napisał(a) rzdrozny » 12.08.2024 08:38
Habanero napisał(a):marekkowalak napisał(a):Habanero napisał(a):z tego co widzę jest tu jakaś korelacja między miłośnikami RM i AI.
Nie wiem, co to za korelacja, bo przykładowo ja Riwierę Makarską uwielbiam, a na AI za darmo bym nie pojechał (gdziekolwiek by to było)
Chodziło mi o
wikola i
rzdroznegoTy się nie udzielałeś w temacie AI
Edit.
Ten pierwszy widać nie kmini o co kaman.
Trochę racji miał ten Rusek o klienteli AI
Dobre:) Skorelować Riwierę Makarską z AI i uznać, że takim połączeniem się kogoś obrazi to już wyszła szkoła logiki:) Pisałem ja, piszą też inni, że AI to nic ...zdrożnego, warto czasami skorzystać pomimo ryzyk związanych z habanerowymi "ruskimi robolami".
A RM to jeden z najpiękniejszych regionów świata. Nie bez powodu jeździ tam nas tysiące, nie bez powodu powstało i żyje to forum:)
Odwiedziłem prawie całą Europę i kawałek świata - wszelakimi sposobami - od budżetowych (schroniskowych, namiotowych), citybrejkowych (hostelowych, kwaterowych) po wypasione AI i trudno mnie obrazić głupotami.
Habanero, nie zamykaj się na dobre rzeczy:) A takie można spotkać wszędzie, nawet mając wykupione śniadanie, obiad, kolację i ...drinki przy basenie:)