dids76 napisał(a):piotrulex napisał(a):kaeres napisał(a):No toś w drugą stronę przegiął
U mnie nabój starcza może na 3-4 tygodnie.
Córce to urządzenie przyniósł Mikołaj więc mamy nabój 5 miesięcy i cały czas jest w nim gaz
Jednak by mi się nie chciało tego zabierać na urlop, a tym bardziej szukać gdzieś naboju
Ja dostałem w wigilię 2022roku, mam trzecią butlę. Dlatego napisałem że starcza mi na jakieś pół roku
Habanero napisał(a):Czas podsumować majóweczkę w Cro
Jak zwykle Chorwacja bezkonkurencyjna
7 noclegów w Opatiji:
Razem 4800pln
Habanero napisał(a):Chorwacjo
pancezary napisał(a): I nie pytam o cenę tylko o sam fakt dostępności, czy ktoś coś gdzieś widział, ktoś coś wie?
te kiero napisał(a):Habanero napisał(a):Czas podsumować majóweczkę w Cro
7 noclegów w Opatiji:
Razem 4800pln
Szczerze to myślałem, że Opatija jest droższa, zaskok, pojedziem kiedyś
empire13 napisał(a):Habanero napisał(a):Program: Opatija, wyspa Krk (plaże Starej Baški ), Rabac, Labin, Lovran, Brseč, Moscenicka Draga, wyspa Cres ( Valun, Osor, Lubenice, Koromačna, Cres )
Znam tylko Labin. Program brzmi dobrze.
Będzie relacja?
pancezary napisał(a):O to mi chodzi, o te spore ilości butelek po napojach, ale też ich targanie ze sklepu. U mnie jest mocno używany właśnie do wody gazowanej, ale też do syropów, a w ich przypadku trzeba mocniej gazować, dlatego też idzie tego dużo Poszperałem i z tego co się dowiedziałem, to w Cro sodastream jeśli chodzi o wymianę naboju koszt to 15 euro, ale jak na razie znalazłem tylko wysyłkowo (!!!) ze sklepu vervita. Poszukam jeszcze po sklepach typu mediaexpert, bo wysyłkowo to chyba podziękuję:)
Habanero napisał(a):Czas podsumować majóweczkę w Cro
...
... 4800 pln
Co za to ?
Program: Opatija, wyspa Krk (plaże Starej Baški ), Rabac, Labin, Lovran, Brseč, Moscenicka Draga, wyspa Cres ( Valun, Osor, Lubenice, Koromačna, Cres )
Chorwacjo
woojtekg napisał(a):
3 x obiad w konobach, codziennie lody