napisał(a) Aldonka » 22.05.2012 14:02
Bocian napisał(a):Aldonka, nikt wg mnie na nikogo nie napada. Wg mnie mylne jest takie postawienie sprawy, że za taka a taka cenę spędzi się urlop w Cro. Powinno być napisane wyraźnie, że bez zwiedzania, na początku czerwca, oszczędnie i tylko z leżeniem na plaży. Tak chciał i taki miał , nic nikomu do tego. Można , jak już pisałem i za 1000 złotych spędzić, stopem, w lutym i z 20 km od Jadranu.
Na forum często pojawiają się skrajności, w czasach przejazdu (1100km w 10h), w cenie za urlop, w cenie piwa, spożywki i takie tam... Należy dokładnie określać o co chodzi i o czym się pisze.
Ja to rozumiem i się z tym zgadzam. Może więcej przeczytałam między wierszami niż powinnam
pietrekzbronami napisał, że przed sezonem, nie napisał natomiast że zwiedzał, więc przyjęłam że leżał
itd.
Jak mówiłam, z własnego doświadczenia nie mogę powiedzieć, że za tyle się da....ja nie dałabym rady, ale jedzie na 3, mamy samochód paliwożerny, jedziemy daleko i zwiedzamy czasem więcej niż rozsądek nakazuje
Ale skoro Oni dali radę, to wierzę że można.
biber1 napisał(a):ak tylko to nie jest wtedy 2500zł .... bagażnik żarcia też kosztuje ...
A zostając w domu, nie jadąc w tym czasie na wakacje nie jesz? Liczenie jedzenia zabieranego ze sobą na wyjazd nie jest chyba do końca miarodajne, bo przecież gdyby nie jechał to też by coś jadł. Tu czy tam - żadna różnica.