[quote="coobah" ]
wyniosło nas niecałe 5100 pln.
[/quote]
Dobry wynik.
wikol napisał(a):piotrekbeti napisał(a):Nad Bałtyk mam 450-500km. Nad Adriatyk 1350 prawie. Wypad w tym roku nad Bałtyk na 5 osób jednym autem dojazd 400PLN. 9l/100km spalanie.Własnym poniżej 350PLN. Bez opłat za autostrady. Sam dojazd do Splitu to 5 baków paliwa u mnie. Zużycie 5,5. Paliwo ponad 1000PLN plus winiety 230 plus na bramkach z 320PLN. Plus noclegi tranzytowe. Ale warto wybrać Adriatyk. Domek nowy wprawdzie w Dziwnowie 450 doba plus opłata za prąd ekstra bo jacuzzi? I z kilometr do morza. Jaka klima w domku? Jest okno.! Apartman z dostępem do basenu w Cro z klimą 60E. Góra 100m do plaży. Fakt Piwo w markecie 8-9kun a u nas 2-3złote. Ale i tak warto.
Prawie 2700km w dwie strony /5,5l daje 148litrów paliwa = 861zł.
Sam dojazd 1350km to 5 baków czyli bak posiada 14 litrów paliwa.......motorower ?
MarianiEwa napisał(a):5,5 baku nawet w małej RAV 4 to ok 230 litrów x średnio 6zł ok 1400 pln
naszastruga napisał(a):MarianiEwa napisał(a):5,5 baku nawet w małej RAV 4 to ok 230 litrów x średnio 6zł ok 1400 pln
Pojemność zbiornika paliwa w RAV 4 to 55 litrów. Rachunki ci się nie kleją.
RAV 4 mała???
piotrekbeti napisał(a):Gównobórza jak zawsze z doczepieniem sie o Cokolwiek. Pomyśl że jak jedziesz Scenikiem to to pali 9 a jak Kia to 5,5. Nie tankuje tych 42 litrów czy 60 litrów ile ma bak tylko 30kilka litrów jak rezerwa się zapala.
piotrekbeti napisał(a):Gównobórza jak zawsze z doczepieniem sie o Cokolwiek. Pomyśl że jak jedziesz Scenikiem to to pali 9 a jak Kia to 5,5. Nie tankuje tych 42 litrów czy 60 litrów ile ma bak tylko 30kilka litrów jak rezerwa się zapala. Naprawdę. Szkoda się udzielać na forum bo nie mam ochoty już blokować każdego kto się dopierdala osobiście i wciska komuś że kłamie z powodu swoich problemu psychicznych czy innych personalnie. Z forum zrobiło się szambo niestety z frustratami jako użytkownikami. Powodzenia dla pozytywnych Cromaniaków z normalnym podejściem a reszta niech mnie cmoknie w tylną część ciała
piotrekbeti napisał(a):każdego kto się dopierdala osobiście i wciska komuś że kłamie z powodu swoich problemu psychicznych czy innych personalnie.Powodzenia dla pozytywnych Cromaniaków z normalnym podejściem a reszta niech mnie cmoknie w tylną część ciała
piotrekbeti napisał(a):Niezły masz ten bak/ 120litrów? Beczka? Tankowane pewnie do 80 procent pojemności standardowego zbiornika gazu no zwykle to do 40-50 litrów gazu w bagażniku max. Znajomy tankuje gaz do Cro z 10 razy bo wchodzi mu po 30 kilka litrów bo pali z 10 l gazu.
Marzyciel gawędziadż i wszystko gra
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko