hugo_stiglitz napisał(a):Nie wiem, może to moje „cebulactwo”, ale żeby za kwaterę w standardzie późnego Gierka, w jakiejś wiosce za Makarską płacić 100 EUR czy 120 EUR za dobę w październiku to chyba dużo. Porównuję to z Grecją, gdzie na Chalkidiki w tym terminie mam fajną, świeżą kwartę za 1700 zł na 9 nocy.
Zawsze tak to wygląda poza sezonem w Cro?
hugo_stiglitz napisał(a):Nie szukałem jeszcze na Booking (...)
Liczyłem, że kontakt direct poskutkuje dobrymi ofertami ale chyba trzeba się przeprosić z Bookingiem
hugo_stiglitz napisał(a):jestem trochę w szoku z podejściem do wynajmu poza sezonem. Nie oczekuję, że ktoś wynajmie mojej rodzinie lokum za 20 EUR za dobę, ale jako osobę z branży turystycznej trochę dziwi mnie, że różnica w cenie sierpień vs październik to najczęściej 10 EUR - kiedy od połowy września chałupa stoi pusta.
hugo_stiglitz napisał(a):Nie wiem, może to moje „cebulactwo”, ale żeby za kwaterę w standardzie późnego Gierka, w jakiejś wiosce za Makarską płacić 100 EUR czy 120 EUR za dobę w październiku to chyba dużo. Porównuję to z Grecją, gdzie na Chalkidiki w tym terminie mam fajną, świeżą kwartę za 1700 zł na 9 nocy.
Zawsze tak to wygląda poza sezonem w Cro?
Marlowe1994 napisał(a):Choč ciągle toczy się dyskusja czy mieszkańcy Pagu to Dalmatinci ili Primorci?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko