boboo napisał(a):No to weź i załóż. Wstaw parę pierwszych fotek.
Inaczej będzie to: "weźmy się i zróbcie".
Habanero napisał(a):mieszkamy w apartmanie za niecałe 70 e
marecky81 napisał(a):Może by tak założyć dział/wątek forum "Zdjęcia restauracyjnych jadłospisów"? Albo też "Zdjęcia tego, co miałem na talerzu"? Artystyczne i unikalne fotki będą wyróżniane
te kiero napisał(a):Szukam takich miejsc jak Habanero, a jak jest drożej to nie marudzę tylko płacę.
te kiero napisał(a):Jakieś 10lat lat temu jak wrzuciłem tu podobne treści to tak mnie skomentowano, że mi się już odechciało.
Widać świat Cro.pl się zmienia. Mi to niepotrzebne. Szukam takich miejsc jak Habanero, a jak jest drożej to nie marudzę tylko płacę.
boboo napisał(a):A czego jeszcze chcieć?Habanero napisał(a):(...) Czego chcieć więcej ... (...)
Dolce far niente
Trajgul napisał(a):te kiero napisał(a):Szukam takich miejsc jak Habanero, a jak jest drożej to nie marudzę tylko płacę.
No właśnie, jednemu wystarczy wielodniowy czy nawet wielotygodniowy odpoczynek na plaży, gdzieś na zadupiu (w pozytywnym sensie), ta sama niedroga knajpka, a inni by codziennie podróżowali (zwiedzali) w inne miejsce, a więc i koszty inne
Hcgibon napisał(a):Habanero napisał(a):Mieszkamy w dalmatyńskiej wiosce rybackiej, bez tłumów...
Jeśli to nie tajemnica to gdzie jest tak pięknie? Co to za wioska?
Habanero napisał(a):W knajpkach płacimy śmieszne 8 euro za pizzę (bardzo dobrą
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko