 60 km ale nie o to chodzi , inne okolice , iny "klimat" dla tych co byli "robi różnicę " .....................już się nie czepiam ....pozdrowienia
Doriss napisał(a):nie opieram tego stwierdzenia na własnym ''widzi mi sie'' ale na tym co rozmawialismy z właścicielami że wielu chorwatów nie ma wogóle zgłoszonej działalności gospodarzej pod nazwą ''wynajem pokoi''...więc skoro nie mają to od czego maja płacić ta opłatę klimatyczną...taka sama sytuacja jest u nas nad morzem że kto tylko ma mozliwosć to wynajmuje pokoje nigdzie nie zgłaszając tego
Doriss napisał(a):nie..to nie tak...oni mają zgloszoną działalność ale chyba nie kazdego z gości rejestrują który u nich przebywa...dla mnie to i tak nie ma znaczenia...najważniejsze zeby było...T A N I O O O O .......pozdrawiam
Doriss napisał(a):nie..to nie tak...oni mają zgloszoną działalność ale chyba nie kazdego z gości rejestrują który u nich przebywa...dla mnie to i tak nie ma znaczenia...najważniejsze zeby było...T A N I O O O O .......pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):Doriss napisał(a):nie..to nie tak...oni mają zgloszoną działalność ale chyba nie kazdego z gości rejestrują który u nich przebywa...dla mnie to i tak nie ma znaczenia...najważniejsze zeby było...T A N I O O O O .......pozdrawiam
Obowiązek meldunkowy
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko