Moja opinia - ceny w knajpach: Pag tańszy, Hvar droższy. Kwatery tu i tu można znaleźć w odpowiedniej cenie.Kechebet napisał(a):Chorwacja kontynentalna jest droższa czy wyspy? Zawsze jedziemy na kontynentalną, a ostatni słyszeliśmy że na wyspach wszystko dużo droższe, prawda to czy ściema?
piekara114 napisał(a):Moja opinia - ceny w knajpach: Pag tańszy, Hvar droższy. Kwatery tu i tu można znaleźć w odpowiedniej cenie.Kechebet napisał(a):Chorwacja kontynentalna jest droższa czy wyspy? Zawsze jedziemy na kontynentalną, a ostatni słyszeliśmy że na wyspach wszystko dużo droższe, prawda to czy ściema?
piotrulex napisał(a):labusm napisał(a):Sprawdziłem, moje obydwie pocztówki też z tego tunelu
km 347 na D1. miałem 95 i 96 km/h na ograniczeniu 80km/h
Uważajcie !!! ...
Po jakim czasie od przejazdu dostałeś te "pocztówki"?
Freddie napisał(a):piotrulex napisał(a):labusm napisał(a):Sprawdziłem, moje obydwie pocztówki też z tego tunelu
km 347 na D1. miałem 95 i 96 km/h na ograniczeniu 80km/h
Uważajcie !!! ...
Po jakim czasie od przejazdu dostałeś te "pocztówki"?
Wprawdzie pytanie nie bezpośrednio do mnie, ale odpowiem:
ja dostałem dokładnie po miesiącu
blatko napisał(a): Jedzenia oraz zużytych środków czystości przywiezionych z PL nie doliczam do kosztów wakacji, ponieważ to samo zużylibyśmy w domu.
Piwa (lekko droższe), wina (dużo tańsze), pizza/burger/świnia z frytkami w knajpach (lekko droższe) też nie wliczam, bo i w PL lubimy sobie zjeść coś na mieście lub zamówić z dowozem.
piotrulex napisał(a): Muszę to wszystko jeszcze raz przeliczyć
SingSing74 napisał(a):W takim razie wątek powinien zmienić nazwę na "Ceny w Chorwacji w roku 2021....2022.. itd."
Będzie on wtedy bardziej miarodajny i w jakiś sposób sensowny, bo jak sytuacja pójdzie jeszcze dalej niż w powyższych postach, to ludzie zaczną doliczać/odliczać raty leasingowe za samochody, opłaty za deszczówkę, rachunki za papier toaletowy, zużycie wody, kanalizację i wszelakie inne media jakie ponoszą w kraju, kiedy nie są na wakacjach.
Oczywiście jeśli chcemy żeby "nowi" mieli jakikolwiek pożytek z tego wątku.
Jeśli nie, to PISZTA CO CHCETA
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko